Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, April 15, 2010

SETAHUN SUDAH BERLALU

بسم الله الرحمن الرحيم



Assalamualaikum buat para pelayar dah sahabat sekelian. Pada hari ini 15/4/2010 bersamaan 1 Jamadil Awal 1431 H, genap setahun usia blog ini. Semoga ada diantara paparan didalam blog ini yg telah atau dapat memberi manfaat buat sekelian.

Ampun dan maaf dipinta buat semua andai ada kata-kata atau paparan yang keterlaluan dari pihak kami.

Jutaan terima kasih kepada semua sahabat, pengikut serta pembaca halaman ini. Semoga kita semua senentiasa dirahmati dan senentiasa diatas jalan yang benar. insyaAllah.

Wassalam.

ikhlas dari:
Admin

14 comments:

piewahid said...

salam,
blog saudara memenag hebat dan bermanafaat. teruskan usaha!

iqbalsyarie said...

kami?maknanya ramai la...oo..patutla selalu update =)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
Alhamdulillah..m0ga blog ini akan terus brkembang dlm memperjuangkan kebenaran..teruskan menulis..

Isa said...

Salam Bujang Susah,

Tahniah... Tahniah...Tahniah...

Dengan ulangtahun yang pertama ini. Semoga dapat berkongsi maklumat yang bermanfaat sesama kita.

Insyallah....

wmz said...

ulang tahun ke...la tak kan tak buat majlis kesyukuran..buatlah makan2 cikit..leh kita org datang...ahahha

Anonymous said...

aah la sedara iqbal..kami?kami tu merujuk kpd sape ye? individu or group punya blog ni?

Anonymous said...

salam.. bujang susah, kenapa saya tengok awak ada follow blog, budak kampung.. bukan ke blog tu blog laknatulah.. tolong bagi penjelasan..

Khalil said...

Bujang susah..bila nak nikah ? Kursus kawin kan dah pergi. Saya nikahkan pun boleh, semua bisa diurus...

www.kadikluang.blogspot.com

Anonymous said...

sedara khalil..bujang susah dah selamat nikah pun..

Iqbal said...

Asalamu'alaikum. Blogger Indonesia berkunjung ke blog sobat...salam ukhuwah^

Tutorial Blogger

Noor said...

ade org silap phm igt bujang ssh x kawen lg

nmpknye kena tukar nama blog ni

xleh guna bujang lg da

BUJANG SUSAH said...

bujang 3 lagi... huhuhu

fahmie said...

dgr2 yg ke 2 x lama lg..caya la kat u bro..

sarawakian said...

salam BS
tahniah drpd org sarawak