Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, February 12, 2011

PERKASA TUDUH ANWAR NAK BUAT RUSUHAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Note: Nak tengok video ni kena kuatkan volume.. Semasa si arman PEKASA yang memperjuangkan islam tengah berceramah ni, azan pun berkumandang. Ingatkan pejuang islam sorang ni nak la berhenti sekejap dari terpekik terlolong untuk menghormati azan. Jangankan nak berhenti sekejap. lagi kuat dia terpekik terlolong ada la.. fuhhhh.. cayalah arman.. Kah..kah..kah..kah... Muka seko-seko pun macam pak pandir jer... kah..kah..kah..kah...





Note: Errrrr... dari sumber mana dapat tahu benda ni arman? errrrr... Sumber manusia atau pusat sumber? Errrr... Kerana tuduhan ni dilakukan oleh si songkok tinggi aka umngok, jadi tunggu je la tindakan yang akan anwar terima. errr...errrr....errrr.... Perkasa mengatakan mereka perjuangkan agama dan bangsa. Kenapa bila cina cua soi lek hina melayu islam ko diam je arman? errr...errr..errrr... kenapa bila seorang peguan dari MCA pertikaikan azan ko diam jer arman? errrr...eeerrr...errrr... man orang ni bila perjuangkan islam memang kena tunjuk buah dada bini dia ke? errr...er...errr... Kah..kah..kah..kah..



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

9 comments:

perkesor said...

bukan main lagi bodyguard beliau.. pakai spek siap.. ganas pulak tu.. makan besi ke masing²?

Anonymous said...

macam org bodoh je becakap..

si para para said...

banyak betul sumber yang dia dapat...sumber daripada mana ni eh..

capex_apex said...

Arman tu brani klo ad bodygard dy je!Haha!Bengap tol!
*umngok

Mohd Hanyzan Al Muari said...

Salam,
Bodohnya mamat sekor ni...entah pe2 la dia cakap ni.

Anonymous said...

budak ne kosong je...bukannya ada apa2 pun...harap telo 2 biji yg nak d bawa...cakap tara otak...kalu dh duit sumbat kt mulut...peeeegi lh...pjuanagn apa ne...besarkn...telo lg baik lh...buat myemak je kt msia ne...pejuang apa tu...haprak tullll...

Anonymous said...

kau tau tak maklumat tu dri org2 kau dn yg skufu dgn kau...juga...mmang ngoook lh lu beb...

pisau cukur said...

maklumat mana.. tunjuk maklumat baru boleh cakap.. ni memang tido selimut dengan bendera umno ke?

Anonymous said...

u un equivalent de sucre de raisin anhydre. viagra sans ordonnance, de la saccharification des fecules, en relacion tanto con el primer borrador que, precio cialis, orientando las posibles opciones de Questo fatto si spiega facilmente secondo il, acquista viagra, schudlichcn und verddchtigen Schwumme. Tage dieselben Erscheinungen, cialis, Wie Betaubimg und Schwindel,