Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, March 18, 2011

KETUA UMNO GOMBAK DENGAN AWEKNYA

بسم الله الرحمن الرحيم

Gambar Ketua UMNO Gombak dan kekasih gelapnya


Gambar ini telah dianalisis terbukti bukan gambar palsu kerana hanya bahagian watermark (hosted@milosuam.blogspot.com) yang dilihat pincang dan menunjukkan warna yang berlainan sila rujuk sini [Image Analysis]

Gambar di atas merupakan Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin bersama-sama dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel. Gambar ini dikirimkan oleh individu yang tidak dikenali meminta kami menyiarkan gambar ini untuk menyedarkan rakyat betapa buruknya perangai pemimpin-pemimpin UMNO yang selama ini berlagak sebagai pejuang Islam sebaliknya "curi makan" di belakang pengikut-pengikutnya.

Pengirim email ini juga mencabar Megat Zulkarnain Dato' Omardin, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak untuk melaporkan hal ini kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

Beberapa keping lagi gambar pemimpin-pemimpin UMNO "curi makan" akan didedahkan semoga pengikut-pengikut mereka sedar dari lena.



- milosuam

Note: bila keluar saja berita ni tiba-tiba nama Ketua UMNO Bahagian Gombak hilang dari 'DIREKTORI UMNO BAHAGIAN DI SELANGOR". kah..kah..kah..kah.. malu ler tu perangai ketua umno macam setan... tengok image kat bawah ni.. kah..kah..kah..kah..


Klik pada image untuk besarkan


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

8 comments:

Amuraria said...

INILAH AKIBAT BILA LEMBU DAN TENUK MENGUNDI PEMIMPIN DARI PARTI SEKUTU APCO ARUS JAHILIAH !

otaklunyai said...

umno = syaitan & iblis = penyokong melayu = bongok

anakmuaallaf said...

Ishhh...Malunya..Astghfirullah..

Anonymous said...

BILA MANUSIA BERTUHANKAN NAFSU..

http://aniesandyou.blogspot.com said...

b4 this, dia ada skandal jg kan?

Anonymous said...

ish malunya...
apa perasaan keluarga.. isteri dan anak2? hancur luluh...
melainkan die tidak berkeluarga... nauzubillah...

Anonymous said...

adalah mustahil dia tak berkeluarga..kot yea pun dah mampos suku sakat dia kat muka bumi neh,tuuu tetap ahli keluarga dia... tentu orang cakap "anak jadah sapa la ni"

abah khalisha said...

Terbaik!..tapi sekarang ni teknologi canggih macam-macam boleh buat
Siapa Sabotaj Siti
Petai Gergasi
Siapa nak Pahala Percuma