Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, March 25, 2011

DATUK T KENA MARAH DENGAN NAJIS

بسم الله الرحمن الرحيم





Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

8 comments:

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..lawak-lawak..pinjam video jap nak share

IrfanzBlog said...

sape buat video nie?? lawak + pandai betul..gelak berguling-guling aku..

Anonymous said...

sumpah tak bohong.. mmg lawak gila bro wakakakakaka

dr said...

hahahahahahahahaha kelako bidio ni

zmah said...

Marah???kenapa nak marah....memang marah lah kalau dia baca komen ni..

PUPPETS said...

#$@%&@@@***^&%^&$$$$$#@+(*&^%$#@%$#@#@@@@{}{}{}{@@@@@@$%#%$^#@@@HISNHHHH HIH HIH HIH HIH2222@@@@5$#%@^^&@##@#@#@**&^*&^&^*& HADOIIIII

mamawana said...

"bigghhheerssbibih khupdusshhteroi kheebikkushikabhigam boroiihh....!" stalin kata...saper pandai tolong alihbahasakan.... ihiikksss

Anonymous said...

hahahaha.....good job!