Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, January 12, 2011

AHLI POLITIK PERAK RAMAS BUAH DADA JURUSOLEK

بسم الله الرحمن الرحيم

Seorang jurusolek mendakwa beliau dihujani pelbagai teks pesanan ringkas (SMS) lucah dan juga ugutan selepas membuat aduan bahawa seorang ahli politik di Perak mencabul kehormatannya pada sambutan menjelang tahun baru.

SMS berkenaan dihantar melalui beberapa nombor telefon bimbit yang tidak dikenali - ada yang menyarankan supaya hubungan seks diadakan dengan wanita itu dan ada pula yang mengugut untuk merogolnya.

“Dia terima SMS itu selepas buat laporan polis. Wanita itu kemudiannya membuat laporan polis kedua berhubung SMS berkenaan,” kata peguamnya, Leong Cheok Keng, ketika dihubungi.

“Ada antara SMS itu menggunakan huruf 'F' dalam perkataan bahasa Inggeris.”

Jurusolek itu pada dalam laporannya berkata pada kejadian 31 Disember tahun lalu, ahli politik yang terkenal itu meramas buah dadanya di sebuah kelab di Ipoh.

“Laporan polis dengan jelas menyatakan dia dicabul oleh ahli politik tertentu. Sekarang kes sedang disiasat dan pihak berkuasa akan menentukan sama ada mendakwa atau tidak individu berkenaan,” kata Leong.

Menurut beberapa laporan media, Ketua Polis Perak, Mohd Shukri Dahlan mengesahkan laporan itu tetapi enggan mengulas.

Leong juga menafikan bahawa vwanita itu telah menerima pampasan dari ahli berkenaan supaya menutup kes tersebut. - Mkini

Note: Kah..kah..kah.. Sikit hari lagi tahu la tu.. gambar kat atas tu ialah gambar Jamaludin Jarjis (JJ). Dia tiada kena mengena dalam ini cerita.. Tapi dia kena mengena dengan cerita macam ni jugak.. Kah..kah..kah..kah..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

58 comments:

Anonymous said...

Malaysiakini tak bgtau pun siapa ahli politik yg syok raba2 tu. Cuba kalau tukang raba tu dari parti pas atau PR.. maunya 7 hari 7 malam tv3 suku, rtm, utusan, berita hairan dok menceceh siang malam. So cluenya kita dah dapat. Kalau nama ahli politik itu x didedahkan semestinya ia dari golongan parti busuk umngok/bn. Selesai masalah.. menteri dan pemimpin umngok ni mmg suka entot2 raba2 bunuh2..hihihi

PUPPETS said...

HE HE HE BUJANG WEH... WANITA TUUU APA BANGSANYA WEHHHH... TAK PEDULI LER LAKNAT MANA YANG MERAMAS BUAH DADE MINAH TU TAPI N3 NGKO NEH WAT AKU GELAK SAKAN.... KENA RAMAS DALAM CLUB..CLUB APA TU HAAA? HA HA HA HA AKU TAK DER SIMPATI LANGSUNG KAT MINAH NEH, P MAMPOS LER KAT CERITA BODOH YANG JADI KAT DIA HE HE HE

Anonymous said...

Yg pastinya minah ni non muslim. Dari sumber mengatakan dia berbangsa cina. Dan yg tukang meraba pun cina dari puak BN (MCA). Bukan nak kata ahli politik PAS tu bagus dan semuanya masuk syurga tapi kalau ahli politik ni dari PAS, PKR atau DAP yang terlibat dalam kes ni, sendiri mau ingat la dah tentu 24 jam tv3 keluarkan.

Boleh tengok link kat bawah ni

http://malaysiakini-at-malaysiakini.blogspot.com/2011/01/new-mca-scandal-perak-leader-behind.html

donk said...

tak kira sapa yang kena cabul..melayu ke atau cina..dia pegi club tu hak dia..kalau tukang urut pun masa servis boleh pegang pegang..tapi kalau pegang kat luar tempat dia keja nak cari penyakit..masalahnya orang politik tu mungkin yang makan babi..perangai pun macam babi..suka menyondol..

satu yang dia ingat kat malaysia ni semua halal..yang atas lagi pun boleh buat..menteri pun buat..jadi dia pun nak juga le..

duit dah bayar dah tapi sikit kot...itu yang buat kes tu..

pada saya tahniah untuk ahli politik tu sebab mengikut betul atau seratus peratus perangai menteri menteri bee end tu...

tahniah sekali lagi...

Anonymous said...

hak hak hak kalu betina piii usung tetek dalam club. nasib kau ler monyet,kat tempat awam pun wanita belum tentu berasa aman ni plak tempat maksiat hak hak hak. yg aman tenteram kat malaysia neh kan pak papak menteri kesana sini di iring polis, hak hak hak mcm banduan kronik pun ade ha hakkk

Anonymous said...

pompuan tu mmg bkan muslim, cina. tp badan kering nak mampos, tetek pun xde.... n yg raba dia tu bkan umno punye org tp org dia org jgk. DAP punye geng..... mase jd tu dia org minum2 kat kelab tu, yg peraba mmg dah mabuk yg pompuan ni n boyfriend dia pun minum gak tp bru half mabuk.... n bf dia x leh la nak protect dia konon2nya.... skrg nak ttup kes psl dpt pmpasan ek??? tu mmg taktik org nak cpat senang.... kalo dia btul2 bengang psl tu, duit bkan la jln penyelesaian. nnti kaki ramas tu tau dah, next time kalo nak meramas tmpat lain kena la dia sediakn duit byk2 sket... yg aku x paham nape la si kering kontang tu pun nak ramas, mmg tetek pun xde.... harap cup keras je....

Anonymous said...

xanax online xanax generic 0.5mg - xanax side effects seizures

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol discover card - buy tramadol us pharmacy

Anonymous said...

xanax online side effects quitting xanax cold turkey - buy xanax in australia

Anonymous said...

can you buy tramadol online tramadol hcl lethal dose - tramadol hcl rimadyl

Anonymous said...

tramadol 50mg generic tramadol no prescription cod - tramadol 50 mg half life

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg generic carisoprodol - soma carisoprodol no prescription

Anonymous said...

order tramadol online without prescription buy tramadol 50mg - cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

generic xanax xanax effects long - xanax online stores

Anonymous said...

generic tramadol online just pills order tramadol online - tramadol withdrawal bluelight

Anonymous said...

xanax online buy xanax online us pharmacy - xanax pill 11

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol buy - carisoprodol buy online no prescription

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma drug test - grapefruit juice carisoprodol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ingredients medication - tramadol repeat order

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose many mg - xanax bars juicy j

Anonymous said...

xanax online xanax erowid - buy xanax in tijuana

Anonymous said...

xanax antidepressant is xanax a schedule 4 drug - can take 2mg xanax

Anonymous said...

xanax online xanax pill types - xanax bars and drinking

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg bluelight - where to buy carisoprodol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg vaikutusaika - picture of generic tramadol

Anonymous said...

generic xanax xanax 2 mg recreational use - buy xanax online cheap no prescription

Anonymous said...

xanax online generic xanax vs brand name xanax - xanax bars tv 1003

Anonymous said...

buy cialis online cialis online overnight shipping - cialis price thailand

Anonymous said...

cialis online cialis 36 hour pill - buy cheap cialis link online

Anonymous said...

cialis online cialis online argentina - cialis online without

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 buy tramadol online cheap - can you buy tramadol in the usa

Anonymous said...

buy tramadol overnight tramadol 50 mg compared - tramadol for dogs kidneys

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online overnight fedex - tramadol 75 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol and pregnancy - buy tramadol online pharmacy

Anonymous said...

buy tramadol cod online buy tramadol with cod - can take tramadol high blood pressure

Anonymous said...

tramadol online generic tramadol online no prescription - tramadol dosage dogs bone cancer

Anonymous said...

buy tramadol online reviews buy tramadol online no prescription cod - tramadol dosage equivalent to morphine

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol overnight with mastercard - can you buy tramadol in turkey

Anonymous said...

buy tramadol many tramadol 50 mg get high - tramadol hcl 50 mg information

Anonymous said...

buy tramadol best place order tramadol online - tramadol dosage 100 pound dog

Anonymous said...

buy tramadol online ultram tramadol forum - tramadol for dogs incontinence

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 tramadol next day - tramadol for dogs safe

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#40751 tramadol withdrawal oxycontin - tramadol ultram side effects dogs

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol recreational dose bluelight - tramadol hcl xr 200 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol legal to buy online - tramadol hcl effects

Anonymous said...

can you buy tramadol online legally tramadol 50mg good - tramadol no prescription next day delivery

Anonymous said...

cheap tramadol online cheap 100mg tramadol - tramadol buy online no prescription mastercard

Anonymous said...

tramadol 50 tramadol 50 mg for cramps - tramadol for dogs dosage usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal addiction - tramadol 700 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online next day - tramadol 50 mg contraindications

Anonymous said...

xanax drug xanax side effects hiccups - xanax dosage for panic attack

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol overnight saturday delivery - can you buy tramadol over the counter

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#58720 taking xanax and alcohol together - 3mg xanax side effects

Anonymous said...

buy tramadol rx generic tramadol no prescription overnight - tramadol hcl purchase

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#71453 xanax overdose kill - buy generic xanax no prescription

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage recommended - medications used xanax withdrawal

Anonymous said...

buy xanax online .5 mg xanax for anxiety - illegal to order xanax online

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#6828 alprazolam xr 2mg tablets - buy xanax online fast shipping