Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, March 20, 2011

PERBUALAN BLOGGER HANIF DENGAN PEGAWAI SKMM

بسم الله الرحمن الرحيم



Note: Minta password google account.. Kah..kah..kah..kah.. nampak sangat la bebal.. Kah..kah..kah..kah..kah.. nak tengok blog nak password nak buat apa.. Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

6 comments:

fza_eyzzah said...

ish3~ suker gelakkan orang ek? hu3~ (^_^)

Belakang Garisan Pena said...

hahaha lawak lah. nak buat apa masuk dalam akaun orang, nak tahu content, masuk jela blog tuuu. last2 kata lost password, habis cerita. haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mmmmmmmmmmmmm

cicitHJHASSANu said...

cam rejim apco pekajadah jer nih...

Anonymous said...

lulusan msu macam tu le...

Anonymous said...

kalo ikut akta yang dibacakan tadi, ada disebut "kod penyulitan", tu bermaksud "encryption". So betulla tindakan si hanif yang mempertahankan passwordnya.
Passowrd = kata laluan. So, kepada pejuang2 sekelian, kebanyakkan akta kita ni alih bahasa dari Inggeris, so kalo kita x pasti ape yang dimaksudkan please go to google translate.