Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, August 24, 2010

ROGOL DAN LIWAT PELAJAR

بسم الله الرحمن الرحيم

KOTA KINABALU – Seorang bekas guru lelaki dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Kota Kinabalu hari ini atas lima pertuduhan iaitu merogol dan meliwat seorang pelajar perempuan warga Singapura berusia 11 tahun di sebuah sekolah rendah swasta di sini.

Adrian Simon, 31, yang diwakili peguam Hairul V. Othman, bagaimanapun mengaku tidak bersalah terhadap kesemua pertuduhan.

Hakim Caroline Bee Majanil membenarkan dia diikat jamin sebanyak RM8,000 dengan dua penjamin bagi setiap pertuduhan dan menetapkan 26 Ogos untuk sebutan semula kes.

Adrian didakwa merogol bekas pelajar itu sebanyak tiga kali dalam makmal sains di sekolah berkenaan antara 10 Februari dan 7 April lepas, mengikut Seksyen 376(2)(e) Kanun Keseksaan yang membawa hukuman maksimum penjara 30 tahun dan sebatan.

Dia juga didakwa memaksa pelajar perempuan itu melakukan seks oral terhadapnya antara 10 Februari dan 20 Februari lepas, serta meliwat mangsa antara bulan Februari dan April, di tempat sama.

Bagi kedua-dua pertuduhan, dia didakwa mengikut Seksyen 377(c) Kanun Keseksaan yang membawa hukuman maksimum penjara 20 tahun dan sebatan. – Bernama



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

65 comments:

udanggalah said...

Salam ..Gejala sosial bagai tak terbendung lagi , dimana-mana kita mendengar kes rogol,cabul,zina dan lain-lain perlakuan sumbang...macam perkara biasa saja..Dunia semakin bebas,tiada sekatan..atas nama kemajuan masyarakat jadi tak keruan...

Captain said...

salam bujang,

Lama tak komen kat sini....gambar tu tak clear apa binatang pun tak kenal..mata rabun sikit...

airazulaikha said...

terkedu...
macam cikgu ada sekarang ini ..

Yan said...

kerja gila

asri said...

ish2 apa lah nak jadi.....

Matika Love 131020 said...

teruk....memalukan..

Black_Raider said...

Orang yang tidak mengetahui apa itu dosa..tidak tahu siapa yang melihat setiap perbuatan nya itu..jadi jangan lah kita turut serta sikap nya itu..elak kan lah..

zmah said...

Salah guru atau murid tersebut???

Idah said...

dunia akhir zaman...astaqfirullahhalazimmm..

Anonymous said...

salam

Anonymous said...

salam,
ini semua kerana Pendidikan (kementerian) terlalu ikut sistem kebaratan lupa tentang majoriti rakyak malaysia berugama islam. Pada mereka2 ini (kementerian pendidikan) yang mengubah / mencorak dasar pendidikan eloklah berhenti kerja! sekarang ini ada pulak yang cuba mengambil sistem luar negara untuk diserapkan kepada pra-sekolah..makinlah ramai tak boleh membaca, menulis dan mengeja.. lama-lama budak2 ini jadi hantu pulak! we need to do something! campakkan kaum2 yg macam ni TAK BOLEH biarkan mereka menjadi hantu merosakkan generasi kita!

Anonymous said...

3.01 am

Awak sudah tentu orang baik kan, sedangkan awak adalah hasil dari sistem pendidikan mana?

Jangan nak salahkan sistem pendidikan pulak. Bodoh betul ah! Orang yang melakukan maksiat hanya segelintir sahaja, orang yang baik-baik hasil dari sistem pendidikan ini lebih banyak beb.

Terbakor said...

apa la cikgu ni.. patut die jadi pelindung

mayangsayang said...

astagfirullahal azim.. x tau nak kata ape .. itu yg terkeluar dari mulut secara spontan

Anonymous said...

xanax online xanax reactions - buy xanax alprazolam online

Anonymous said...

generic xanax xanax tablets 0.25 mg - xanax 0.25

Anonymous said...

generic xanax xanax vs generic brands - alprazolam 0.5mg how long does it last

Anonymous said...

xanax 2mg xanax bars illegal - xanax effects brain

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs high - can buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol without rx tramadol 100 mg gotas - where can i buy tramadol over the counter in the us

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol buy no prescription usa - buy tramadol online tennessee

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol overnight - carisoprodol dosage recreational

Anonymous said...

xanax online cheap 2mg xanax bars - alprazolam 0 5 mg bula

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online visa - tramadol 50 mg addiction

Anonymous said...

generic xanax xanax generic no prescription - order xanax from overseas

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg drug interactions - tramadol dosage daily

Anonymous said...

generic xanax 2mg of xanax first time - order xanax online europe

Anonymous said...

can you buy xanax online legally buy xanax tablets online - upjohn generic xanax

Anonymous said...

alprazolam low dose xanax for anxiety - xanax side effects on fetus

Anonymous said...

xanax online xanax during pregnancy - order xanax bars online

Anonymous said...

soma carisoprodol buy carisoprodol online cheap - carisoprodol somacid

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol side effects long term - carisoprodol generic

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 drug interactions - buy carisoprodol no prescription

Anonymous said...

generic tramadol tramadol withdrawal bad - is buying tramadol online illegal

Anonymous said...

cialis online cialis 10 mg daily use - buy cheap cialis no prescription

Anonymous said...

buy cialis online 36 hour cialis online - ordering cialis online legal

Anonymous said...

how to buy cialis best pharmacy price cialis - buy generic cialis online usa

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis us pharmacy - cheap cialis viagra levitra

Anonymous said...

cialis online generic cialis release date - cialis online drugs

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol que es - tramadol keeps me awake

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol er - tramadol 40 mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 buy tramadol online no prescription overnight - purchase tramadol cod

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol free shipping - buy tramadol overnight no prescription

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online legit - tramadol in usa over the counter

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online where can i buy tramadol for my dog - tramadol for dogs an 627

Anonymous said...

buy tramadol overnight shipping where can i buy tramadol online usa - maximum dosage tramadol 24 hours

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 tramadol buy online no prescription mastercard - what is tramadol hcl generic for

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 can you buy tramadol online in the usa - buy tramadol online no prescription mastercard

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#73892 can you buy tramadol in greece - citrate 100mg tramadol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg strength - tramadol y alcohol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl contents - tramadol 50 mg how many get high

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#51726 gradual withdrawal tramadol - buy tramadol online legit

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol no prescription 100 mg - get tramadol online no prescription

Anonymous said...

ativan without prescription buy cheap ativan - ativan 3 weeks

Anonymous said...

tramadol 50 is tramadol legal to buy online - buy tramadol no prescription usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg for headaches - tramadol for dogs human use

Anonymous said...

buy ativan online buy ativan online cheap - long until ativan addiction

Anonymous said...

ways to buy ativan online 2mg ativan and alcohol - 1mg lorazepam vs. 1mg xanax

Anonymous said...

alprazolam online xanax bars to buy - new xanax pills

Anonymous said...

http://staam.org/#36750 buy tramadol pay cod - tramadol pain killer

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#37284 xanax online 2mg - 1mg xanax fear flying

Anonymous said...

http://staam.org/#50589 tramadol ultram er - tramadol 200 mg get high

Anonymous said...

buy tramadol online what is tramadol ultram 50 mg - tramadol purchase cheap

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#51462 can xanax show up drug test - xanax pills cost

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om