Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, March 12, 2011

M AHATHIR PENAKUT

بسم الله الرحمن الرحيم
Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

5 comments:

Anonymous said...

wei bujang senang!

FUCK U!!!!!

Anonymous said...

kaki balai pungkuk adakah mereka ini umat Muhamaad?.kalau tidak mengapa ampu sangat.suruh dia bagi sample DNA.habis cerita.mangkuk hayun betul hampa ni.

Anonymous said...

penyokong umno dan liwat memang bongok...

anwar pernh bersumpah fitnal liwat 1 kt bt pahat dan masjid negara, kena bicara jg.

dna tu hak anwar nk bg atau tidak. penuduh cari la sendiri bukti, takkan anwar nak serah kat penipu smeua tu...

semuga keturunan penyokong liwat ni akan menjadi ahli liwat...amiinnnn

-mfaiz83- said...
This comment has been removed by the author.
Jefry said...

penakut 2 penakut laa wei umno... x yah nak jadi anjig berkurap umno...