Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, March 22, 2011

PATUTLAH ANAK PUN SUKA BERPERANGAI LUCAH

بسم الله الرحمن الرحيم

"TIDAK SALAH MENONTON VIDEO LUCAH" - Nazri Aziz


Anak nazri aziz bersama wanita lucah

Nak kata terkejut beruk tu dah kire teruk sangat...tapi terkejut ayam belanda juga aku bile baca kenyataan menteri yang jaga undang undang di JPM tentang video lucah.... dia kata , tunjukkan di mana salahnya....

Mengulas penayangan video seks itu di sebuah hotel semalam, menteri yang bertanggungjawab dalam bidang undang-undang itu berkata bukanlah sesuatu yang salah untuk pihak di belakang semua itu menunjukkan video kepada wartawan dan penyunting.

"Kamu beritahu saya apa yang salah. Semua kata ia bertentangan dengan undang-undang, tetapi beritahu saya, undang-undang mana? Sesiapa yang maklum patut datang ke depan untuk maklumkan kepada kita," katanya.

Aku pun cari le berita yang berkait dengan kesalahan menyimpan video lucah...ini berita yang aku jumpa.... KUALA TERENGGANU – Gara-gara menyimpan klip video lucah menerusi telefon bimbit, seorang penganggur ditahan dalam Operasi Bersepadu Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Bersama Bahagian Kawalan Penapisan Filem dan Penguatkuasaan, Kementerian Dalam Negeri (KDN) cawangan Terengganu, malam tadi.

Sepanjang operasi yang diadakan di Jalan Sultan Mahmud, di sini, JPJ turut mengeluarkan sebanyak 106 saman ke atas pemandu kenderaan melibatkan pelbagai jenis kesalahan.

Timbalan Ketua Cawangan Bahagian Penapisan Filem dan Penguatkuasaan KDN Cawangan Terengganu, Zaki Mohamed berkata, penunggang motosikal berusia awal 20-an dari Kuala Terengganu itu ditahan untuk siasatan lanjut dan boleh didakwa di mahkamah di bawah Seksyen 5 Akta Penapisan Filem 2002.

“Jika sabit kesalahan remaja lelaki ini boleh dikenakan denda tidak kurang RM10,000 dan tidak melebihi RM50,000 atau penjara tidak lebih lima tahun atau kedua-duanya sekali,” katanya ketika ditemui pemberita pada operasi berkenaan yang turut membabitkan kerjasama Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Terengganu.

Dan laporan kes mahkamah ni...

LATARBELAKANG KES:

2. Tertuduh dihadapkan dengan pertuduhan seperti berikut:

“Bahawa kamu pada 13/07/09 jam lebih kurang 6.00 petang di alamat 7-3-5 Jalan 2/38B, Taman SPPK Segambut, dalam Negeri Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, telah didapati memiliki sebanyak 106 klip video lucah yang disimpan di dalam Hard Disc jenis Hitachi Deskstar S/N R325559XK yang di bawah milikan kamu. Oleh yang demikian kamu telah melakukan suatu kesalahan di bawah seksyen 5(1)(a) Akta Penapisan Filem 2002 dan boleh dihukum di bawah seksyen 5(2) akta yang sama”. sini

Apa maksud jawapan Nazri aziz ni... apakah begini cara undang undang itu dipermainkan? Apakah begini nilai undang undang di Malaysia? Seolah olah tayangan itu ada pelindung nya??? atau apakah kerana ia ditayangkan di tempat eksklusif, maka ia adalah halal... atau mungkin kerana ianya sememangnya halal jika dilakukan oleh orang berduit dan berkedudukan??? sewajarnya persoalan ini di fikirkan terlebih dahulu.

Apa yang berlaku adalah satu isyarat jelas dalam sistem negara bahawa politik mengatasi undang undang.... Nazri aziz wajar memberi penjelasan terhadap kenyataannya bahawa ia bukan satu kesalahan kerana tidak bermaksud keuntungan...maknanya selepas ini tayangan amal lucah boleh diadakan.... ada sesiapa nak jadi penaja????

Dicatat oleh ANAKSENGAT

Note: Kah..kah..kah..kah.. jom semua rakyat Malaysia kita menonton video lucah.. menteri anda kata tak salah menonton video lucah... Kah..kah..kah..kah.. Rais Yatim tak payah susah-susah nak fikir macamana nak menyekat laman-laman web lucah lagi... kini menonton video lucah di Malaysia sudah tidak salah lagi... kah..kah..kah..kah..



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

59 comments:

manjeamusyuk said...

Isyyhhh...goliden tengok muka hok jantan tu

Azwan said...

Sekarang ni kat akhbar kat TV kat radio pun duk cerita benda2 lucah ni.. apa nak jadi dengan negara tercinta ni...

Dah teruk sangat peranan media massa di negara kita ni mengalahkan media massa papua new guinea...tahniah Utusan Meloya dan TV3.

Anonymous said...

aku ingat muka nazri aziz dah macam anjing bulldog...rupanya muka anak lagi anjing daripada anjing...kalau jumpa ni belasah best ni

Anonymous said...

klau tgk muka anak nazri aziz ni rasa2nya dia pernah tgk video lucah x? wakakakaka

DaHLia said...

masa memula video tu ditayangkan pun cam pelik..
kenapa tetiba kuar video tu? dan kenapa kena sharing2 bagai? taulah sharing is caring, tapi nampak sangat ada konspirasi di sebalik semua ni.

Bila mana undang2 ni mainan mereka, inilah jadinya..

Anonymous said...

"aku ingat muka nazri aziz dah macam anjing bulldog...rupanya muka anak lagi anjing daripada anjing...kalau jumpa ni belasah best ni"

aku cukup setuju...muka cam haram anak nazri aziz ni..kalo jumpa mmg kaki naik muka anjing sial ni

MujahidahIslamiyah said...

Assalammualaikum..erm,na mrah ni..geramnya... Memg tak ada dlm undg2 negara malaysia. tapi selak lah al quran,selak kebenaran. Kalau islam yg betul2 ta mcm ni.. Astaghfirullah... ini dah mnyeleweng agama da ni..

Anonymous said...

generic xanax pills not mix xanax - xanax side effects uti

Anonymous said...

tramadol generic 100mg tramadol overdose - tramadol er 100mg

Anonymous said...

xanax online xanax .5 get you high - generic xanax pills look like

Anonymous said...

generic xanax xanax 2mg side effects - xanax 1mg 031

Anonymous said...

xanax online order cheap xanax online no prescription - half life xanax 2mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg price per pill - tramadol dosage info

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage cats - tramadol for dogs safe

Anonymous said...

xanax online xanax er side effects - order real xanax

Anonymous said...

tramadol 50 tramadol for dogs constipation - buy tramadol online overnight fedex

Anonymous said...

buy xanax online no prescription cheap white round pill generic xanax - xanax online us

Anonymous said...

buy tramadol online buy cheap tramadol overnight - tramadol tablets dogs dosage

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online - buy tramadol 100

Anonymous said...

generic xanax what is xanax used for recreation - generic xanax strong

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol ingredients 50 mg - tramadol dosage weight

Anonymous said...

buy tramadol hcl tramadol overdose management - tramadol cost

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol side effects pregnancy - carisoprodol unrecognized drug abuse

Anonymous said...

cialis online buy cialis viagra - cialis price dubai

Anonymous said...

xanax online neurontin xanax drug interactions - much generic xanax

Anonymous said...

xanax online buy xanax online with mastercard - xanax generic drug

Anonymous said...

cialis online buy cialis online in australia - how to order cialis

Anonymous said...

cialis 10mg cialis online sydney - buy cialis safely

Anonymous said...

cheap xanax no prescription xanax bars green monsters - xanax show up on drug test

Anonymous said...

cialis online cialis 20 coupon - buy cialis online fast

Anonymous said...

cialis 20mg can you order cialis online - cialis reviews by women

Anonymous said...

buy xanax online without prescription buy xanax bars online no prescription - xanax wiki fr

Anonymous said...

cialis online buy generic cialis us - cialis golf tips

Anonymous said...

cialis online reviews on cialis 10mg - cheap brand cialis

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol 50mg for dogs usa - tramadol for dogs constipation

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#30896 buy tramadol online with paypal - tramadol no prescription overseas

Anonymous said...

purchase tramadol generic brand for tramadol - buy tramadol online no prescription overnight

Anonymous said...

buy tramadol tramadol vs percocet high - tramadol sr tabs 100mg

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol in usa - buy tramadol 200

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 300 er - can you buy tramadol in spain

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online no prescription usa - buy tramadol online without script

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#30896 tramadol hcl 50 mg for dogs - buy tramadol cod free

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 taking tramadol for dogs - is it legal to order tramadol on line'

Anonymous said...

buy tramadol online reviews where can i buy tramadol online - buy tramadol online by cod

Anonymous said...

buy tramadol online online tramadol no prescription - buy tramadol 24x7

Anonymous said...

buy tramadol tramadol buy 180 - tramadol used for depression

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#92465 ativan crazy meds - high off ativan

Anonymous said...

buy lorazepam online ativan withdrawal stories - can you order ativan online

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan to valium conversion - lorazepam 1mg flying anxiety

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#71453 xanax withdrawal librium - xanax dosage 039

Anonymous said...

buy tramadol online 50 mg tramadol vs 10 mg hydrocodone - where to buy tramadol online safely

Anonymous said...

http://staam.org/#10699 tramadol to buy online - tramadol quick release

Anonymous said...

buy tramadol online online tramadol no prescription overnight - tramadol overdose yahoo

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol y alcohol - tramadol hcl compared to percocet

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol buzz - tramadol for opiate addiction

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 overdose xanax bars - generic xanax s 900

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax pill identifier 029 - xanax orange pill round

Anonymous said...

buy xanax online xanax generic equivalent - xanax bars urban

Anonymous said...

cheap alprazolam xanax and alcohol aggression - places to order xanax