Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, June 13, 2011

PERANGAI MELAYU BODOH

بسم الله الرحمن الرحيم



Video ini diambil ketika demo anti-lynas di kuantan. Sekumpulan masyarakat yang prihatin telah berhimpun untuk membincangkan bahaya LYNAS pada 31bulan mei yang lepas. Kemudiannya datang sekumpulan orang [dipercayai umno dan pro adnan yaakob] memaki hamun bangsa lain [dipercayai cina], berlagak, dan menyebut2 nama anwar ibrahim [mungkin ditujukan kepada orang melayu yang anti-lynas yg turut berada disitu]. Demo BERSIH + ANTI LYNAS harus bersatu pada 9 julai 2011. Mari kita tunjukkan suara hati rakyat Malaysia pada hari itu. - amenoworld.blogspot.com

Note: Kah kah kah kah.. Ni melayu bodoh.. lagi baik kalau kilang sisa radioaktif ni buat belakang rumah dia jer.. kah kah kah kah.. biar bila anak-anak mereka lahir nanti semua rupa macam rosmah.. kah kah kah kah... bangang!!!!



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

13 comments:

Amuraria said...

PANDI KUTTY PUNYA GENG NI SEMUA KALU TAK 'MASYUK' FULUS MESTI TAK BUAT KECOH PUNYA ! DEPA HANYA BUAT KERJA BILA ADA 'MASYUK' ! NO MONEY NO TALK DAA !

Tukanglawan said...

Puak umno nei memang banggang dan membanggangkan....

Hanz Newman said...

Tu mesti spesis boleh dibeli (baca: kena bayar untuk berdemo)& mesti real pandai berlakon gangster! Mungkin ex-crew atau pelakon tambahan untuk filem KL ganster DLL.

Kalau 3line tu, gua tak heran dah. Tapi heran apasal depa layan politik?Pastu senang diperalat oleh orang & pemimpin UMNO lak tu? Adik beradik gak ker? F off lah!

gayapeneroka said...

geng pakida ku dia ni...

zmah said...

Nak memaki hamun depa perasan tak sapa yang dimaki hamun n sapa yang memaki tu??

Aa said...

Aku tengok dia orang yanmaki tu sehat je badannye, cukup kana betul mereka tu ha ha

berita sengsasi said...

Buat malu malaysia jea!!!apa bahasa dia pakai tu??makai hamun,memekak!! orng lain ngok pon jadi malu!!

Uthma-Neo said...

Berani sb ada polis tu... cam samseng kampung dusun da...

Alan said...

Aku tengok dia orang yanmaki tu sehat je badannye, cukup kana betul mereka tu ha ha

Anonymous said...

I will usually see the company white items of wood of that the massive amount vehicles each merchandise person has sold,
but so what exactly quick loans it can assist to increase the money process, and it also can help you better decide about what contingencies to provide a package
towards the seller and what properties the purchaser needs to
be considering.

Anonymous said...

Lieutenant Commander Mark A. The fifth one is expressed in fetal and cancer tissues. Kalau Ajai dah niat nak cerai maka jatuh la talak..
http://www.ez-days.com/

Anonymous said...

 マークバイマークジェイコブス アウトレット http://www.pawsitivelypetsandmore.com/ マークバイマークジェイコブス メガネ,ガガミラノ 時計 メンズ http://www.brazelsa.com/ ガガミラノ 時計 レディース 人気, コーチ 財布 http://www.southernsandstonepublishing.com/ コーチ アウトレット,グローブトロッター バッグ http://www.cargofortright.com/ グローブトロッター アウトレット,オークリー サングラス http://www.kenadkinsquarterhorses.com/ オークリー メガネ 新作, コーチ アウトレット http://www.pixel-pastry.com/ コーチ 財布 2014, ジミーチュウ メンズ http://www.davidbrockmartialarts.com/ ジミーチュウ 財布 2014, サマンサタバサ アウトレット http://www.joaoso.com/ サマンサタバサ アウトレット,サマンサキングズ http://www.chrisning.com/ サマンサベガ,エムコーエン ブレスレット http://www.crossraguly.com/ エムコーエン ネックレス,5 years ago, a super-hero toon series using the site opened their gates in the states. マークバイマークジェイコブス 財布 2014 [url=http://www.pawsitivelypetsandmore.com/]マークバイマークジェイコブス 財布 2014[/url] マークバイマークジェイコブス バッグ,It present involving Horseland uses the site seizures of an band of little ones who visit horseland, any rnch with regard to horse, ガガミラノ 時計 レディース [url=http://www.brazelsa.com/]ガガミラノ 店舗[/url] ガガミラノ 店舗,and their ventures involving cycling, bringing up and stepping into their very own race horses with tournaments. コーチ バッグ [url=http://www.southernsandstonepublishing.com/] コーチ バッグ[/url] コーチ アウトレット, Alma's pony is known as Button, some sort of piebald Pinto infinit? who is mischievous and sometimes has methods to seducre her operator and also the additional horse; グローブトロッター バッグ [url=http://www.cargofortright.com/]グローブトロッター サファリ[/url] globe trotterスーツケース,however , the girl with quite capable of staying significant when it is necessary. Your ex star can be a green clover. Molly is surely an eleven year old AfricanAmerican lady who else often handles life's complications by means of wit. She's quite interesting, オークリー サングラス 人気 [url=http://www.kenadkinsquarterhorses.com/]オークリー メガネ 新作[/url] オークリー メガネ,charming, as well as a no cost spirit. Jane is close friends having Alma, Cromwell, Dorothy, and can. She makes fun of their self in addition to, occasionally, コーチ アウトレット [url=http://www.pixel-pastry.com/] コーチ アウトレット[/url] コーチ 財布 2014,her close friends, which causes them to obtain irritated at the undeniable fact that the girl will not apparently acquire very much critically. ジミーチュウ 財布 2014 [url=http://www.davidbrockmartialarts.com/] ジミーチュウ アウトレット[/url] ジミーチュウ アウトレット,Still Molly could become critical as well as cruise the pony just a good as being the other people if your ex friends are usually depending upon the girl. サマンサ ベガ [url=http://www.joaoso.com/] サマンサタバサ アウトレット[/url] サマンサタバサ スッキリ,She actually is good at traditional western riding along with Calypso. Molly offers dark-colored hair as well as darkish view.サマンサタバサ バッグ [url=http://www.chrisning.com/]サマンサキングズ[/url] サマンサキングズ, Molly's horse is Calypso, a new chestnut Appaloosa infinit? with a flaxen hair along with longest tail. Jane is heartwarming, laid back, loving, エムコーエン 芸能人 [url=http://www.crossraguly.com/]エムコーエン ブレスレット[/url] コーエン 店舗,slightly slow, and challenging to teach. If this lady finds out one thing when, nonetheless she actually is discovered it for a lifetime! She likes her friends in addition to biker a lot.

Anonymous said...

by means ofナイキ スニーカー [url=http://www.itsokaynow.com/]Nike ナイキ エアジョーダン[/url] Adidas アディダス シューズ, multi-cultural,impactAdidas アディダス シューズ http://www.itsokaynow.com/ ポールスミス アウトレット, regarding feminism, high heel shoes , グレゴリー バッグ [url=http://www.fourstrokestudio.com/]グレゴリー リュック[/url] グレゴリー バッグ,survives todayグレゴリー リュック http://www.fourstrokestudio.com/ グレゴリー リュック, because the black company fit, パトリック アイリス [url=http://www.selectarticles.info/] パトリック マラソン[/url] パトリック スニーカー キッズ,bright パトリック アイリス http://www.selectarticles.info/ パトリック スニーカー レディース,top as well as egypt tieHe seemed to be ナイキ キャディバッグ [url=http://www.allstarinnla.com/]オジオ キャディバッグ[/url] アディダス キャディバッグ,especially アディダス キャディバッグ http://www.allstarinnla.com/ アディダス キャディバッグ,determined in regards to the whiteness regardingグローブトロッター 21 [url=http://www.zamabook.com/]グローブトロッター サファリ[/url] グローブトロッター 18, the cravats.グローブトロッター アウトレット http://www.zamabook.com/ グローブトロッター スーツケース, While created the every day rounds from the ワンタッチ テント [url=http://www.zizi-land.info/]コールマン テント[/url] コールマン テント 300, area, ワンタッチ テント http://www.zizi-land.info/ タープ テント, a variety of gentleman's golf clubs and fashionable residences,DITA サングラス メンズ [url=http://www.djlordron.biz/]ディオール サングラス 2014[/url] Ed Hardy サングラス, Brummell would likelyレイバン サングラス メンズ http://www.djlordron.biz/ ポリス サングラス 2014, stop in addition to modify the cravat normally.