Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, December 31, 2010

TEKA SIAPA LELAKI INI

بسم الله الرحمن الرحيم



Note: Cuba teka siapa lelaki dalam gambar ini... untuk jawapan yang tepat akan menerima hadiah seorang amah dari jawa barat.. Kah..kah..kah..kah..



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

5 comments:

eyna_chan said...

anak yatim!!!
hehe

nti anta hdiah kt umh sy yer =P

Anak Ulu Cheka said...

sape pulak tu yek tak kenai pulakk kome...macam org salah je...perogol bersiri ke bujang tu....

Anonymous said...

eheeee aku tak reti nak respon hape pasal kes mamat kat atas tuu,kebenarannya berkemungkinan kita tak tahu sehingga video dimahsyar tertayang.. cuma jika ikut katahati dan otak aku yg buruk lagi busuk kemungkinan tiada istilah rogol dengan kes diatas.. kalau adanya salah laku seks maka rasanya perzinaan berbayar,tak perlu melanggan pelacur tapi simpan pelacur dikediaman sendiri, aku akur bukan semua wanita rendah taraf maruahnya bila melihat ringgit, tapi perihal perempuan indon dimalaysia ini banyak sudah cerita negatifnya, kisah jutawan felda yg bodoh dgn mudah tergoda than kawin perempuan indon yg mengaku janda,kemudian rm nya lebur baru tahu perempuan itu masih bersuami ditanah asal,ada juga suaminya sama-sama di malaysia, belum lg yg ikut mat-mat bangla, bersekedudukan,bila tak da lg berita mana-mana feldaman yg bakal jd jutawan,sasaran mereka org-org yg mendekati masa pencen.. semuanya kerana duit.. jd perluker org-org yg sememangnya banyak duit dan bernafsu bejat merogol amah-amah mereka, BAYAR JER, NIKMATI DENGAN AMAN... heeeeee

donk said...

ini mesti bini dia dah monopouse ni..mesti punya tu...

agaknya indon tu tertonggeng tonggeng mop lantai atau menyapu lantai tu yang menteri undang undang dulu tu dan menteri darah seni sekarang ni tak tahan..tengok punggung bulat..pejal je..tak pakai underwear pulak tu kat depan mata..

terus di cucuk nya..tapi nasib baik kat tempat betul..kalau orang lain mungkin lubang lain di terokanya..

apa pun semuga dia dipanjangkan usianya..agar dapat menjadi menteri lagi seumur hidupnya...sebab takda orang lain yang layak sepertinya tu pun...kah kah kah

Anonymous said...

rais yatim jangamn RAIH Simpati,kalo lu tak buat apasal tak saman jer orang yang buat tuduhan tu,gentle la buat sidang media nak tengok,tau la kow ada duit semua boleh bli tapi maruah kau dah tercalar pada pahaman sekular macam kaw lembuuuuuuuuuuu