Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, July 24, 2010

LELAKI 4 ISTERI ROGOL ANAK KANDUNG DAN RAKAM AKSI

بسم الله الرحمن الرحيم



KUALA LIPIS: Dia sudah ada empat isteri, namun seorang kontraktor layak digelar ‘bapa setan’ apabila tergamak menjadikan anak kandung hasil perkahwinan dengan isteri keduanya sebagai tempat memuaskan nafsu apabila memperkosa mangsa sejak berusia sembilan tahun di Kerambit, dekat sini.
Lebih keji, lelaki berusia 49 tahun itu turut merakamkan perbuatan terkutuknya merogol anak yang kini berusia 14 tahun di dalam bilik dengan telefon bimbitnya sebelum menyimpan rakaman berkenaan.

Difahamkan, setiap kali melakukan perbuatan kejinya, lelaki terbabit mengugut akan memukul atau mencederakan mangsa jika membongkarkan rahsia selama enam tahun itu kepada ibunya atau sesiapa saja.

Bagaimanapun, episod duka mangsa berakhir selepas remaja terbabit yang bersekolah di sebuah sekolah menengah, dekat sini, menceritakan kejadian itu kepada seorang guru wanita di sekolahnya.

Terkejut dengan pendedahan itu, guru wanita berkenaan menghantar mangsa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD), Kuala Lipis untuk membuat laporan sebelum mangsa dihantar ke Hospital Kuala Lipis (HKL) untuk pemeriksaan lanjut.

Ketua Polis Daerah, Superintendan Abdul Razak Hassan, ketika dihubungi semalam, mengesahkan ada menerima laporan kejadian itu.

Menurutnya, hasil pemeriksaan di HKL mengesahkan mangsa dirogol dan sepasukan anggota polis menyerbu rumah suspek sebelum menahan lelaki itu ketika dia berehat di rumahnya, kira-kira jam 2.15 petang kelmarin.

Katanya, polis turut merampas telefon bimbit lelaki terbabit yang digunakannya ketika merakamkan perbuatan terkutuk itu sebelum dibawa ke IPD Lipis untuk siasatan lanjut.

Abdul Razak berkata, pelajar itu mendakwa kejadian terbaru dia dirogol bapanya berlaku Rabu lalu ketika ibu mangsa tiada di rumah dan perlakuan jijik itu turut dirakam menggunakan telefon bimbit.

“Siasatan turut mendapati ibu mangsa mengesyaki sesuatu dan perubahan pada diri anaknya sebelum meminta mangsa menceritakan kejadian sebenar, tetapi dia enggan membongkar kejadian itu kerana bimbang dipukul atau dicederakan ayahnya.

“Mangsa anak tunggal isteri kedua lelaki terbabit kini diserahkan kepada Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM), dekat sini, untuk mendapatkan hak penjagaan sehingga selesai menjalani pemeriksaan di HKL,” katanya semalam.

Menurutnya, pemeriksaan awal polis terhadap telefon bimbit suspek mendapati rakaman beberapa minit itu sama dengan suasana dalam sebuah bilik tidur di rumah lelaki terbabit, namun wajahnya tidak dapat dilihat jelas.

Katanya, lelaki terbabit kini direman seminggu di IPD Lipis untuk membantu siasatan berhubung kejadian itu mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

65 comments:

Anonymous said...

uh! gambar tu nampaknya macam jantan sama jantan je.. gambar hiasan kot?

apapun jahat giler bapak budak ni...

zulkbo said...

salam sahabat..
bila nafsu mula mengatasi
akal ..maka dalam otak
yang tinggal hanya nafsu
syaitan..

Anonymous said...

perbuatan dia tu seperti binatang patut dikurung ke dalam zoo bukan di penjara. biar ia ni hidup dgn kwn2 didalam zoo............

Anonymous said...

ya.. kurung saja dia ni bersama dgn gorila yg gila sex...

Yan said...

YA ALLAH..cukup menakutkan ..

Cik Nanory said...

haiwan pun tahu jaga anak sendiri.. inikan pula manusia yg berakal..kalau yang berakal pun x pandai nak beza anak sendiri @ bini mmg dah sangat worse la ..

Liz said...

manusia bertopengkan syaitan...astagafirullah..kejamnya si ayah setan itu..Nauzubillahminzalik

WARTA POLISI BANYUMAS said...

hmm baguih citer ni.. leh tau tak,movie rakaman tu nyebar ke tak ? bagi laa tau..

comel said...

malu orang kampong je patot pukol sampai mampos je!
sory terimo

iezawanza said...

astaghfirullahalzim..mintak jauh sume 2..

m!SsRahEnA said...

x faham betul lah manusia zaman skrg..bapak sendiri pun sggup berlaku kejam pd anak sendiri..dunia nk kiamat kowt.

hang tuah said...

inilahlah yang terjadi bila kita tinggalkan hukum allah.kita marah perbuatan macam ni tapi kita jugak yang sokong pemerintah yang tak nak hukum allah,so apa tindakan kita,jangan undi bn

anie said...

nafsu binatang,

Anonymous said...

taknak check ke sibapak haruan tu parti apa?

Anonymous said...

cialis pills cheap generic cialis free shipping - buy cialis online overnight shipping

Anonymous said...

buy tramadol online can you buy tramadol in greece - tramadol online pharmacy

Anonymous said...

xanax online how many xanax pills get you high - vicodin xanax online

Anonymous said...

online xanax no prescription many 2mg xanax overdose - xanax affects the heart

Anonymous said...

generic xanax much does generic xanax cost - xanax dosage long does last

Anonymous said...

kalau ingat pada Hari Pembalasan. Pasti akan fikir dulu sebelum buat dosa. Nak harap solat 5 waktu d awal waktu pun belum tentu dapat imbangi kejahatan yang dilakukan.

Jadi sabar lah. Jangan ikut nafsu. Belajar ingat hari pembalasan

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg difference between soma carisoprodol - carisoprodol 350 mg street name

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol package insert - buy tramadol us pharmacy

Anonymous said...

buy tramadol online 2 50 mg tramadol - tramadol drug test

Anonymous said...

xanax online xanax side effects on kidneys - what do generic xanax pills look like

Anonymous said...

buy xanax online forum generic xanax xr 1mg - buy 1000 xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl dosage - pet meds tramadol 50mg

Anonymous said...

where can i buy xanax online there 4mg xanax bars - buy xanax online reviews

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg tablets get you high - tramadol overdose how many tramadol does it take

Anonymous said...

buy carisoprodol soma carisoprodol 500mg - carisoprodol usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online overnight fedex - buy tramadol online reviews

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol generic drug - tramadol hcl veterinary use

Anonymous said...

xanax online how long does 1mg xanax work for - xanax treats anxiety

Anonymous said...

xanax online xanax yellow bar 039 - xanax 1 mg upjohn

Anonymous said...

buy cialis online cialis daily for men - cialis online authentic

Anonymous said...

order cialis no prescription cialis 100mg - cialis 5mg side effects

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 generic tramadol online - tramadol no prescription legal

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol withdrawal migraine - just pills order tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol with paypal tramadol extended release 100 mg - buy tramadol online co.usa

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 buy tramadol hcl 50mg - tramadol withdrawal nhs

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol online no prescription overnight - tramadol for getting high

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg - buy tramadol online fedex delivery

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#38179 tramadol journal - can you buy tramadol online in the usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online cod no prescription - buy tramadol cod shipping

Anonymous said...

tramadol online if you overdose tramadol - tramadol for dogs maximum dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 is it legal to buy tramadol online us - generic tramadol dogs

Anonymous said...

buy tramadol ultram tramadol addiction - buy tramadol online in the usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol sr tablet 100mg - tramadol 50 mg maximum dosage

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg for dogs - tramadol 100mg wirkung

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol purchase tramadol overnight - tramadol withdrawal anxiety

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod overnight delivery - cheaptramadolonline

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#65473 ativan dosage 0.5 - buy ativan overnight

Anonymous said...

buy tramadol tramadol online shipped to florida - tramadol 50 mg opiate

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online 100mg - tramadol withdrawal suboxone

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan no prescription needed - ativan your system

Anonymous said...

ativan lorazepam come off 1mg lorazepam - lorazepam for sale online

Anonymous said...

buy ativan online ativan anxiety - ativan rx 773

Anonymous said...

buy ativan online ativan dosage 6 mg - can buy ativan online

Anonymous said...

buy xanax no prescription generic term xanax - buy xanax online with mastercard

Anonymous said...

buy tramadol online que es tramadol hcl 50 mg - tramadol drug buyers

Anonymous said...

buy xanax online what pills look like xanax bars - xanax side effects upset stomach

Anonymous said...

buy tramadol online how to order tramadol online no prescription - tramadol 50 mg price walmart

Anonymous said...

where to buy tramadol online tramadol overnight saturday delivery - can you buy tramadol over the counter

Anonymous said...

xanax xanax brand online no prescription - pass drug test xanax one day

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 xanax withdrawal loss of appetite - using xanax recreational use

Anonymous said...

setan semuanya setan ba ni. . .