Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, March 24, 2011

MESTI BACA!! ZOL KULIM TAK BERANI BILA DICABAR BERDEBAT

بسم الله الرحمن الرحيم

Heh. Kesian aku dengan yb neh. Aku dah guna segala kesopanan dan kesantunan untuk ajak dia masuk kbsb untuk berdebat bagi mempertahankan hujah dia atas dua perkara ;

1. Berhujah bagi membuktikan sang pelaku seks adalah 110% "dia" seperti yang dia sebutkan dalam berita malam tadi.

2. Berhujah membuktikan bahawa kepimpinan ulama pas meminta dsai serahkan dna ataupun kepimpinan ulama pas akan mempertimbangkan semula kerjasama dengan pkr dan anwar ibrahim.

Fitnah berat tue. Satu dia tuduh orang berzina. Satu dia tuduh pemimpin tertinggi pas atas sesuatu perkara yang mereka tak pernah buat. Dan di bawah ini adalah hasil perbualan aku dengan dia. Aku fikir bila dia tuduh dsai asyik belit situ belit sana mestilah dia bukan kaki pembelit. Tapi rupanya tuduhan dia tue jatuh ke atas dirinya sendiri. Cukup tak sangka. Inilah yb yang ada di antara korang pernah undi. Heh










Sila klik pada image untuk besarkan

Aku sebenarnya bukan apa, aku cuma nak berbincang dengan yb neh secara berdepan dan berterus terang je tapi dah nasib badan le yb neh asyik mengelak je.. dia yang takmo berdiskusi dengan anak-anak muda zaman sekarang.. payahlah macam neh ada kemudahan teknologi tapi dia taknak gunakan untuk menyelami isi ahti rakyat macam mana? Lepas tue nak suruh kita percaya cakap dia?

Apa pun terima kasih la yb sebab menunjukkan sikap sendiri.. ha ha ha.. lawak siottt..

Ameno : Perasan tak dia tak menafikan pun yang dia fitnah dsai dan pas dalam ayat di atas tue? Heh.
- amenoworld



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

65 comments:

Anonymous said...

kelakor yb nih..taraf sekolah rendah

Sutera Biru said...

Kalau begini lah Tetuan Z,memang patutlah dia menyatakan bahawa beliau yakin lebih 100% lelaki dalam video terbitan Trio Production itu adalah DSAI.Sebabnya terlalu pengecut dan kebudak budakan.Macam dari era remaja yang banyak habiskan masa dengan motor (mat rempit) sahaja cara jawapannya.Tahniah Tetuan Z kerana meluangkan masa kebudak budakan anda.Anda selamanya pembohong dan anda pernah akui itu.Kredibiliti anda telah tercalar.

Anonymous said...

entah la....aku rasa ni la yb paling BODOH kat Malaysia

pakwe said...

apa mcm bangang si zul nordin ni...mcm mana anwar leh kutip mangkuk ni dulu??

lailahaillAllah..

Anonymous said...

setakat tu je la mentaliti bangkai bernama zul nordin ni...kalau anak dia tengok malu je punyai ayah macam tu...bak kate usin "ishhh tak sior teman"

~SyAhIrAh~ said...

adoyai.. stupidnye yb ni.. serius tak layak jd yb. cara jwb pertanyaan pun, srius sgt stupid.. cmnela dia ni leh jd yb? huhu..

Anonymous said...

macam si*l weh YB camni.. malu siottttttt... dok longkang pi nyorok bawah tu la.. aduyaii...

mr kordes said...

wah wah wah!sebijik macam taik kambus perangai beliau ye!

Anonymous said...

aku tulis komen kt fb pun cerdik la jugak dr YB..pelik gak aku yb tulis komen cmtu..sejak kuar pkr jd cmtu kot..

Azwan said...

kite bakor jer....

Anonymous said...

xanax online xanax side effects paranoia - 30 mg xanax overdose

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram narcotic - buy tramadol overnight no prescription

Anonymous said...

order tramadol online high does tramadol get you - buy tramadol no prescription 100 mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol online no prescription - cheap carisoprodol with c.o.d

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dosage per day - buy tramadol 50mg usa

Anonymous said...

xanax online 0.5 mg xanax high - generic xanax footballs

Anonymous said...

generic xanax xanax pills are for - xanax side effects slurred speech

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol purchase online - drug called carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax better high xanax valium - xanax stay your system drug test

Anonymous said...

buy carisoprodol is carisoprodol 350 mg a narcotic - carisoprodol soma 350

Anonymous said...

xanax online xanax effects contraceptive pill - took 4 xanax bars

Anonymous said...

order tramadol tramadol online no prescription overnight - tramadol addiction stories

Anonymous said...

xanax for sale does xanax show up 4 panel drug test - easy overdose xanax alcohol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg buy online - buy tramadol online without prescriptions

Anonymous said...

xanax online names of generic xanax - klonopin vs xanax withdrawal

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg wiki - carisoprodol neutral drug

Anonymous said...

xanax online is generic xanax as strong - took 3 xanax bars

Anonymous said...

buy carisoprodol can u overdose carisoprodol - carisoprodol 350 mg used for

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis discount - buy cialis online paypal

Anonymous said...

buy xanax overnight delivery xanax side effects depression - zoloft for xanax for anxiety

Anonymous said...

tramadol no prescription how get high tramadol - tramadol addiction gaza

Anonymous said...

cialis online cialis 2.5 coupon - cialis 2.5mg price comparison

Anonymous said...

cialis tadalafil buy 200 mg cialis - cialis not working

Anonymous said...

xanax online what does xanax high - buy xanax online united states

Anonymous said...

xanax online 2mg klonopin vs xanax bar - xanax pill sizes

Anonymous said...

buy cialis with dapoxetine cialis moment urban dictionary - levitra versus cialis reviews

Anonymous said...

alprazolam no prescription xanax dosage .25 mg - xanax dosage chart

Anonymous said...

cheapest cialis cialis online order usa - side effects cialis daily

Anonymous said...

xanax online buy prescription drugs online xanax - what does xanax high do

Anonymous said...

cialis online cialis 5 mg price comparison - generic cialis manufacturers

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 tramadol urine drug screen - lowest dosage tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal onset - purchase cheap tramadol online

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol hcl 50 mg picture - next day tramadol review

Anonymous said...

best buy tramadol taking tramadol high blood pressure - tramadol 50mg for dogs safe for humans

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol in europe - tramadol withdrawal method

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol buy online cheap - order tramadol online cod overnight

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal 2 weeks - order tramadol online cod overnight

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol overdose signs - cheap tramadol line

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol hydrochloride online usa - tramadol overdose and seizures

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs loss of appetite - tramadol dose vet

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol for dogs uses - cheaptramadolonline

Anonymous said...

best buy tramadol tramadol 50mg vs lortab 10mg - order tramadol no prescription overnight

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#37982 ativan j code - lorazepam 1mg long

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan vs xanax bluelight - lorazepam 1 mg and xanax

Anonymous said...

ways to buy ativan online 70 mg ativan - dosage of ativan

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#37982 lorazepam 1 mg tablet - buy lorazepam with mastercard

Anonymous said...

buy xanax online xanax for flying - xanax side effects memory loss

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal symptoms list - 8mg xanax overdose

Anonymous said...

buy xanax online xanax euphoria - long does 2mg xanax stay urine

Anonymous said...

http://staam.org/#56821 side effects of tramadol 50 mg - tramadol 50 mg buy online

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 xanax withdrawal after 1 week - the best generic xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol medication online - tramadol for dogs long term use

Anonymous said...

buy xanax online xanax footballs - xanax and alcohol bac

Anonymous said...

generic xanax online xanax pills prices - xanax bars dosage

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#rx fake gg249 xanax pills - xanax online pharmacy no prescription