Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, June 12, 2010

GEBU SANGAT.. MANA BOLEH TAHAN

بسم الله الرحمن الرحيم

Tak tahan tubuh mulus



KUALA LUMPUR: Seorang wanita awal 20-an terpaksa menempuh detik hitam dalam hidupnya lebih 48 jam apabila dia bukan saja dijadikan tebusan selepas diculik, malah dirogol sekumpulan empat lelaki tidak dikenali.
Difahamkan, kumpulan penculik amatur itu tidak dapat menahan nafsu selepas melihat kecantikan mangsa walaupun mereka dikatakan sedang berunding untuk mendapatkan RM100,000 sebagai wang tebusan daripada keluarga mangsa.

Dalam kejadian kira-kira jam 10 malam Selasa lalu, mangsa bersama abangnya berusia lewat 20-an dalam perjalanan pulang ke rumah mereka di Taman Rimbunan, Sentul, di sini, sebelum dia diculik sekumpulan empat lelaki menaiki sebuah kereta.

Difahamkan, mangsa diculik dalam kawasan kurang 50 meter dari rumahnya dan menurut sumber, abangnya tidak diculik, sebaliknya diugut merahsiakan kejadian itu sekiranya mahu adiknya selamat.

“Malah, seorang daripada suspek mendakwa akan menghubungi keluarga mangsa untuk berunding mengenai pembebasannya,” katanya.

Sumber berkata, kumpulan itu dikatakan menghubungi keluarga mangsa pada malam kejadian sebelum mengarahkan mereka menyediakan wang tebusan RM100,000.

“Suspek yang menghubungi keluarga mangsa berulang kali memberi amaran supaya mereka tidak melaporkan kejadian itu kepada pihak berkuasa. Malah, kumpulan penculik itu hanya memberikan masa dua hari kepada keluarga mangsa menyediakan wang tebusan.

“Namun, ahli keluarga mangsa yang buntu mencari wang seperti diminta melaporkan kejadian berkenaan kepada polis,” katanya. - hmetro.



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

9 comments:

nas said...

tulah....pakai seksi sangat..kan kena.....tutup aurat ar sket....huhu

Panglima Muda said...

tak tahu nak cakap... sesak sangat kut

Anonymous said...

Aduhai....mcm2x dh perangai manusia zaman sekarang.jgn kata agama...moral pun hilang entah kemana.tiap2 hari nk buat dosa.mungkin mereka mrasakan hidup sampai bila2x....

Anonymous said...

free 18 dating http://loveepicentre.com/map.php amanda bynes chatum tanning dating

Anonymous said...

ad generating software http://buysoftwareonline.co.uk/product-37188/ActiveState-Tcl-Dev-Kit-4-1-for-Windows outlook compatible planner software iphone [url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-36696/Imagineer-Systems-Mocha-Pro-2-6-x64]best mp3 software free download[/url] palm network neighborhood software
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/product-31590/Audiofile-Engineering-Loop-Editor-1-5-MAC]Audiofile Engineering Loop Editor 1.5 MAC - Download OEM, Software Sale, OEM Software[/url] xp repair software reviews
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/de/product-35664/Adobe-InDesign-Server-CS5-5-7-5-Multilingual][img]http://buyoem.co.uk/image/5.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://redbrickstore.co.uk/products/compazine.htm][img]http://onlinemedistore.com/12.jpg[/img][/url]
mexician pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/prazosin.htm getting started in pharmacy compounding [url=http://redbrickstore.co.uk/products/biaxin.htm]central pharmacy corporation in arkansas[/url]
dons pharmacy oelwein http://redbrickstore.co.uk/products/risperdal.htm pill crusher pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/amoxil.htm]amoxil[/url]
carecenter pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/carafate.htm putnam pharmacy eau claire [url=http://redbrickstore.co.uk/products/copegus.htm]save on pharmacy feasterville[/url]
south africa pharmacy council http://redbrickstore.co.uk/products/kamasutra-dotted-condoms.htm duties of pharmacy technician [url=http://redbrickstore.co.uk/products/sublingual-cialis.htm]sublingual cialis[/url]

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/myambutol.htm][img]http://onlinemedistore.com/8.jpg[/img][/url]
qsi pharmacy software http://certifiedpharmacy.co.uk/products/vermox.htm alabama state board of pharmacy technician registration [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/actos.htm]lorcet online pharmacy[/url]
nickel center pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/floxin.htm san antonio pharmacy ontario [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/nizoral.htm]nizoral[/url]
key pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/tricor.htm pharmacy tech certification registration [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/vigora.htm]pharmacy position[/url]
purchase ranitidine pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/products/pamelor.htm glovers homoeopathic pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/tadacip.htm]tadacip[/url]

Anonymous said...

[url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/skin-care.htm][img]http://onlinemedistore.com/2.jpg[/img][/url]
penola pharmacy margaret http://englandpharmacy.co.uk/products/gift-kamagra-jelly.htm pharmacy resume objective [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/generic-keflex.htm]pharmacy blank labels[/url]
pharmacy school in new jersey http://englandpharmacy.co.uk/products/roxithromycin.htm pharmacy law [url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/female-enhancement.htm]female enhancement[/url]
savon pharmacy durango colorado http://englandpharmacy.co.uk/products/himcolin.htm colleges for pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/amaryl.htm]a 159 amide phentermine usa pharmacy next day[/url]
pharmacy tech math books http://englandpharmacy.co.uk/products/levaquin.htm seymour johnson afb pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/stop-smoking.htm]stop smoking[/url]

Anonymous said...

[url=http://englandpharmacy.co.uk/products/colchicine.htm][img]http://onlinemedistore.com/12.jpg[/img][/url]
dextromethorphan hydrobromide pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/products/kamagra.htm katsaros pharmacy hyde park [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/reglan.htm]best pharmacy colleges[/url]
walgreens pharmacy dade city florida http://englandpharmacy.co.uk/products/rogaine-2-.htm thorpes pharmacy ri [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/imodium.htm]imodium[/url]
online usa pharmacy no prescription http://englandpharmacy.co.uk/products/provera.htm pharmacy research and development [url=http://englandpharmacy.co.uk/categories/men-s-health.htm]cvs pharmacy cvs drugstore[/url]
harding college of pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/categories/general-health.htm scriptwise pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/pamelor.htm]pamelor[/url]