Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 1, 2011

BLOGGER UMNO FITNAH POLIS TAKUT AMBIL TINDAKAN?

بسم الله الرحمن الرحيم

Fitnah Salahudin Ayub - Blogger Umno Mohon MaafPAS bersetuju dengan kenyataan Ketua Polis Negara yang akan memantau laporan media baru yang tidak tepat.

“Cuma PAS mengharapkan supaya pihak polis bertindak sama rata dan sama adil kepada semua yang terlibat, jika melaporkan berita fitnah,” ujar Ketua Penerangan PAS Pusat, Ustaz Idris Ahmad.

Tambahnya, jangan media baru yang dimiliki oleh Pakatan Rakyat sahaja diambil tindakan.

Menurutnya, ada satu laporan fitnah oleh blogger Umno terhadap Salahudin Ayub, Naib Presiden PAS yang mengatakan beliau ada skandal dengan perempuan.

Jelasnya, Salahudin telah bersemuka dengan pemfitnah itu di parlimen baru-baru ini ketika beliau menghadiri perjumpaan blogger Umno di parlimen.

“Pemfitnah ini terus mengaku memang beliau yang memfitnah dan memohon maaf.

“Inilah rupa manusia yang sanggup fitnah untuk mencari sesuap nasi walaupun dibayar dengan api neraka,” ujarnya dalam satu kenyataan.

Justeru, tegasnya PAS mengharapkan polis mesti bertindak secara profesional untuk memurnikan demokrasi.

Katanya, kepentingan negara mesti didahulukan daripada kepentingan Umno BN.

“Muliakan martabat polis yang sudah tercalar akibat terlalu ikut telunjuk pemimpin BN sebelum institusi ini dipandang hina,” katanya. - hrkh

Fitnahnya di SINI.. kalau dia tak tahu malu dan masih tak padam.

Note: Minta maaf tapi dalam blog dan artikal dia tiada pun penafian... Mangkok ni jugak yang fitnah adun selinsing yang akhirnya terkantoi.. Yang menghairankan slumber jer muka mangkok ni buat fitnah. Sikit pun dia tak ada rasa takut dengan Allah... Ada siapa-siapa yang boleh ambil tindakan keatas blogger-blogger pro umno penipu ni? polis pun takut.. Kah..kah..kah..kah.. maklumlah anak emas bik mama... Kah..kah..kah..kah... Umno semuanya harus.. Kah..kah..kah..kah...Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

4 comments:

Pak Oncu said...

Ado tuhan ke si PAPA GOMO ni ???

Anonymous said...

Papa Gomo/Papa Bongok/Papa Gemok. Badan cam kerbau ade ati nak main2 fitnah orang.

Dalam net bukan main hebat ayat2 fitnah dia, cakap cam brani jek. Kat luar punya la pengecut/penakut cam kambing. Cuba korang ajak dia 1 lwn 1, takkan brani si kerbau bodoh tu. Dia tu brani dlm net je.

Anonymous said...

Biasa la BS. Kan papa gomo dan parpukari blogger bayaran umngok tu keturunan keling. Keling ni kan mmg kuat belit. Dah nama pun keling mana dia kira takutkan Allah. Janji duit masyuk...

donk said...

itu papa gomo serupa babi ooo...tengok babi nampak gomo tengok gomo nampak babi...nampak umnok...

ini orang keturunan babi tonyok le..