Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 29, 2011

DERMA DAPAT RAMAS TETEK

بسم الله الرحمن الرحيم

Ini berita menderma sambil buat lucah. Jadi kepada sesiapa yang nak banyak dapat derma bolehlah ikut cara depa ni.. tentu lumayannn



Beginilah aksi untuk mendapatkan wang banyak dalam waktu sekejap....cukup unik dan nekad..boleh dikatakan gila..mengutip dana untuk AIDS dilakukan dengan aksi meramas payudara para model . Sampai macam ni sekali cara untuk mengutip derma.....




Nasib baik benda ni jadi kat negara Jepun, kalau buat kat Malaysia aku pun nak pi derma jugak.. - wasiatpejuang

Note: Kah..kah..kah..kah.. Apa yang nak dihairankan? Kat Malaysia tak payah derma pun dah dapat bukan sekadar ramas tetek.. yang jadi menteri komunikasi dapat main dangan amah.. menteri cina dapat main dengan pelacur.. menteri pertahanan dapat main dangan artis ZZ di hotel Port dick son.. Timbalan menteri perdana dapat main dengan model dari monggolia...tak payah pun nak derma apa-apa.. seterusnya anak remaja malaysia tak payah derma pun ramai student IPTA dan IPTS yang sanggup dermakan daranya.. Najib tak kisah pun.. Kah..kah..kah..kah...



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

67 comments:

tuyuk said...

yeha!

mia.lia said...
This comment has been removed by the author.
mia.lia said...

mcam hape je..mcm xde care lain

Faezah Hannah Al Baj said...

Astaghfirullah! senget ke hape

Danny said...

Pengikut bahlol PAShit suka benda2 mcm ni. Dalam keretapi pun boleh tibai isteri kawan. khakahkah...kikikik...

Danny said...

Lagi satu...PAShit boleh guna kaedah ni untuk kutip derma masa ceramah, bukan saja boleh dapat banyak derma...boleh tarik lebih ramai penontoh datang (bukan nak dengar ceramah, nak ramas susu, last2 jadi pesta ramas susu) seronok tok2 lebai. kikikikikik....

Danny said...

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

Tegurlah jika hamba ada membuat kesalahan, baik dengan sengaja atau tidak. Kerana hamba insan biasa yg tak sunyi dari kesilapan.

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

Buat para sahabat dan yang memberikan komen. Maafkan hamba jika hamba tidak dapat membalasnya. Juga jika hamba tak berkesempatan meninggalkan komen di blog tuan hamba. Kerana waktu sering membatasi kesempatan.

Sahabat semua digalakkan mengambil serta menyebarkan segala bahan atau tulisan yang bermanfaat dari blog ini tanpa perlu meminta izin atau mempamerkan link blog ini.

SAUDARA, JANGAN LAH KITA FIKIR MAKSUD AYAT ALLAH DAN HADIS NABI ITU DITUJU KEPADA UMAT BUKAN PAS SAJA, IA MELIPUTI MANUSIA DALAM PAS YANG BUKAN MAKSUM. ORANG PAS TIDAK SESEKALI MAKSUM SAUDARA! Wassalam.

^v^ said...

Biaq betui ni...

cik sue said...

danny, jika dilihat komen awk dgn cara mengopy ayat tuan punya blog ini mungkin ayat yg awk maksudkan adalah ayat riak tu kan? kalau ayat riak tu la saya rasa kalau awk faham apa yg tuan blog ni nak sampaikan ayat riak yg awk maksudkan tu rasanya tuan blog ni just nak meingatkan kepada semua dan juga dirinya. Tak ada pula dilihat ayat itu ditujukan kepada bukan PAS saja.

Satu lagi nak pinjam ayat awk... "ORANG PAS TIDAK SESEKALI MAKSUM SAUDARA!"

Entah selama ni takda pula saya dengar org kata org PAS confirm masuk syurga. tetapi pendapat saya la org umno mmg susah nak masuk syurga kalau mati x sempat bertaubat. Mana tidaknya cua soi lek bergembira dan berbangga menghina dan memperlekehkan agama islam sambil org umno bertepuk tangan dan gembira. tiada protes tiada rasa benci. Lagi dasyat siap sokong plak kenyataan pelakon xxx yg dah terbukti terkantoi dgn video dan telah diakuinya sendiri akan apa yg dilakukannya tu.

Ni nak kata islam yg mcmana ni danny? menyokong manusia yg benci dan menghina islam? adakah kita ni islam? Tak tahu pula kalau nama Danny tu bermaksud dia sendiri tak suka dengan nama2 islam. wallahualam

Anak Ulu Cheka said...

siapa yg makan lada dia yg rasa pedasnya...

Terkini dari AUC dot com: Kerana Mu Getah…

MOBYDICK said...

Dia orang tu semo orang kafir kita jangan buat kat m'sia dah la....

Anonymous said...

wakakakakaka.. danny mcm nama mat indon je. akusambung sikit dannyah. woi bodoh ko bgtau kat najib tu suruh penguin tu tutup aurat dulu klau nak cerita pasal islam. haarkkk tuihhhh!!!!!!!!!

bujuk power said...

padah2 binggai si danny tu.... bebal bodoh buat2 pandai... titik dia cukup2 bro....

nan sg samak said...

danny ni islam ker..

bujuk power said...

dammy tu kafir yahudi....

Anonymous said...

danny?? tu nama kambing jantn aku.. so danny tu kmbg.. ckp dgn kmbg sbnrnya lg sng brbndg ckp dgn org umngok.. pecite FAT LADY kita ?.. bape byk duit rakyat dia abiskn arini??

ismi said...

ini bukan derma, bayar untuk servis. bodoh sungguh. jauhkan dari terikut.

bonny said...

kmbing? orng kmpg aku nama cmtu letak kat anjing dan beruk je.beruk cm ni sure kompom kena langgar dek steam roll kat higway nanti,nasib baik tak lalu kat utn kami,tak sure dah kena sumpit,atau "dah kena alih kat dahi" bru padan muka mulut celupar macam ni"

Anonymous said...

xanax online xanax high review - can you buy alprazolam over counter

Anonymous said...

alprazolam buy does xanax show up in hair drug test - buy xanax online with a prescription

Anonymous said...

tramadol 50mg tramadol dosage nhs - tramadol online american express

Anonymous said...

how to buy xanax online order fake xanax bars - xanax dosage

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery will xanax show up on a drug test for employment - xanax overdose brain damage

Anonymous said...

generic xanax is buying xanax online illegal - xanax withdrawal 0.25mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol highest dose - what's carisoprodol high like

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol mixed with alcohol - buy tramadol usa pharmacy

Anonymous said...

carisoprodol without prescription carisoprodol reviews - carisoprodol 350 mg ingredients

Anonymous said...

generic xanax xanax on military drug test - xanax and alcohol reaction

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol bluelight - carisoprodol 350 mg generic

Anonymous said...

tramadol without prescription tramadol hcl 200mg er - tramadol hcl usp monograph

Anonymous said...

buy tramadol no prescription tramadol overnight delivery - buy tramadol online new zealand

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg effects - buy carisoprodol online

Anonymous said...

cheap xanax xanax vs sleeping pills - 2mg xanax lot

Anonymous said...

generic carisoprodol carisoprodol 350 mg efectos secundarios - carisoprodol vs cyclobenzaprine

Anonymous said...

cheap carisoprodol carisoprodol (soma) buy - carisoprodol tolerance

Anonymous said...

cialis medication daily cialis reviews - cialis daily 36 hour

Anonymous said...

cheap alprazolam pictures generic xanax pills - what do generic xanax pills look like

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal jaw - where to buy xanax no prescription

Anonymous said...

xanax online xanax drug test wiki - xanax effects drug test

Anonymous said...

cialis online how well does cialis daily work - can you order cialis online for usa

Anonymous said...

xanax online xanax bars no prescription online - buy xanax mastercard

Anonymous said...

cialis online no prescription canada cialis+pharmacy reviews - is generic cialis legit

Anonymous said...

cialis online buy viagra cialis online - buy cialis online pay with paypal

Anonymous said...

xanax online buy alprazolam india - xanax information

Anonymous said...

buy cialis online where can i buy cialis genuine - cialis price walmart

Anonymous said...

cialis online nhs price cialis - cialis online overnight shipping

Anonymous said...

cialis online is it safe to buy cialis online usa - buy cialis online germany

Anonymous said...

buy tramadol legal order tramadol online - uss cheap tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol overnight shipping no prescription - tramadol hcl 50 mg narcotic

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 tramadol for dogs liquid - buy tramadol online bluelight

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for dogs for sale - buy tramadol online overnight usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol online purchase - tramadol hydrochloride for dogs 50mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol 200 mg no prescription - best generic tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol 100 mg get you high - tramadol dosage paracetamol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol hcl xr - generic-tramadol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl 50 mg drug interactions - tramadol for dogs incontinence

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#blog buy tramadol rx online - buy tramadol ireland

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol withdrawal headache - buy tramadol online no prescription cod

Anonymous said...

buy ativan online rx 773 lorazepam 1mg - ativan children

Anonymous said...

buy xanax online xanax side effects tremors - xanax side effects long

Anonymous said...

buy xanax online how much is a xanax 1 mg worth - what is a generic xanax

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 tramadol 50mg capsules for dogs - buy cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

http://staam.org/#10699 tramadol 50 mg how strong - tramadol 50 mg side effects

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol overnight delivery - tramadol ultram over counter

Anonymous said...

http://staam.org/#74560 best way buy tramadol online - can you overdose tramadol

Anonymous said...

buy xanax online xanax overdose treatment - xanax 1 mg recreational use

Anonymous said...

buy xanax online xanax 1 mg alprazolam - online rx no prescription xanax