Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 22, 2011

TERGEMPAR BENDAHARI UMNO GOPENG MASUK PAS

بسم الله الرحمن الرحيم

Terkiniii...Gambar Bendahari Umno Bhg. Gopeng Masuk Pas.??



agak..agak..la braderr...kalau iya pun nak masuk Pas isilah borang dulu..!! Sahhh...Inilah wajah Bendahari Umno Bhg Gopeng yang tersesat dan masuk Pas (Kumpulan Pas) dalam Penamaan Calon di Tenang pagi tadi.

Pelikkk..macam mana brader ni boleh tak jumpa kumpulan penyokong Umno..Mungkin kerana bilangannya terlampau sedikit,menjadikan brader ni tak perasaan adanya penyokong Umno dan BN dalam penamaan calon di Tenang pagi tadi...kuah3 - karatijau

Note: Aloooo macha... mau masuk pas kalu itu baju kasi bukak laaa.. tada bukak kalo nanti najib kasi hantam... tada baca punya worang... Kah..kah..kah..kah...

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

6 comments:

yad_element said...

rasenye isu ini akan berbangkit dengan ahli2 blogger smue..
dan tak semena2 blogger celake umno akan kata, inilah gambar edit..

haha... lawak la blogger umno..
tak abis2 ngan otak fitnah dorg..

botol said...

mereka memang bodoh

ummu aisyah said...

salam,mungkin pakcik tu dah berbulu dengan umngok kot.Lalu membawa dirilah ia... tapi tak nak bukaklah lambang tu takut kena hantam dengan member.mana tahu pakcik tu betul-betul tukar selera.InsyaAllah

ijoks2009 said...

hentam sajalah,janji dapat berarak beramai-ramai,hahaha

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

boleh pulak dia duk kat situ.. lawak nya.. ades...

Anonymous said...

Salam, kadang-kadang kita rasa kita cuba berjuang untuk agama tapi sebenarnya kita menghancurkan agama. Cakap sikit susul dengan ayat Quran. Jangan salah tafsir sudahlah......