Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, December 26, 2010

GADIS MELAYU ISLAM ANJUR PESTA MANDI BUIH (TELANJANG) SEMPENA KRISMAS

بسم الله الرحمن الرحيم


Fuhhh.. syok kan mandi buih ni.. anak siapa la agaknya...





Iklan dan komen di FB minah ni..



List harga arak yang sedia ada untuk tempahan.. siap nama dan no telefon.. semua melayu yg mengaku islam tu. Tak caya boleh call.. tapi kalau dia dah tengok artikal ni confirm dia akan menyamar jadi cina atau india.. kah..kah..kah..kah..

Nak tahu lebih lanjut boleh tengok di SINI dan di SINI.

Note: Nampaknya niat najib untuk menjadikan Malaysia hub hiburan terlaksana sudah...Kah..kah..kah..kah...

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

10 comments:

WK said...

Wah, sangt membahayakan..!

Faezah Hannah Al Baj said...

Astaghfirullahalazim..ank muda sekarang..seriau la tgk >.<" ish.nk buat mcm mane ek kalau kite dh tau aktiviti maksiat tu?

ZOOL@TOD said...

INSYA-ALLAH, seandainya mereka ini tidak bertaubat, nerakalah habuan yang paling layak buat mereka.

Na'uzubillah....

zalizalu said...

da lepas dah ker? melepas den hahahaha

ingatkan keta jer mandi buih.. rupanya manusia pon mandi buih... kekeke

puteri said...

first picture tu macam scha lah. tapi macam je kot...

tuyuk said...

sila Report/Block this Person kt fb dia..

Adylia Qarissa said...

Salam

Apa agaknya perasaan mak ayah bila dpt tau anak dorang jd mcm nie?

Nerzhul said...

gilo punye perangai

Anonymous said...

peninggalan hadhari,dah tak tau dah halal haram,melayu bodoh macamni la,islam tak kira bangsa dik

Obat Tidur Bius Ampuh said...

www.tokoobattidur.com TOKO OBAT TIDUR Jual Obat Bius LIQUID SEX
Obat Tidur Bius ROHYPNOL TABLET
Obat Bius Hirup CHLOROFORM
PENIS SILIKON
BONEKA FULL BODY
Obat Perangsang Wanita OPIUM SPRAY
Obat Perangsang Wanita SERBUK FLY
Obat Kuat CHONG HUA
OBAT PEMBESAR PENIS VIMAX
MINYAK LINTAH PAPUA
TOKO OBAT PERANGSANG WANITA
TOKO OBAT KUAT
TOKO OBAT PEMBESAR PENIS
Alat Bantu Sex Pria
Alat Bantu Sex Wanita