Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, March 17, 2011

SIALFOOLS DAN PAPA GOMO KANTOI

بسم الله الرحمن الرحيم

Dibawah adalah print screen perbualan Papa Gomo dan Sialfools di Facebook. Klik pada image untuk besarkan.







- ijoks2009

Note: Kah..kah..kah..kah.. taruk gambo yang sedih-sedih sikit... Kah..kah..kah..kah..

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

63 comments:

.de said...

macam haram mereka berdua!

Anonymous said...

nyampah aku gan mereka b'2..kuikuiiiii

penemuan luar biasa said...

adoi laaa.. akhir zaman ni.. mcm2 perkara luar biasa...

ijoks2009 said...

Itu dua olang boleh jadi penulis skrip dan pengarah filem maaa..

ijoks2009 said...

Sorang lagi pengarah merangkap pelakon lucah ,sendiri arah sendiri berlakon,hahaha .tajuk dia DNA dalam seluar dalam..

mariah said...

kita tunggu komen anon from UMNO..dipersilakan..

Anonymous said...

Dah basi, benda lama.

umi hafilda said...

bukan kira basi ke x.. bkn kira lama ke baru.. masalahnya nampak sgtlah cerita bontot sialfools yg kena rodok ni hanya rekaan semata bangang!!!

Anonymous said...

cerita ni dah di sangkal lama dah..

lepas isu ni Saiful buat sumpah laknat.

korang leh dedahkan tak kenapa..
Nuar tak nak sumpah laknat..Walau pun Dr Maza bekas mufti perlis ada sarankan supaya Nuar melakukan benda yang serupa selepas Saiful..

Taknak sumpah laknat satu hal..buat ujian poligraf pun taknak..alah klip-klip wayar kat jari..dada ngan kepala sikit jer..takkan tak bleh kot..tak yer...yang ni pun Nuar tak nak..Nafikan cara ni.

Face recognition..99.9 peratus tepat..pun nak nafikan...kalau siapa blaja image processing..akan paham..

kalau kata guna muka getah pun sistem patut kluar bacaan 0 peratus.. tapi lepas ujian 3 pakar dari Malaysia, Korea ngan US..tiga-tiga mengesahkan 99.9 peratus.

-Undi Atas Pagar-

Anonymous said...

Ana yg sekolah tak setinggi mana pun kata yg pelakunya memang 100% dia!

Anonymous said...

baca blog buka minda jugak,hehe..baca2 bout facial recognition, komen blogger pasal facial recognition, pasal experts, pasal bantuan luar dll make me realize, 99,9% tu takder ape maknenyer sgt dlm hal ni, n xleh prove pn tu adelah anwar!! from my pov, tindakan anwar utk tak bg kerjesama utk bg bhn bukti ape sume ada kewajarannya jugak sbb sume tu bole dimanipulate sdgkan anwar n d gang kalo boleh nk provekan bukan stakat dye xbersalah sebaliknya mahu provekan penglibatan penuduh2 dlm menganiayai dia so dat takderla kes tu lpas ni snyap cmtu jerr or yg kne hnye front line shje sdgkan org2 blkg tabir terlepas..btw,byk dh kes2 yg umno tudhkan terhadap pimpinan PR last2 snyap camtu jerr gara2 ia hnyelah tuduhn kosong tnpe bukti kukuh!! (kecuali tuduhan terhadap DAP,hehe)

Anonymous said...

pelik btol laa..benda camni pon org bleh pecaya. Print screen, bukan nye xleh nk edit pon. Byk je aku tgk print screen facebook bill gate borak ngn steve jobs laa..bill clinton ngn obama laa. takat camni, org buleh buat leee

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl is used for - buy tramadol online usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol hydrochloride 50mg - tramadol overdose children

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects urination - what is xanax usually prescribed for

Anonymous said...

xanax online pharmacy buy xanax online india - effects does xanax have you

Anonymous said...

xanax online order cheap xanax online no prescription - can buy xanax thailand

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol rx - carisoprodol 350 mg controlled substance

Anonymous said...

buy tramadol no prescription tramadol overdose hallucinations - tramadol vs hydrocodone high

Anonymous said...

buy generic tramadol no prescription buy tramadol online usa cheap - buy tramadol 50 mg

Anonymous said...

can you buy xanax online can you buy real xanax online - xanax effects relationships

Anonymous said...

generic xanax xanax withdrawal itching - does xanax show up 12 panel drug test

Anonymous said...

xanax online side effects of xanax pills - canada drugs online xanax

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol online safely - buy tramadol online australia

Anonymous said...

generic xanax xanax blood pressure - xanax for anxiety depression

Anonymous said...

tramadol buy tramadol hcl lexapro - tramadol from usa no prescription

Anonymous said...

buy carisoprodol order carisoprodol - carisoprodol 350 mg and xanax

Anonymous said...

carisoprodol without prescription carisoprodol soma scheduled drug - listaflex carisoprodol 350 mg para que sirve

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol zoloft taken together - buy tramadol hcl 50mg

Anonymous said...

buy xanax cheap xanax dosage generic - xanax gg 256 dosage

Anonymous said...

buy cialis online cialis reviews professional - buy cialis online no prescription

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis cheapest price - buy cialis online yahoo

Anonymous said...

buy cialis online cheap cialis in the usa - cialis tadalafil

Anonymous said...

cialis online generic cialis online us - buy cialis online safely

Anonymous said...

cialis online generic cialis cheapest price - cheap cialis prices usa

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol online with visa - buy tramadol online with cod

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#59473 generic form tramadol - cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg compared - tramadol for dogs kidneys

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions order tramadol with paypal - tramadol for dogs + rimadyl

Anonymous said...

buy tramadol online where can i buy tramadol in the usa - tramadol hcl no prescription

Anonymous said...

can you buy tramadol online buy tramadol online with cod - buy tramadol cod shipping

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol help opiate withdrawal - using tramadol withdrawal opiates

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 buy tramadol online free shipping - buy tramadol online tennessee

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol without script - buy tramadol online cod no prescription

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol for dogs seizures - tramadol for dogs cost

Anonymous said...

buy tramadol where can you buy tramadol online - order tramadol online international

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight can you buy tramadol online in usa - tramadol hcl abuse

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol withdrawal pregnancy - illegal to buy tramadol online

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#56411 tramadol withdrawal symptoms nausea - tramadol withdrawal muscle spasms

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan vs xanax for flight anxiety - ativan names

Anonymous said...

ways to buy ativan online how quick does ativan work - buy lorazepam online canada

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#54126 1mg lorazepam equivalent - ativan dosage uses

Anonymous said...

buy xanax online side effects mixing xanax klonopin - xanax bars addiction

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol free shipping - tramadol kidney disease

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#82165 xanax bars yellow vs white - buy xanax online legit

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal days - buy xanax mexican pharmacy

Anonymous said...

alprazolam price xanax dosage how often - cheap generic xanax no prescription

Anonymous said...

buy tramadol free shipping tramadol 100 mg experience - purchase tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 50mg usa - tramadol for cats overdose

Anonymous said...

buy xanax online 3 1mg xanax - buying xanax from canada online

Anonymous said...

buy xanax online legally images generic xanax pills - effects taking 5 xanax

Anonymous said...

buy xanax bars online cheap xanax to buy online - xanax pills treatment

Anonymous said...

can you buy xanax online legally xanax 93 1003 - buy xanax online legit