Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, June 8, 2010

CARA SIMPLE DAN SEDAP UNTUK MEMBESARKAN 'BUAH' ANDA

بسم الله الرحمن الرحيم


Ada dalam bentuk puding,

Aku consider kau orang yang baca entry kali ni ada masalah dengan ukuran 'mereka'. Kalau tak ada masalah pun, mungkin kau bermasalah dengan ukuran 'mereka' kepunyaan orang lain (isteri, girlfriend, anak jiran sebelah, etc). Atau kau memang tak ada masalah, tapi buat-buat ada masalah? Apa-apa pun alasan kau bagi untuk baca entry kali ni tetap akan diterima sebab membaca itu amalan mulia. Cuma entry kali ni mungkin lah tak berapa nak mulia sangat T___T

Kepada kakak-kakak dan adik-adik di luar sana, anda tak puas hati dengan saiz 'mereka' yang sudah sedia ada sekarang? Atau dah penat mencuba berbagai produk dan petua untuk membesarkan 'mereka', tapi tetap tak menjadi? Tak perlu pening kepala. Sekarang, kau orang boleh lah tersenyum lega sebab aku dah jumpa cara paling senang dan 'sedap' untuk kau orang semua.

Terima kasih kepada orang-orang Jepun yang sangat kreatif kerana telah menciptakan produk F-cup. Nah, kau orang layan gambar dulu..


dalam bentuk teh.


dalam bentuk biskut.

Senang bukan? Kau hanya perlu makan biskut cicah teh, dan 'mereka' akan membesar dengan jayanya! Sekotak sehari dapat mengubah cup A menjadi cup F! Cenggini punya gaya, Pamela Anderson pun kene pencen sebab tak boleh nak cari makan.

Macam mana sebenarnya makanan-makanan sedap ni dapat meningkatkan 'saham' korang?

Rahsianya adalah kandungan herba Pueraria mirifica yang dipercayai dapat membantu pembesaran 'mereka'.

Jangan tanya aku mana nak beli benda ni. Mungkin boleh mintak tolong pada sahabat handai atau sanak saudara kau orang yang ada di Jepun untuk belikan. Aku ada kenal sorang yang takkan berberat hati menerima tempahan. Segala pesanan sila email kan ke: sprenteng17@yahoo.com. Hahahaha. Jangan, ini hanya gurauan.

Peringatan: Sila letakkan di tempat yang tidak dapat dicapai oleh kanak-kanak dan bapak kanak-kanak. Takut kalau-kalau satu rumah mengalami 'pembesaran'. Tak pasal-pasal ada yang tanya aku produk untuk 'mengecilkan' pulak karang. Haha. - belog-cap-ayam



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

56 comments:

abe long said...

hahahha

lawak plak entri kali nih

Kembara Jr, said...

Kira OK juga entry ni, tolong sesama insan bermasalah, apa salahnya. Dapat juga pahla.

Amar Amirah said...

Terima kasih 'review' entry saya dkt sini. hehe.

syaza said...

lucunya... produk ni ntah halal ke tak.
oh, ade lagi satu produk yg sama fungsi cmni jual kat Sasa.
Biasanya brand jepun laa.. Sbb wanita jepun mmg ada masalah bust kecik.

nuckie87 said...

hahah.. kaum adam jangan sesekali mengetest makanan ini.. kerana ianya untuk perempuan sahaja.. heheh

nas said...

ahahaha..lawak2...kalau ak test,mampos aku...xkuar rumah nampaknyer...ehehehe

Anonymous said...

buy generic xanax xanax drug abuse - better high xanax valium

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol over the counter - tramadol 200 mg no prescription

Anonymous said...

carisoprodol no prescription carisoprodol 1050 mg - soma carisoprodol drugs

Anonymous said...

generic xanax generic xanax pictures mg - xanax quitting cold turkey

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl drug test - tramadol for dogs and people the same

Anonymous said...

buy tramadol online buy cheap tramadol mastercard - tramadol for getting high

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 750 mg - soma carisoprodol coupon

Anonymous said...

online xanax xanax online pharmacy - employment drug test for xanax

Anonymous said...

buy tramadol overnight tramadol hcl picture - where to buy tramadol cod

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol dosage 700 - carisoprodol order online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online with american express - tramadol 100mg injection

Anonymous said...

buy tramadol online what is tramadol 100mg used for - buy tramadol online no prescription cheap

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol schedule change - drug classification for carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax xanax online rx - high on xanax like

Anonymous said...

generic xanax xanax generic difference - xanax cause high blood pressure

Anonymous said...

xanax online side effects of generic xanax - xanax vs klonopin

Anonymous said...

xanax online generic xanax manufacturers - side effects xanax going off

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg dosage - flumazenil reversal of carisoprodol (soma) intoxication

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 100 mg iran chemie pharma - tramadol hcl like

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol direct - tramadol hcl 50mg tablet amnea

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online american express - tramadol ingredients medication

Anonymous said...

tadalafil tablets buy generic cialis online no prescription - cialis reviews professional

Anonymous said...

xanax online 1mg klonopin same xanax - order xanax online cheap

Anonymous said...

cialis online low dose cialis reviews - retail pharmacy price cialis

Anonymous said...

buy cialis online safely cialis online cheapest - cialis cost walmart

Anonymous said...

how to buy cialis cialis online pharmacy no prescription - cialis online authentic

Anonymous said...

buy tramadol for dogs tramadol vicodin - tramadol 50 mg cheap

Anonymous said...

buy tramadol ordertramadolonline.org - tramadol 50mg not working

Anonymous said...

buy tramadol tramadol to buy online in usa - tramadol 50mg tablets controlled substance

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction + 2011 - tramadol 50mg capsules uses

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online usa - buy tramadol hydrochloride online

Anonymous said...

buy tramadol where to buy tramadol over the counter - tramadol 85 93

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs ok for humans - tramadol 714

Anonymous said...

buy tramadol overnight delivery tramadol use for withdrawal symptoms - tramadol withdrawal day 1

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#about-us tramadol dosage greyhounds - tramadol high feel like

Anonymous said...

buy tramadol rx tramadol hcl recall - buy tramadol online no prescription mastercard

Anonymous said...

buy tramadol tramadol rx purchase - tramadol hcl obat

Anonymous said...

order ativan ativan dosage weight - ativan 4 mg daily

Anonymous said...

buy ativan online addiction xanax ativan - ativan side effects twitching

Anonymous said...

buy tramadol in florida tramadol overdose how much - tramadol 100 mg slow release

Anonymous said...

can you buy tramadol online legally amneal tramadol ingredients - tramadol 50mg an 627

Anonymous said...

buy xanax online which generic xanax is best - xanax 2 mg snorting

Anonymous said...

buy xanax online is purchasing xanax online legal - can you buy xanax jamaica

Anonymous said...

order tramadol online overnight order tramadol no prescription - tramadol hcl naproxen

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax works best - mixing xanax and alcohol side effects

Anonymous said...

buy xanax without prescriptions dea drug schedule xanax - replacement drug for xanax

Anonymous said...

buy xanax online xanax side effects confusion - .5 mg xanax for anxiety

Anonymous said...

buy xanax online xanax or valium - long xanax urine drug test

Anonymous said...

buy xanax online how to buy xanax online no prescription - xanax 10 mg generic

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#8193 xanax effects pupils - buy xanax online from u.k