Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, January 18, 2011

UMMI HAFILDA KENA "BELASAH" DENGAN AZWAN ALI

بسم الله الرحمن الرحيم

Buat malu bangsa, kata Azwan kepada Ummi Hafilda



KUALA LUMPUR, 18 Jan: Pekakas terbaru Utusan Malaysia untuk memalukan pimpinan Pakatan Rakyat iaitu Ummi Hafilda Ali melalui cadangan saman jutaan ringgitnya mendapat reaksi dari adik beradiknya sendiri.

Kali ini beliau bukan diserang dari Timbalan Presiden PKR yang juga anggota Parlimen Gombak, Azmin Ali tetapi dari pengacara rancangan hiburan terkenal, Azwan Ali.

"Slm. Buat malu bangsa nak saman owang berjuta juta! Sedangkan dosa n***** pada adik beradik tak ter ampun! Poodahhhh," tulis Azwan Ali dalam Twitternya.

Selain dari itu, Azwan juga menulis beberapa mesej lain dalam Twitternya terhadap Ummi Hafilda tetapi oleh kerana bahasanya terlalu kasar, Harakahdaily tidak bercadang untuk menyalinnya di sini.

Baru-baru ini, Utusan menyiarkan di muka depannya laporan Ummi Hafilda, yang berwajah baru, mahu menyaman RM700 juta terhadap para pimpinan Pakatan Rakyat.

Antaranya Datuk Seri Anwar Ibrahim, abangnya Azmin Ali, Datuk Seri Dr Wan Azizah, Karpal Singh dan juga Mohamad Sabu.

Karpal dalam kenyataannya meminta Ummi Hafilda merujuk dahulu peguamnya sebelum menyaman beliau.

Namun, lain-lain pihak tidak memberikan sebarang reaksi terhadap kenyataan Ummi itu sehinggalah reaksi dibuat oleh Azwan Ali ini. - Harakahdaily

Note: Nampak gayanya lepas ni ummi kena buat satu lagi pengakuan yg adiknya Azwan Ali telah diliwat oleh Anwar jugak... Kah..kah..kah..kah...

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

64 comments:

Dakwat Basah! said...

kahkahkah..ayat last tu x tahan nak gelak. bro bujang senang, tlg jgn buat lawak. penat lah nk gelak ni. semlm dh puas gelak bila dgr PM kata dia pun nk tau sipa bunuh beng hock. kahkahkah..

donka said...

apa le kome ni...adik beradik gaduh dalam paper...cerdik betul kome semua..

siap nak saman saman lagi...

senang nak dapat duit kot...harap vvip dulu dah tak laku dah sebab kes tak settle settle lagi..drag..drag..je...

lepas tu ada orang senyum lebar mengaku berzina dengan kamu...siap bangga lagi..saya menjuburi ummi di london ..katanya...bangga gitu..kelas gitu...

hafilda..kamu seperti anjing yang bermain ditepi jalan tau...

Anonymous said...

purchase cialis price for cialis - cialis daily long term side effects

Anonymous said...

where can i buy xanax online xanax bars online - can buy xanax mexico

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg in dogs - naltrexone for tramadol addiction

Anonymous said...

xanax online what does xanax pills do to you - xanax bars effects alcohol

Anonymous said...

xanax online xanax 2mg alprazolam - xanax overdose statistics

Anonymous said...

alprazolam xanax drug test valium xanax - duration of xanax withdrawal

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol vs soma - what is soma carisoprodol tablets 350mg

Anonymous said...

generic xanax buy xanax mexican pharmacy - cheap xanax no rx

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg generic - soma carisoprodol tablets used

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma high - carisoprodol other drugs in same class

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5 mg dosage - buy xanax online cod

Anonymous said...

order tramadol online buy tramadol online paypal - tramadol 50 mg equivalent to hydrocodone

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol blood pressure - where to buy tramadol online legal

Anonymous said...

cheap tramadol buy tramadol online in the usa - tramadol dosage indications

Anonymous said...

xanax no prescription xanax side effects dogs - generic xanax pictures of pills

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol pregnancy - tramadol stronger than vicodin

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol recreational dosage - carisoprodol d 31

Anonymous said...

xanax online xanax during pregnancy - order xanax bars online

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage to valium - xanax overdose dogs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100 mg m/r - buy tramadol online safely

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol urban dictionary - carisoprodol 350 mg opiate

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal plan - tramadol hcl 50 mg shelf life

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol online no prescription needed - carisoprodol 350 mg photo

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl classification - tramadol withdrawal symptoms dogs

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis manufacturers - cialis black reviews

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dea schedule - buy discount tramadol

Anonymous said...

xanax online norco xanax high - buy xanax argentina

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl solubility - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

buy cialis online cialis online 5mg - target pharmacy price cialis

Anonymous said...

cialis online cialis online pharmacy australia - buy cialis online in australia

Anonymous said...

buy cialis soft tabs cialis faq - cialis 5 mg price

Anonymous said...

cialis online cialis pdo 6 - cialis young men reviews

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51438 buy tramadol online cheap no prescription - tramadol 50 mg high

Anonymous said...

buy tramadol cheap no prescription tramadol dosage mayo clinic - order tramadol online cod overnight

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30807 tramadol online fedex - tramadol 50 mg recreational use

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 does tramadol 50mg look like - tramadol hcl for migraines

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol withdrawal schedule - buy tramadol online cod overnight

Anonymous said...

buy tramadol is it illegal to buy tramadol online - buy tramadol online europe

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 tramadol withdrawal tired - tramadol generic drug

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol in drug test - tramadol online usa

Anonymous said...

tramadol 100 mg tramadol online with no prescription - tramadol for dogs usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol order tramadol online reviews - tramadol for dogs different than for humans

Anonymous said...

buy generic tramadol no prescription generic tramadol buy - is tramadol generic for ultram

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol (ultram rx) - buy cheap tramadol online usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 where can i buy tramadol online usa - buy tramadol online cod only

Anonymous said...

ways to buy ativan online lorazepam tablets online - ativan information

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage for kids - ativan 4mg im

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage pediatric - lorazepam no prescription overnight delivery

Anonymous said...

buy xanax online drug interactions xanax tums - alprazolam 0.5 mg and alcohol

Anonymous said...

buy xanax online xanax bars mg white - xanax and alcohol aggression

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol hydrochloride usa - is buying tramadol online legal

Anonymous said...

buy xanax overnight delivery xanax for sleep - xanax vs generic brands

Anonymous said...

buy xanax online cheap xanax uk - xanax online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs+urination - tramadol withdrawal high blood pressure

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol hcl tab 50mg side effects - effects of 100mg tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs taken by humans - generic tramadol pill identification

Anonymous said...

buy xanax online 1mg of xanax high - xanax urine test how long

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol buy cod - buy tramadol online europe

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hydrochloride tablets 100mg - tramadol buy cod

Anonymous said...

buy xanax online xanax bars oxycontin - xanax yahoo

Anonymous said...

buy xanax online cheap xanax for sale - xanax extended release dosage

Anonymous said...

http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#9203 buy tramadol with mastercard - buy tramadol overnight delivery