Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, January 17, 2011

AMARAN KERAS UNTUK CINA DI TENANG!!!!

بسم الله الرحمن الرحيم



Note: Eeeeeee takutnya..... Kah..kah..kah..kah...

Note: Peniaga cina sahaja yang tak boleh naikkan harga barang.. Peniaga melayu dan peniaga bangsa lain boleh la eh..? Kah..kah..kah..kah...

Note: Pastikan calon Melayu menang... Calon PAS tu cina ke? Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

2 comments:

donk said...

kelakarnya ayat ayat tu..depa ingat cina ni macam melayu ke..takut kena ugut..

jangan naikan harga barang konon..nak muntah tengok..

memteri pun lepas tangan..ni perkasa nak sound..bodoh betul..bangang gila..

Dakwat Basah! said...

bro, betul ke tulisan kertas A4 tu? klu betul lah. aduhh..mamat katak ni x abis2 buat lawak lah. bubar perkasa lah bang, join majalah ujang atau apo lagi baik.