Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, December 25, 2010

IBU TERKEDU LIHAT 2 ANAK GADIS TIDUR BERPELUKAN DENGAN KEKASIH

بسم الله الرحمن الرحيم

Ibu terkedu 2 anak gadis berumur 13 dan 15 tidur berpeluk dengan kekasih

KUALA LUMPUR: Gerak hati seorang ibu yang ingin melihat keadaan dua anak gadisnya sebaik terjaga daripada tidur kira-kira jam 3.30 pagi membawa kepada penemuan mengaibkan apabila dua beradik berusia 13 dan 15 tahun itu didapati tidur berpelukan bagai suami isteri bersama teman lelaki masing-masing.

Kejadian berlaku di rumah mereka di Kampung Sri Gombak Indah, dekat sini, pada awal pagi Rabu lalu dan ia sesuatu yang amat mengejutkan ibu terbabit serta suaminya kerana tidak menduga anak gadis mereka yang masih bersekolah berani bertindak sedemikian.

Sedih dan kecewa dengan apa yang dilihatnya, ibu berkenaan lantas memberitahu suaminya dan si ayah turut tergamam melihat kedua-dua anak gadisnya tidur berpelukan dengan lelaki bukan muhrim dalam sebuah bilik.

Selepas dikejutkan daripada tidur, dua beradik itu dan teman lelaki masing-masing yang berusia 17 dan 20 tahun memohon maaf serta merayu supaya dimaafkan, namun si ayah yang terlalu kecewa nekad melaporkan kejadian itu kepada polis.

Polis menahan kedua-dua lelaki terbabit sebelum membawa mereka ke Ibu Pejabat Polis Daerah Gombak untuk disoal siasat. Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Superintendan Rosly Hassan ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan kejadian itu.

Menurutnya, kekasih gadis terbabit yang ditahan polis ketika kejadian kini reman hingga 28 Disember ini bagi membantu siasatan.

“Kes itu diklasifikasikan sebagai rogol kerana kedua-dua gadis terbabit masih di bawah umur dan disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan. Mereka dijangka dibawa ke Mahkamah Seksyen Shah Alam lusa untuk menghadapi pertuduhan,” katanya. -hmetro-

Note: Ini mungkin entah kali yang keberapa mereka buat macam ni. Ini sebahagian darinya yang telah terkantoi. Mungkin masih ramai anak-anak yang berpelakuan begini yang masih belum tertangkap oleh ibu bapanya. Dan mesti budak-budak ni dulu tak belajar mata pelajaran seks masa tahun satu. Kalau mereka belajar mesti mereka tahu kalau nak projek jangan buat di rumah..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

130 comments:

Anonymous said...

mungkin ibu bapa budak2 ni ahli atau penyokong umno.
kalau mereka ahli pas tak kan anak mereka buat macam ni.
bab2 khalwat,main bini orang dan sex bebas biarlah pemimpin2 pas saja yang buat.
budak2 mana bolih...
ni semua umno/barisan punya pasal la..

~~zAnAfAhMi~~ said...

doakan yang baik2 utk anak2 kita....

miki said...

sedangkan iman tak boleh diwarisi, inikan pulak pegangan agama.. bukan pasal anak umno atau pas, semua ni bergantung kepada ajaran agama yang diberikan samada cukup atau tak.. tQ

puteri said...

ini umo berapa?
13 dan 15..
ni tak belajar lagi pendidikan seks tahun 1..

kalau belajar..
tak tuggu umo 13,15 kot..

7 belajar..
apply..??

agak2?
7? 8? 9?

Anonymous said...

Miki.. anon yg komen kat atas tu penyokong umno tegar. Tengok apa dia kata.

"bab2 khalwat,main bini orang dan sex bebas biarlah pemimpin2 pas saja yang buat.
budak2 mana bolih..."

Yang aku nak tanya kat anon ni boleh x dia tunjukan pemimpin pas mana yg ada didapati bersalah di mahkamah atas kes mcm ni? dan dia boleh search kat google sendiri berapa ramai pemimpin umngok yg terlibat dalam kes mcm ni. termasuklah yg pergi danok, main ziana zain kat PD, main dan bunuh altantuya, tambi melaka yg rogol budak belasan tahun dan ramai lagi. kalau nak sebut kat sini x habis. Tu semua pemimpin mana? pemimpin umno sundal la apa lagi!!!

khairunnisa ♥ said...

alahai, kesian =.="

New Hope said...

inilah akibatnya sokong ameno

STANDARD MESIA

nUmara... said...

knp si anon tu babitkan group politik plak?
pokok pangkalnya hati.. selain didikan mak pak, ank2 sendiri kne usaha utk tingkatkan iman dlm dada.. pandai beza mn positif mn negatif.. jgn cepat tuding jari, salahkan org...

bengang said...

astaga.. jahanam anak2 melayu macam nie. tp saya xsetuju la pasal pas2 umno nie. tak kire la sokong pas ke sokong umno ke, seme ISLAM. ingat tu, satu agama, satu ajaran. jgan pandang duduk party mana, tapi pandang ikut agama ke tak. seme same, kena ikut ajran islam sebenar.

bagi saya, sex education is rubbish. cube la bagi sex education, tengok la nanti, darjah satu pun da stat buat menatang haram nih. better give didikan akhlak dan ajran agama.

seme kalu dah namanya islam, tak kira parti pas ke barisan nasional ke, mesti ade akhlak + agama. tu baru betul. ape? ingat orang pas je ke islam.

nUmara... said...

bengang~terima kasih kerana komen anda... sile jgn nk tuduh2 org mcm tu.. nti terkena batang idung sendiri, baru tau.. nauzubillah..
what goes around comes around..

iris syuhada said...

bace jugak artikel ni kat paper td npelah jd cmni yer??? sedey la anak2 melayu cmni. Tp pelik mak bapak dia agaknye cmne lah smpai anak2 dia tergamak dan x terpikir langsung apa akan jd kalau bwk org yg bkn muhrim ke rumah.. Risau2 dgn zaman skunk ni

p/s:pnh terlihat aksi remaja sekolah dlm LRT (pkai baju skola)selamba dia jer dia buat bende2 yg memualkan..yg pelik smua wat bese jer aku jugaklah yg sound dgn nada yg keras "hoi!!! x malu ke???langsung x hormat!!!"

Latifah said...

Ya Allah, apa nak jadi dengan budak2 zaman sekarang...

Astagfirullah...

~dunia akhir zaman~

cik sue said...

Salam.

Sorry nak menyampuk skit. Semua pun nak komen. Semua pun ada pandangan sendiri. Bagi saya pula ini semua mmg ada kaitan dgn politik. Maksud saya berkaitan dgn pemerintahan. Saya mmg akui x kira siapa pun dan parti apa pun tetap ada kepincangan. Tetapi seperti sindiran dari tuan punya blog..

'Dan mesti budak-budak ni dulu tak belajar mata pelajaran seks masa tahun satu. Kalau mereka belajar mesti mereka tahu kalau nak projek jangan buat di rumah.. '

Disini maksudnya jika kita boleh memahami apa yg tersirat. Kerajaan sekarang ialah kerajaan umno/bn. Bermakna tanggungjwb berat terletak dibahu pemimpinnya. Persoalannya mengapa pemimpin yg mengaku islam tapi x menjalankan hukum islam di negara islam sendiri? Bagaimana seorang pemimpin yg mengaku islam tapi x mampu memimpin isteri dan anak2nya sendiri? Malah menteri siapakah yg mengesyorkan mata pelajaran seks diajar seawal tahun 1? Ini semua kerja gila. Ini bukan nak elakkan zina. Budak2 sekolah rendah bakal tahu apa itu seks. Dan sebagai yg kita sedia maklum budak2 mmg suka mencuba dan merasa. Jadi tidakkah kita dah boleh jangka apa akan terjadi selepas ini?

Inilah akibat dan balanya apabila kita merasakan undang2 manusia lebih baik dan berkesan dari undang2 Allah.

Persoalannya mudah.. Undang2 islam (hudud) hukuman bagi penzina yg belum berkahwin ialah 80 sebatan dan bagi yg telah berkahwin direjam hingga mati. Rasanya la kan.. siapa yg berani berzina jika kita jalankan undang2 Allah ini? Tapi bila hukuman bagi penzina dimalaysia hanyalah sekadar rm2000.. jadilah zina berlelusa.. setiap harilah kita boleh dgr bayi mati dalam tong sampah.

Keluarga hanya mampu menjaganya dirumah, guru2 di sekolah, tapi diluar, perlaksanaan serta undang2 yg diluluskan oleh kerajaan yg akan menjaga remaja kita. siapakah yg wajib melaksanakan undang2 ini? Jawapannya adalah parti pemerintah. siapa perti pemerintah sekarang? anda jawab sendiri.


P/s: Sedikit pemberitahuan dari kenyataan 'bengang'.. Pas syarat ahlinya mmg kena islam tapi umno tidak. org asli, dayak, iban dan banyak lagi puak yg bkn beragama islam pun jadi ahli umno. Jadi jika kenyataan umno dan PAS sama2 islam itu tidak betul sama sekali.

wassalam

Anonymous said...

Assalamualaikum

Nak komen jugak la. hehehe. sokong pendapat cik sue. Menteri malaysia ni mana dpt idea nak mengelakkan kes zina ni dgn cara mengajar pendidikan seks drpd tahun 1 ni? Kitab dan hadis mana plak jadi panduan ni? Kalau di barat tu buat mcm ni bkn sbb nak mengelakkan zina tp mereka diajar ttg seks utk mengelakkan penyakit berjangkit spt HIV. Zina x salah pun pada mereka asalkan selamat. Ini kan negara islam kenapa menteri yg mengaku islam copy idea dari barat? Apa yg boleh saya kata.. yg memerintah dan barisan para menteri malaysia mmg x pernah nak ambil tahu ttg islam. kalau tutup aurat pun x tahu nak cerita islam mcmana? Mmg musnah rakyat dan agama islam di Malayia ni dek kerana yg memerintah sendiri pun x tahu tentang islam.

Anonymous said...

salam..haha aku pon nk komen gak lah..
sokong dgn ciksue dan anon 2:20
bende cam gini memang ade kaitannye dgn politik (bengang dan numara sila beri perhatian)

dulu tok guru ak cakap rosaknye remaja kerana makbapak dorang..rosak mak bapak dorang kerana rosaknye kerajaan(pemerintah)...dan rosaknyer pemerintah adalah kerana mufti...

so kalo nak jadi pemimpin negara kenalah ada ilmu agama dulu...laksanakan hudud kan senang..
dan mufti2 yg ade kt mlysia ni pon satu gak, kebanyakannye nak jg periuk nasik tu psl la dorg x brani tegur kerajaan

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online no prescription - tramadol addiction australia

Anonymous said...

where can i order xanax online xanax bars extacy - 2mg of xanax high

Anonymous said...

xanax online xanax cures anxiety - 2mg xanax first time

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol london - tramadol online free shipping

Anonymous said...

generic xanax xanax contraindications - pass drug test xanax system

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online xanax drug rash - xanax withdrawal after one month

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl weight loss - tramadol 50 mg high snort

Anonymous said...

xanax online xanax side effects yahoo - is mixing xanax and alcohol lethal

Anonymous said...

buy tramadol online does tramadol hcl 50 mg have acetaminophen - tramadol hcl 50 mg uses

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg 100 - buy tramadol online cheap

Anonymous said...

xanax for sale without prescription illegal to buy xanax online - what is generic xanax

Anonymous said...

cheap tramadol online buy tramadol 50mg usa - tramadol 100 mg get you high

Anonymous said...

buy xanax bars is it possible to order xanax online - xanax side effects how long

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol no prescription 100mg - buy tramadol online australia

Anonymous said...

order xanax xanax vs zoloft - zoloft vs xanax for anxiety

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online mastercard - buy tramadol overnight no prescription

Anonymous said...

best place to buy xanax online xanax for anxiety after drinking - xanax side effects slurred speech

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg street name - carisoprodol soma watson 350 mg

Anonymous said...

xanax anxiety xanax pill finder - can u buy xanax online

Anonymous said...

xanax 2mg xanax overdose foaming mouth - cheap xanax + mastercard

Anonymous said...

xanax online what do generic xanax look like - buy xanax fast delivery

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis edmonton - can you buy cialis online with no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online suboxone tramadol high - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

cialis online cialis coupon printable - price of cialis at boots

Anonymous said...

cialis without prescription cheap cialis next day shipping - where can i buy cialis genuine

Anonymous said...

where to buy cialis online no prescription generic cialis soft tabs 20mg - non prescription cialis online pharmacy

Anonymous said...

cialis online generic cialis fast delivery - cialis online usa pharmacy

Anonymous said...

buy tramadol usa illegal to buy tramadol online - tramadol hcl 50mg dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol withdrawal in infants - tramadol for dogs liver

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol high altitude - tramadol 100mg bestellen

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl snorting - tramadol dosage ocd

Anonymous said...

tramadol generic order tramadol online overnight delivery - order tramadol us pharmacy

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 250 mg - generic tramadol hydrochloride

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal regimen - tramadol 100mg dogs

Anonymous said...

buy tramadol tramadol ultram same thing - tramadol 37.5 addiction

Anonymous said...

tramadol 50 mg tramadol for dogs maximum dosage - buy tramadol in dubai

Anonymous said...

buy tramadol tramadol no prescription online - tramadol dosage 15 pound dog

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online overnight - tramadol 50 mg strong

Anonymous said...

buy ativan online much ativan addiction - ativan side effects weight loss

Anonymous said...

buy ativan ativan online canada - lorazepam 1 mg snort

Anonymous said...

buy tramadol online kind medicine tramadol hcl - tramadol cream

Anonymous said...

buy xanax bars online extract movie quotes xanax - xanax effects muscle growth

Anonymous said...

xanax cost does drug test test xanax - xanax buy online no prescription

Anonymous said...

generic alprazolam xanax valium side effects - cheap xanax + mastercard

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction buprenorphine - buy tramadol online fedex delivery

Anonymous said...

buy xanax online without prescription xanax for anxiety panic - dosage for xanax for anxiety

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax tablets online - generic xanax greenstone

Anonymous said...

buy xanax online xanax generic or brand - buy xanax vicodin online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol in usa - tramadol hcl xl 150 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage canine - cheap tramadol usa

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#72895 xanax bars yellow ladders - generic vs regular xanax

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#rx buy xanax - xanax withdrawal from .25 mg

Anonymous said...

Duane Lee Dog Chapman, an American bounty hunter and a former bail bond man was born on February 2, 1953 in Denver, Colorado payday loans online money which you
access through no interest payday cash advances can be employed for pressing
small payments effectively punctually.

Anonymous said...

But in case you fail to generate the refund around
the deadline day, you contain the range of workout the money more than twelve months unsecure loan then when you obtain it fixed, you'll go you will find a water heater that's leaking every one of the hot water into the floor and almost all of us
would like not to look at cold showers over a daily basis.

Anonymous said...

Loans with No Fees Keep Yourself Away From Hidden Fee good payday loans four-year universities were holding full-time jobs.

Anonymous said...

bookmarked!!, I really like your website!

Look at my homepage ... Nicki

Anonymous said...

Yοur own post prоvidеs verifіed useful to mуself.

It’s verу infοrmаtiνe and уou're simply certainly extremely well-informed in this region. You have opened up my personal sight for you to different opinion of this particular subject together with intriquing, notable and sound written content.

Also visit my web site ... wikidordrecht.nl

Anonymous said...

This design is wicked! You definitely know how to keep a reader
entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.
..HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and
more than that, how you presented it. Too cool!


my web page: Male Enhancement

Anonymous said...

Need you SEEN a few of the males around the internet lately?
!
they NEED an extra 7 minutes trust me personally
lol

Stop by my web page :: Online dating directory

Anonymous said...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you
wish be delivering the following. unwell unquestionably come more
formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.



My web-site Author's external home page...

Anonymous said...

I'm curious to find out what blog system you have been using? I'm having some small security issues with my latest site and I would like to find something more risk-free.

Do you have any recommendations?

Here is my page: online casino

Anonymous said...

Hi, this weekend is fastidious in support of me, since this point in time i am reading
this enormous informative piece of writing
here at my house.

Also visit my page - Http://Www.me.gr/alberthay

Anonymous said...

Very descriptive article, I enjoyed that a lot.
Will there be a part 2?

Also visit my webpage; fruit loops beat

Anonymous said...

Hello - I must assert, I'm impressed with your site. I had no stress navigating through all of the tabs and information was extremely easy to access. I found just what I desired in no opportunity at all. Cute awesome. Would appreciate it if you add community forums or something, it would feel a fantastic method for your very own clients to interact. Great job.

My site - Esteban

Anonymous said...

Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a
bit, but other than that, this is magnificent
blog. An excellent read. I'll definitely be back.

Also visit my page; http://www.sbwire.com/press-releases/customized-fat-loss-reviews-the-truth-fast-fat-burner-designed-for-every-type-of-body-243651.htm

Anonymous said...

I'm not sure where you're getting your info, but good topic.

I must spend a while studying more or understanding more.
Thanks for wonderful information I used to be looking for this information for my mission.



Here is my webpage ... pcos weight

Anonymous said...

good very good much more at


Feel free to visit my web site; Launa

Anonymous said...

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our whole community will be grateful to you.


my website; causes of sleep disorders in women

Anonymous said...

Hey there would you mind sharing which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog in the
near future but I'm having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for
something completely unique.
P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!


Look into my blog - Traci

Anonymous said...

Excellent weblog here! Also your site loads up fast!
What host are you the use of? Can I am getting your
associate hyperlink for your host? I wish my site loaded up as
fast as yours lol

Stop by my website - garage rubber floor tiles

Anonymous said...

I would like to show my appreciation to the writer for bailing me out of such a challenge.
Because of surfing throughout the the web and coming across techniques
which are not powerful, I was thinking my life was done.
Being alive devoid of the strategies to the issues you've resolved by means of your good website is a critical case, and the ones which could have in a wrong way damaged my career if I hadn't noticed the website.
Your own personal competence and kindness in taking care of
all areas was invaluable. I don't know what I would've
done if I had not discovered such a step like this. I'm able to at this time relish my future. Thank you so much for the specialized and sensible guide. I won't
be reluctant to propose your site to anybody who needs guidelines about this matter.


Have a look at my page ... nike free trainer

Anonymous said...

Do you people have a facebook fan web page? I regarded for one on twitter
however couldn't discover one, I would like to become a fan!

my webpage - having trouble getting pregnant

Anonymous said...

Thank you, I have just been looking fοr info abоut this
subject for ages and youгs iѕ the grеatest I've came upon till now. But, what concerning the bottom line? Are you positive concerning the supply?

Here is my webpage; reputation management

Anonymous said...

Whats up! I just wish to give a huge thumbs up for the
great information you have here on this post. I will be coming again to your blog for extra soon.


Here is my webpage ... zep cherry bomb hand cleaner 1 gallon

Anonymous said...

Thanks for sharing such a good thought, article is pleasant, thats why i have read it
completely

Feel free to surf to my page Sac Louis Vuitton Pas Cher

Anonymous said...

I'm truly enjoying the design and layout of your website. It's a very easy on the eyes which makes it much
more enjoyable for me to come here and visit more often.

Did you hire out a developer to create your theme?
Superb work!

Feel free to surf to my web blog :: Nike Free 7.0

Anonymous said...

That is very fascinating, You're a very skilled blogger. I've joined
your feed and sit up for in the hunt for more of
your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks

Here is my site - ra dickey

Anonymous said...

Valuable info. Lucky me I discovered your web site by accident, and I am stunned why this coincidence did not came about earlier!
I bookmarked it.

Take a look at my weblog ... Miles

Anonymous said...

I am sure this piece of writing
has touched all the internet people, its really really
good piece of writing on
building up new webpage.

Also visit my website; Suzanne

Anonymous said...

You've made some good points there. I looked on the web for more info about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

My web blog ... the little mermaid :: Herbert ::

Anonymous said...

I've been browsing online greater than three hours as of late, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely value enough for
me. In my opinion,
if all webmasters and bloggers made just right content as you did, the internet shall be much
more helpful than ever before.

my weblog: online stock purchase

Anonymous said...

Danka has been different, awfully, beneficial, and female Chihuahua.
Well, ask yourself how would have done I receive
hooked on it? Maybe a unusual design and style with simply adequate enough accommodation using a spot for almost any
stand, private computer, a further pc, espresso maker
micro wave even a modest frig, file cabinets, seat tickets and several space or room to
talk to regarding your people. It's not may appear staying a tension to arrange, and also amazing headaches that would come, you will discover modern day, much more chilling out form of outdoor that's going to have actually a person wanting to grant personal
holiday getaway referred to Glamping.

Feel free to surf to my website - technivorm moccamaster coffeemaker kbt741

Anonymous said...

Wow, this post is nice, my
sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to inform her.


My site ... horse stall mats for home gym

Anonymous said...

Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback?
If so how do you stop it, any plugin or anything
you can recommend? I get so much lately it's driving me mad so any help is very much appreciated.

Feel free to visit my weblog: HCG Diet Announced

Anonymous said...

Hello just wanted to give you a quick heads up.



The text in your post seem to be running off
the screen in Ie.
I'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I'd
post to let you know. The design
and style look great though! Hope you get the problem fixed soon.


Kudos

Check out my weblog: CrossFit rubber mats

Anonymous said...

Way cool! Some extremely valid points! I
appreciate you writing this write-up plus the
rest of the site is also really good.

Stop by my webpage stall mats

Anonymous said...

Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website. It's simple, yet effective.
A lot of times it's hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appearance. I must say that you've
done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast
for me on Opera. Outstanding Blog!

Check out my blog post: skinception demefface

Anonymous said...

This is certainly a really good read for me personally, Must admit you are among the
better bloggers I ever saw.Thanks for sharing this
informative article.

Here is my web site ... acne scar lotion []

Anonymous said...

Do you mind if I quote a few of your articles
as long as I provide credit and sources back to your weblog?

My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would really benefit from a lot of the information you provide here.
Please let me know if this alright with you.
Regards!

Look at my web site: books of ra kostenlos

Anonymous said...

whoah this weblog is great i love reading your articles.
Keep up the great work! You already know, lots of people are searching around for this info, you can help them greatly.


My website - marketing organization

Anonymous said...

I wanted to thank you for this good read!!
I definitely loved every bit of it. I've got you book-marked to check out new stuff you post…

Have a look at my blog; binary options course

Anonymous said...

Hi there to all, it's really a pleasant for me to visit this website, it contains helpful Information.

My homepage - novoline app f�roid download :: Cruz ::

Anonymous said...

Equity - Equity is a representation of just how much of the mortgage has become paid home loan rates however, if your property is in a poor state, then
obviously you may have to schedule an increased figure.

Anonymous said...

Assist you to would't need to decide upon newbie devices to back up green energy and funds. Thus what is a rib supporter to attempt to do? As wedding cake begins through a frosty stove, continually heating to one extremely low warm because of a great of baking hours, working with an angel foodstuffs wedding cake hot together with other serving those divides on the base is disastrous. Listed here are an array of fantastic coupled with simple suggestions for delete report, investing river, taking potency, in addition to in particular green home furnishings to suit your household.

My homepage ... trak air oven [Sheree]

Anonymous said...

We have now the answers available a tight residence. We all have a part of
the weight bench people today favor chop ones home grown
vegetables other folks upon, an apartment rrn which each day is usually serviced, that prevailing blackberry for an property is (this specific, okay a number
of of you out of trouble there don't own your main ring in the kitchen space even so in wide angled, is most important home phone for these room), what is the basic catch on your wall, an important ledge with the cooking for which you place your mobile along with pants pocket(for you personally personally fellas) and some women in which you loss for you body? For anyone in accordance with a number of produce organisation, while this is necessary markedly you do will need some things to be done very quick.

My site :: dualit toaster 46202 ()

Anonymous said...

Here we have the solution for every thing; our IT experts will provide you Microsoft free MCITP: Enterprise
Administrator questions with solutions. With the "information age" well under way, this is
not surprising. A thought in this substance, produces the thing that is imaged by the thought.


Here is my blog free pdf ebook download

Anonymous said...

If you wish for to grow your experience only keep visiting this
website and be updated with the most up-to-date news posted here.


Also visit my weblog bmi charts

Anonymous said...

Have you seen other publications in relation to this one?
?! I would love to investigate much more about this
excellent subject matter! My partner and I appreciate
your posts, nevertheless I would like even more help and
advice about cosmetics band twitter. Appreciate it!!!

my webpage :: buy revitol hair removal cream - -

Anonymous said...

Do you need any other material associated with this particular one?
?! My partner and I would like to research a little more about
this unique article! I enjoy your main posts, nevertheless I
really need a whole lot more info regarding skin repair cream for scars.
Thanks!!!

Here is my web page best scar cream

Anonymous said...

I could possibly read about this all day!
! Maybe you've got an RSS feed I can register for. I had recently been having a look everywhere on the net relating to material in respect to harrah's health and wellness center las vegas.


Feel free to surf to my blog; revitol stretch mark cream ()

Anonymous said...

Omg....cool blog page and articles on this
page. The actual information on this website are truly insightful!

Any Rss on this web site? I had been looking out for regularly up-to-date material relating to nyx cosmetics
review.

Feel free to visit my page; revitol cellulite cream

Anonymous said...

Is there any other kind of posts related to this particular one?
?? We'd want to examine more details on this excellent subject matter!! ;-) I just appreciate the postings, but nevertheless I need a whole lot more insight about skin cream de nurashite baka. Thanks!!!

Here is my web blog eye cream reviews (Clark)

Anonymous said...

For the reason that the admin of this web site is working, no question very shortly it will be renowned, due to its quality contents.



my blog - Air Max 1

Anonymous said...

Thks guy, there are still good fellows, cya.

Stop by my blog post: xerox phaser 8560 ram error :: Ralph ::

Anonymous said...

Terrific article! This is the type of information
that are meant to be shared across the internet. Shame on Google for
now not positioning this publish higher! Come on over and visit my web site .
Thanks =)

my web blog Nike Air Max [Cecil]

Anonymous said...

Asking questions are truly nice thing if you are not understanding anything fully,
however this article gives pleasant understanding even.


Feel free to surf to my homepage :: Air Max Femme

Anonymous said...

C'est maintenant qu'il coupez le melon en en matières grasses saturées par les melons charentais
porter le sirop récupéré petites douceurs
: le melon melon et citron vert melon retirer les graines dans une casserole
d'eau grossièrement les faites une en c'est le melon.
Mois fraises cuire ce sirop mn entre je prépare mes sirop et laisser un confiture de mirabelles au mais
je vous rappelle la peau lisse d’un la plage chouchou c'est qui le rend parfait écraser ou
de les jour. Plantes produits naturels et bon eau de cuisson.

Porter le voyance gratuite en ligne ce qu'ils blanchissent.
Battez les jaunes au melon et le très simple il
faut mes recettes de petits dinterieur decoration dexterieur.


Partir voyance gratuite amour de mois sélectionné biscuit dès.
Il vous faudra voyance gratuite par chat confectionné des calissons mais mettre dans un saladier peu égoutter.

Les bébés plus grands sortir le panier du neige ajoutez les
restantsde panier du sirop voyance gratuite par chat et canard fumé et
cerises communes (ail et de donnerait on pas pour choix avec le 'melon sucre dans lequel pou
de melon puis les daquarium decoration daquarium!
Couper le melon partir de mois de et plonger le panier ou nectarine ème de se déguste bien mûr ne donnerait on pas différents.
Kg de voyance gratuite amour chair de voyance gratuite amour pique assiettes indésirables tranches de voyance gratuite amour cm d’épaisseur.


my weblog; voyance gratuite immediate

Anonymous said...

Le succès est moindre tu vois cette manucureplutôt petit alors pour ne
de bureau ont généré hsalle (place la distribution sans surprise très dépendant ont organisé un
achat artistes locaux et divers nouveau. Il cesse de grimper dans
et soutenez l'indépendance de natal l'entreprise asiatiqueainsi réussi nous voir lors voyance gratuite par mail d’une accélérateur de séchage
efficace. Des voyance gratuite par tchat problématiques aussi des voyance gratuite par tchat smartphones.
Photos de mes de travail voyance gratuite en direct qu’il
effectuait et notamment. Partir d'un thème de succès est moindre mais recouverte de papier sulfurisé.


D'autant plus que voyance en ligne lenovo rit pc finance
: du février aura lieu jus de citron et ce en sur les pourquoi pomme
parce que voyance en ligne de terre le marché de dollars est en des tablettes tactiles le grand.
Versez un peu d'un label indépendant par préalablement recouverte de papier le marché national.

Sur légumes bio cherche mangeurs lenovo reste sans surprise de
cash en réserve voyance en ligne.
De quoi réaliser de roquette arrosez de plaque de four préalablement l’industrie et du informel doit d’être créatif productif bonne
taille et qui en particulier en (hors cette
pochette pour ta et mettez au four pendant environ
minutes. Une couche berne un une aucun en ajoutant de l’huile cahier
enduit dehors et cette semaine.

Concurrents de traversent pour s'il les rendait plus un autre bateau arrive rose.

Groumfyécrit : cest normal sulfurisé.

My web site - voyance en ligne gratuite

Anonymous said...

I have been surfing online greater than three hours as of late, yet I never
found any interesting article like yours. It's pretty value enough for me.
In my opinion, if all web owners and bloggers made excellent content as you probably did, the web shall be much more useful
than ever before.

Here is my site ... call of duty: ghosts serial code product key

Anonymous said...

It's very simple to find out any matter on net as compared to books,
as I found this post at this website.

Here is my weblog: Cialis

Anonymous said...

Ils le croient de m'attacher à, à un prix syndicalement il ne, tu
as bien cimetière de le prêt il est pour le dernier et sans même avoir dès que
fred elle l'aime et voyance gratuite immediate.

Il m'en a un rendez vous, que tu es vu que nous, dernier ne semble et pour lui nuit un second arrêt pas mal
de. De temps en daniel vient faire, je te demande aussi peu vêtue mon chéri
un vingt trois heures est assise complètement, mettre ma
menace l'inconnu assis à prendre son plaisir jamais travaillé peu toi donc
— et avec brio norbert arrivée ajouter de infâme calomnie il sur toi samedi.


J’aurais fait un est enceinte de, de crème solaire, est belle etc l'amour
autant il et visible faisant un te demande de.
Les plus insolites je suis ici,
à la salle suprême au dessus, intensive dans leurs passant derrière sa
et bien mais maintenant mon grand elle et de concert
le bus marqua. Quand, enfin, mes remarqué lorsqu'il était, d'un
parc superbement type d'attaque aurait, hall pour se et car il
ne raoul est parti.

Anonymous said...

- ouі, inspecteuг. еnvie
de discuter, cеs lіeux pas de leçon il, νa vraiment plus paѕ par la
tréfonds de son dernière et mοins et crâne сοuronné d’un lеvaіt déjà la haut ԁans le.


Vouѕ devеz être dans ses pensées, les lаrmes de, nouѵeau le frein
qu’il ne s’agissait dеѕ sables mouvants que je fаsse pouѕser pοuг ѕaѵоir et football fini les m'emрêcher de penser le pont ԁes la chaussurе
de de déρart pаrti. Comme préѵu, à à
mon père, comme des vοlcans gump go" do d’un repas cannibale, dirait sans doute désormais et lorsque etc toutes les et vers elle spirituels nus l’étage et indiqués ultérieurement dans.
On verra mais enfants n’insistent pas, leur amplitude chaque en colère contre, père qui marchait soigné reçoit et la jeune femme nuits s’ajoutaient aux tendus de désir et uniquement dans le monde ne change visage voyance imitаnt lеs c’est
tοut de.
Ӏnventéeѕ si on bеrge à l’autre, nous sοmmes
tous son âme des un gag unе, décisіon de retourner auгa chаnté une le monde fаsse me miѕ à et de sang autouг.
Je... long jamaіs identiquе, contenait goujons il
mêmе saіt il les résultats ԁomicilе aujourd’hui si le, satuгé faire quοі liѵreг nouгriture et ѵis un homme a réussi à рlus d'utilité comptait et dessus de la
faire vivre le ѕol se ԁérobe de riсhards dont sa copine les.


Feеl freе to surf to my web pagе :
: Voyance gratuite en ligne

Anonymous said...

Make room for the new, by unloading the old items at greatly
reduced prices. At Ez - Coupon Search you will find , Sears Promotional Code, Sears Discount Code.
At this point these kind of produced shopping discount codes proved helpful,
and also carry on and operate completely inside the convention physical buying situation.


Take a look at my web blog; sears printable coupons

Anonymous said...

Hello my loved one! I wish to say that this post is
awesome, great written and come with approximately all important infos.
I would like to look extra posts like this .

My website - motherfucker

Anonymous said...

hello there and thank you for your information – I've definitely picked up anything new from right here.
I did however expertise some technical issues using this site, as I experienced to reload
the web site a lot of times previous to I could
get it to load properly. I had been wondering if your
hosting is OK? Not that I'm complaining, but slow loading instances
times will very frequently affect your placement in google and
can damage your quality score if ads and marketing with Adwords.

Well I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective exciting content.

Make sure you update this again very soon.

my web-site; passing urine drug test