Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, August 17, 2009

SELIPAR YAHUDI DI TESCO SENGAJA MENGHINA ALLAH DAN MUHAMMAD

Bismillahirahmannirahim..

Mungkin ramai yg dah tahu..tp mungkin ada jugak yg belum tahu..
Selipar ni aku jumpa sekali lagi(kali ke2) kat TESCO KAMPAR PERAK semalam. Ianya ada tulisan 'ALLAH' sebelah kiri dan 'MUHAMMAD' sebelah kanan. Bulan 4 lepas aku jumpa 1st time and aku buat report pada customer service depa minta tarik balik jualan selipar tu kejap tu juga. Depa tarik balik penjualan selipar tu... Then semlm aku terjumpa lagi sekali then aku buat report suruh depa tarik balik... Kali ni aku ambil gmbr sebagai bukti dan aku percaya akan ada lagi kejadian ni akan datang...

Jadi aku minta pada korang semua, tolong siasat benda ni kat TESCO tempat korang. Aku rasa dah ada org Islam yg terbeli selipar ni. Utk info, hanya yg bercorak ni jer ada tulisan "ALLAH & MUHAMMAD" tu.








Astaghfirullah Halazim....


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

64 comments:

chipsmore said...

uihh...agak kuang ajar sape yg cipta sipar ni..tp kalo sy..sy pon x pasan mende 2...teliti tol2x baru pasan kot ;)

~0~ said...

celaka punye yahudi...

abghalim said...

Salam

Jom kita buat DEMO ,tunjuk perasaan kita.

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..kna tgk betul2 sebelum membeli org yahudi ni mmg x henti2 nk menyesatkan org2 islam..

ummi humaira said...

tak habis2 yahudi laknatullah nie nak menghina islam ..

'K' said...

Boikot tesco terus...xpayah beli belah kat situ lagi.

Na'im Nikmat said...

Yahudi laknatullah!!!!

Turr Punya Umno said...

Tesco tu sendiri mmg yahudi... aku dah boikot lama dah..

Turr Punya Umno said...

Alim kambing ..ko x habis2 lagi mengembek ke...? ko pegi la buat demo... cakap jer lebih.. cakap jer la yg ko pandai.. 1 hapa pun x jadi... huh...

ct A blog said...

Dah Tesco tu Yahudi punyer kan? Umat Islam gak yang sibuk shoping kat situ, silap2 beli pulak selipar tu. Jadi, secara tak langsung tolong lebarkn lagi lah perniagaan Yahudi laknatullah tu.

ayinn said...

astaghfirullahalazimm,...
pehhh,..
mmg byk la mende yg nak nyesatkan umat islam nehh,..

p/s: dorg neh xde keje lain ke,?? pelik aku,..

BUJANG SUSAH said...

Syitan berjanji akan menyesatkan anak Adam hingga ke hari kiamat.. wallahualam

Anonymous said...

cheapest cialis cialis manufacturer - buy cialis cheap generic

Anonymous said...

generic xanax how does xanax pills look - xanax pills sizes

Anonymous said...

buy tramadol online can buy tramadol usa - tramadol withdrawal help

Anonymous said...

buy carisoprodol will carisoprodol 350 mg get you high - can carisoprodol 350 mg get you high

Anonymous said...

xanax online drug test for xanax and klonopin - 1 mg xanax equivalent valium

Anonymous said...

xanax medication .5 mg xanax high - xanax bars 1 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs contraindications - buy tramadol online cod

Anonymous said...

buy carisoprodol no prescription carisoprodol 350 mg efectos - carisoprodol high

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol lethal dosage - soma carisoprodol abuse

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol dosage bluelight - tramadol withdrawal after short term use

Anonymous said...

buy carisoprodol side effects of carisoprodol 350 mg - buy carisoprodol online us

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription xanax side effects heartburn - xanax dosage overdose

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg is used for what - buy tramadol c.o.d saturday delivery

Anonymous said...

xanax online buy xanax tablets - generic xanax effectiveness

Anonymous said...

generic xanax xanax withdrawal gabapentin - 9 panel drug test xanax

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol using mastercard - buy tramadol online 100mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol alcohol side effects - carisoprodol your system

Anonymous said...

buy carisoprodol cheap carisoprodol no prescription - cheap carisoprodol

Anonymous said...

buy cialis online cialis manufacturer coupon - cialis online aus holland

Anonymous said...

xanax online blue xanax pills generic - buy xanax online us

Anonymous said...

tramadol 50 mg tramadol hcl 50 mg pill identifier - tramadol online pharmacy usa

Anonymous said...

cialis pills cialis coupon free - trusted online pharmacy cialis

Anonymous said...

buy cialis online order cialis online prescription - legal to buy cialis online

Anonymous said...

order alprazolam xanax withdrawal can you die - buy xanax online australia no prescription

Anonymous said...

buy xanax bars online no prescription xanax for cheap - xanax 2mg colors

Anonymous said...

buy cialis online cialis online pharmacy australia - buy cialis in china

Anonymous said...

online xanax xanax pills treatment - xanax valium side effects

Anonymous said...

cialis online generic cialis will available - best price cialis 20 mg

Anonymous said...

xanax online what does generic xanax pills look like - xanax and alcohol is fun

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol no prescription 100 mg - cheap tramadol next day

Anonymous said...

buy tramadol india tramadol hydrochloride 50 mg recreational use - buy tramadol online usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol dosage erowid - tramadol for dogs by weight

Anonymous said...

buy tramadol for dogs tramadol hcl online pharmacy - how to buy tramadol online overnight

Anonymous said...

tramadol online tramadol dosage for depression - buy tramadol cod free

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal itching - what does tramadol withdrawal feel like

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol purchase online usa - tramadol withdrawal tips

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol free shipping - legal buy tramadol online us

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol with paypal - tramadol for dogs + rimadyl

Anonymous said...

buy tramadol generic tramadol 200mg - tramadol overdose signs symptoms

Anonymous said...

buy tramadol no rx tramadol 627 recommended dosage - tramadol 50 mg how long does it last

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online fedex delivery - order tramadol online overnight shipping

Anonymous said...

buy tramadol online cheap buy tramadol visa - ultram side effects rash

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online australia no prescription - tramadol dosage for people

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol free shipping - legal buy tramadol online us

Anonymous said...

tramadol online pharmacy symptoms of tramadol addiction - order tramadol cod overnight

Anonymous said...

buy xanax online how many .5 xanax to overdose - xanax grapefruit side effects

Anonymous said...

buy tramadol online cheap tramadol 50mg opioid - tramadol withdrawal bad

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage fear flying - xanax drug screen results

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal in pregnancy - tramadol drug class

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage sizes - tramadol ultram seizures

Anonymous said...

buy xanax online extract movie quotes xanax - xanax effects muscle growth

Anonymous said...

buy xanax online xanax 93833 - buy alprazolam online mastercard