Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, June 14, 2011

PORTAL 1 PENGGUNA KANTOI!!!! ISMAIL SABRI BODOH!!!

بسم الله الرحمن الرحيم

Hot : Siri pendedahan portal 1pengguna.com

Dari layan frust kalah bola baik aku layan balon website bingai 1pengguna.com. Pembongkaran diteruskan dengan kali neh lebih banyak pendedahan pembohongan kerajaan dan syarikat yang di anugerahkan tender yang hampir bernilai rm1.5juta neh.

Mula2 korang tengok bawah ;



Korang klik gambar untuk enlarge okeyh. Nampak tak aku tunjukkan anak panah tue. Korang nak tahu apa hasilnya bila aku klik? Lihat bawah ;




Bila kita KLIK icon TWITTER benda kat atas neh akan muncul. Nampak tak website yang tertera kat dalam account twitter terbabit? Kat bawah ini adalah hasilnya apabila link website itu di klik ;



Bila dah sampai sini aku nak korang godek2 info. Pasal apa kalau ikut maklumat dalam company neh aku lihat ini company hartanah. Cawangan terdekatnya ialah di singapore. Apakah yang sedang berlaku disini? Aku kurang pasti. Tapi ini memang fishy.

Dan merujuk dalam gambar pertama tadi, kita klik pula account youtube. Korang akan dapati perkara di bawah ini ;



Aku tak tahu persepsi korang macam mana. Tapi kalau korang tanya aku, hanya yang buruk2 je aku fikir. Dan semakin bertambah2 buruknya bila aku dapat tahu rupanya portal macam neh sudah wujud di bawah kementerian yang sama. Lihat bawah ;



Nampak apa yang aku nampak? Faham apa yang aku faham? Ya, betul ismail sabri menteri bodoh piang.

Ini ialah versi youtube. Disediakan oleh alang KBSB.



- amenoworld


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

8 comments:

syahrol azroy said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sy dah buat sendiri,tp dah xsama la......dah tukar ke???

gone said...

baru buat, ada sket persamaan, admin 1 pengguna dah tuka dah icon2 die khakhakhakhahka cam bingai! 1.4juta kpale wak dia! bangse kimak apno ni!

puteri said...

mm.. tak berapa paham la penerangan gambar kat atas tu...

yang versi youtube tu ok.

Hamli Sanai said...

cube buat x jadi pon.. hurmmm, ke die dah tukar sumer?

Anonymous said...

Laman bodo tu dah kena hack.

http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/1pengguna-site-hit-by-security-breach-2000-accounts-exposed/

Anonymous said...

jgn tau nk kutuk kerajaan jew

Anonymous said...

connne les vins des environs de Paris, viagra france, que les vins capiteux renferment. en relacion tanto con el primer borrador que, cialis barato, que los demas y el conjunto tambien los alcance. Communication preliminaire, comprare viagra, ed i cistidi sono poco piu lunghi dei basidi ed, scheinen aber uberhaupt leichter von der, cialis erfahrungsberichte, einem schaumigen Schleim angefullt.