Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, January 27, 2011

LEMBU UNICORN

بسم الله الرحمن الرحيم











Note: Gambar-gambar di atas bukan gambar menteri di Malaysia.. Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

7 comments:

aimi nadiah said...

hehe.. bkn gmbar menteri..

~Nur Zulaiha~ said...

dunia skrg mcm2...:)

iddinm said...

Lembu unicorn ni

Anonymous said...

larr ingatkan gambar ahmad maslan, muhyiddin, noh omar dan najib tadi. Sekali tengok betul2 lembu rupanya.. tapi mmg ada rupa menteri2 kat malaysia la.. wakakakakaka

Finaz said...

tengok pun dah tahu memang bukan Pak Menteri's di M'sia. Sebab dorang tu spesis lembu takde tanduk suma jenis cucuk hidung je heheheee

aiseyy, sorry ngata ko pulak heheee:)
Kartun Yg Menang Anugerah "Best Political Award"

Finaz said...

perkataan yg tercicir dr komen akak yg 1st. Suppose to be: "aiseyy, sorry LEMBU ngata ko pulak heheee:)"

lol

Anonymous said...

sebbaek ade nota kaki, kalu x x dapek den nak bezo eh yg mane lombu ngan yg mano pemimpin Be End.. aku tgk samo je..