Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, June 5, 2010

UNTUK WANITA SEBELUM BERGELAR PEMBUNUH

بسم الله الرحمن الرحيم


Video kandungan yg digugurkan. Adakah anda sanggup melihat ini? Buat para remaja jauhilah zina.





UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

12 comments:

Admin My J SSU said...

salam, masya-Allah, kejam, zalim sanggup membunuh janin yang sudah bernyawa....apakah jenis manusia yang macam ni...

F. said...

ya Allah , kejam nye laaaa...
ta sanggup na tengok.

Anonymous said...

salam...kejamnyer manusia yg melakukan ni, x sanggup nak tgk sampai abis...

Pak Long said...

Salam ziarah...
Kelu lidah Pak Long...

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry aku lambat balas... agak sibuk kebelakangan ni

isshhh aku teringat plak ustaz ade cakap wanita ni lebih banyak masuk neraka dan wanita ni paling senang masuk syurga...

Emmm kita lahir daari perut ibu seorang wanita.. dan kita juga akan berkahwin dengan pasangan hidup kita seorang wanita... dan mungkin rezeki kita dapat anak juga dapat anak pompuan...

begitu besar peranan seorang wanita disisi lelaki... namun ade segelintir wanita bertindak kejam... isssshhh kejam sungguh

MissXYZ said...

slm
nk termuntah pun ye tgk.. adeh... sampainye hati... nauzubillah

mane dpt video ni?

nur_nj said...

Astagfirullah... kejamnya...

Nangis tgk video ni...

xde hati punya manusia... x sanggup nk tgk sampai habis...

Ya Allah... ampunilah dosa2 kami...

senandung semalam said...

ya Allah...zalim nye...mntak smpg sgt2... jmput ke blog...

yua zawa said...

tgok sparuh jalan... takut!!

ainhany said...

salam
astafirullah hal azim

ini manusia atau binatang???
sy mgutuk sekerasnya...!!!

dengarlah bisikan rayuan sang anak ii..
duhai ibu dunia ini asing bagiku..
jgn punahkan aku..aku takut..aku sakit....aku perlukan dakapanmu.IBU..kenapa menyiksakan aku sblum aku smpat melihat dunia sptmana ibu melihatnya...tidaAK CUKUPKAH IBU MMBUANG ALLAH sekali lagi MMBUANG AKU???? BUKANLAH AKU DIRIKU PELUANG PAHALA buatmu agar ibu kembali kpadaNYA semula..

KETEHUILAH ZINA itu dosa dan tangisan itu akan terusan menghantui pembuat dosa ini...muga dijauhi nauzubillah

insan_lemah said...

manusia sekarang memang kejam...Nauzubillahimin zalik..

Anonymous said...

[p]Leaving stains on bags could [url=http://www.chanel255handbag.co.uk]chanel 2.55[/url] lead to be old and ugly . Custom fabric,leather,lining,hardware,logo [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-classic-bags.html]chanel classic bags[/url] etc could all be customized with a professional custom bag manufacturer . Most widely used services from Ellie Kors are actually his or her's purses, trainers [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-flap-bags.html]chanel large flap bag[/url] not to mention fashion accessories . Every time, I would like to observe people [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-shoulder-bags.html]Chanel Shoulder Bags[/url] pass by me when I walk for shopping . What will you do to them? [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-flap-bags.html]chanel small flap bag[/url] You should put them away . Tough and cheap [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-clutch-bags.html]Chanel Clutch Bag[/url] nylon bags are appropriate choices for lazy persons . The blue gem inlaid on the clutch is the [url=http://www.chanel255handbag.co.uk/chanel-tote-bags.html]chanel tote bags[/url] main point for whole bag.[/p]