Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, March 22, 2011

PAKAI TIUB NAMPAK TAK CANTIK

بسم الله الرحمن الرحيم


Miera Leyana

KUALA LUMPUR: Pelakon Miera Leyana memohon maaf kepada semua pihak atas kesilapannya mengenakan pakaian seksi sehingga menampakkan sedikit sisi payudaranya.

Katanya, dia tergesa-gesa memilih pakaian rekaan Wan Huzairil tersebut pada pagi Jumaat lalu untuk menghadiri majlis makan malam anjuran Rafflesia dan Mandalay di Hotel Le Meridien, di sini, pada hari yang sama.

“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.

“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.

“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.

Note: Selagi mufti harus sana sini belum keluarkan fatwa dan tak kata salah kira masih belum melanggar hukum la tu... Kah..kah..kah..kah.. zambry puja syitan pun si harus sana sini kata tak salah inikah pulak santapan mata... dah tentulah haruuuussss sana sini.. kah..kah..kah..kah...

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

68 comments:

zalizalu said...

haram memakai baju yang menutup aurat bagi kaum artis.. sekian terima kasih

http://aniesandyou.blogspot.com said...

artis: kalu pakai byk yg tertutup nnt dilabel byk kurap la, byk scar la

mahaza said...

tapi nipple pad ida ternampak tu lagi jadi spoiler.... patut dia tak pakai nipple pad tu baru ummph

IrfanzBlog said...

mintak maaf kt manusia wt pe..mintak maaf kt Tuhan la..bertaubat byk2.

June Flizzow said...

geli tengok dia pakai baju seksi . eeeuuuuww

otaklunyai said...

dah macam barut bayi... tak ada maruah punya melayu... mana pejuang2 maruah melayu... dah sama2 syok kotttt

Nur Haziqah said...

Assalamualikum, cuma nak cakap, artis malaysia dah tak tahu nak sensitif dgn agama Islam. Malaysia agamanya Islam. ini Malaysia bukan Hollywood or Bollywood.

Anonymous said...

eheeeee malaysia memang bukan hollybollywood,tapi yahudiwood

Belakang Garisan Pena said...

Sunnah pakai begini, ini hak kebebasan wanita la......... -Azmi Anshar

PUPPETS said...

AGAKNYA PEREKA-PEREKA PESEN MELAYUSIA.. NIE SEDANG CUBA MEREALISASIKIN MITOS SEORANG TUKANGJAHIT YG BERJAYA MEMAKAIKAN SEORANG RAJA DENGAN BAJU AMAT AJAIB CANTIK LAGI LUT SINAR TANPA SEUTAS BENANG,SIPEMAKAINYA PLAK RELA HATI DIGELAR RAJA/RATU BOGEL

siti murni said...

tak payah try fitting pun dah boleh agak apa "hasilnya" kalau pakai dress macam ni..apa daa..

Anonymous said...

Yang warna kelam tu pasal kena nyonyot baby ke aper ker???

Embun Pagi said...

bodonye alasan..masa pilih baju tu xkaaaaaaaaaaannnn la x expect yg memang akn nmpak dada tu..apa bodo sgt ke dia??mintak maaf kat manusia buat apa...ngokngek.

Anonymous said...

syok broooo... kalu topik tayang tetek,tayang pepek kt mana-mana port pun,mesti ramai yg kerumun he he aku punnnnnn ha ha ha ha

puteri said...

nasib baik cuma tak sempat nak test baju sebelum ke majlis

kalau dibuatnya tak sempat nak pakai baju...?????

mum of 7 said...

kasihan,,,,ibu bapak wanita2 kurang ilmu ni...

Anonymous said...

pakaian beginilah yang mengiorkan anak2 muda kita,artis yang berpakaian begini orang panggil anak haram jadah pelaq taun.

PUPPETS said...

tadi dalam pukul 10.30am,aku tertengok ler 1 program kat tv1 rtm, ku tak tengok pun apa isi program tuh cuma tajuk program tu,aku rasa sesuai botoi ngan isu neh,tajuk program tu 'FESYENISTA' wa ka ka ka ka ka

Anonymous said...

generic xanax xanax online pakistan - xanax dosage

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg erowid - buy tramadol online missouri

Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol legal to buy online - buy tramadol 200mg online

Anonymous said...

tramadol 50 mg tramadol for dogs 50 mg - tramadol 50 mg tablet

Anonymous said...

xanax online buy xanax 1mg - xanax withdrawal after two weeks

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online paypal - tramadol 50mg kapslar

Anonymous said...

buy tramadol online buy ultram tramadol online - where to buy tramadol forum

Anonymous said...

xanax online xanax during pregnancy - order xanax bars online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol legal to buy online - tramadol to buy in usa

Anonymous said...

xanax online where to buy xanax online forum - fentanyl drug interactions xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage paracetamol - tramadol withdrawal kratom

Anonymous said...

xanax antidepressant xanax drug class - xanax dosage epocrates

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription buy xanax online au - what does xanax pills look like

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol on drug test - medicine carisoprodol 350 mg

Anonymous said...

buy xanax online without rx medication given xanax overdose - xanax vs vicodin

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg and hydrocodone - drug test soma carisoprodol

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 50mg net - tramadol withdrawal legs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol no high - tramadol dosage for people

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg somacid 350 mg carisoprodol - carisoprodol information

Anonymous said...

xanax online cheap xanax online - xanax effects if not prescribed

Anonymous said...

tadalafil no prescription cialis 5mg side effects - buy real cialis cheap

Anonymous said...

xanax online what is xanax prescribed for - xanax for flying

Anonymous said...

buy cialis online cialis online without - does generic cialis exist

Anonymous said...

xanax online side effects xanax xr 2mg - overdose of xanax

Anonymous said...

cialis online generic cialis reviews - buy cialis line usa

Anonymous said...

xanax online xanax generic no prescription - blue xanax pills 031

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol hydrochloride 50 mg get high - tramadol online pharmacy usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 buy tramadol 100 - tramadol vicodin

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#51726 tramadol online purchase - tramadol online in usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol euphoria dose - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol dosage extended release - kind drug tramadol 50mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol t7 - tramadol dosage high

Anonymous said...

buy tramadol online with mastercard tramadol withdrawal method - tramadol hcl nursing implications

Anonymous said...

tramadol online long does tramadol overdose last - tramadol withdrawal panic attacks

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol dosage euphoria - tramadol withdrawal in newborns

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 what is better tramadol or ultram - dosage of tramadol 50mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal fatigue - tramadol hcl 50 mg how many can i take

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#61458 tramadol online no prescription - buy tramadol online cod

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100 mg withdrawal - tramadol 300 mg

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#45570 ativan dosage 6 mg - can buy ativan online

Anonymous said...

buy ativan online side effects prolonged use ativan - ativan 1mg tablets

Anonymous said...

buy tramadol 100mg 50mg tramadol high dose - tramadol ultram controlled substance

Anonymous said...

buy xanax online xanax overdose seizures - xanax for mri anxiety

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol hcl online - tramadol dosage migraines

Anonymous said...

buy xanax online xanax drug mg - order cheap xanax online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 100 - cheap tramadol next day

Anonymous said...

buy xanax online xanax show up 5 panel drug test - can you buy xanax online no prescription

Anonymous said...

xanax depression does xanax show up dot drug test - xanax prescription

Anonymous said...

buy xanax online .75 mg xanax high - cheap xanax to buy online

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#4038 xanax bars lil wayne - xanax vs ativan