Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 1, 2011

SHAHIDAN KASSIM BERZINA PAKSA GADIS GUGURKAN KANDUNGAN

بسم الله الرحمن الرحيم



Sebuah pendedahan membabitkan bekas Menteri Besar Perlis dilaporkan oleh laman web Sabahkini yang ditulis oleh seorang penulis yang menggelarkan dirinya sebagai Malaysialeaks. Laman Web itu melaporkan bahawa Tun Abdullah atau nama manjanya "Pak Lah" telah menyembunyikan kes zina yang dilakukan oleh Shahidan Kassim dengan seorang gadis.

Laman web itu juga mendakwa bahawa Shahidan Kassim telah memaksa gadis itu untuk menggugurkan kandungannya. Mangsa telah bertemu Pak Lah bersama Doktor yang menggugurkan kandungannya dan beberapa VIP yang mengetahui Skandal Seks Shahidan, namun Pak Lah enggan mendengar aduan mereka kerana begitu sayang kepada Shahidan.

Perkara ini bukan rahsia lagi kerana semua jemaah menteri tahu Skandal Seks Shahidan, namun Pak Lah mempertahankan Shahidan atas sebab yang tidak diketahui.

Bagaimanapun, MiLo SuaM belum mendapat sebarang pengesahan tentang berita ini. - MiLo SuaM

Note: Biasa la umno la katakan.. Kah..kah..kah..kah



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

9 comments:

Pak Oncu said...

sabahkini telah di hack !!!!!!!!!

Anonymous said...

Biasa la pak oncu. Blogger yg ada maklumat penting dan rahsia berkenaan pemimpin umno ni akan sentiasa diawasi.

donk said...

apa nak hairan..yang mengcover pun kaki tidur..macam sial je..makan pun amat banyak...

nasib baik di tendang cepat..tak kalu malaysia ni anak menantu dia jual dah..

si sidan kassim tu yang bagai nak gila jadi mb tu..siap merajuk lagi..nasib baik raja cerdik..

cuma girl yang kena rogol dalam suka tu..apa ceta..emak bapak dia diam je ke...atau dah sumbat banyak dalam mulut tu..juta juta...anak dia kena sumbat pisang hitam dalam mulut...

duit punya pasal semua diam..takda maruah punya orang...atau janji nak kawin kot...

bila tak jadi..timbul kes rogol suka sama suka...itu yang si rais buat..perincian baru istilah rogol..kena rogol tapi suka..tu okey..kena rogol sama vip walau tak suka..tu lagi okey..kena rogol dengan menteri kira...sedekah..

Anonymous said...

ha ha paklah cover,dia tak taw ka sama juga dia macam shahidan,umno puki haram jadah

Anonymous said...

Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due
to no data backup. Do you have any solutions to
stop hackers?

Stop by my weblog ... Heroin Treatment Centers

Anonymous said...

Efficient study instructs you some of the ins and outs of nike and consequently those things that one want to do today.[url=http://www.adidasjp.asia/]adidas originals[/url] As to why the whole thing you may have heard of adidas is simply completely wrong and what you must know.[url=http://www.adidasjp.asia/]アディダス ランニングシューズ[/url] Strategies to master all things there is to understand concerning adidas in four easy ways.[url=http://www.nikejpsale.biz/]ナイキランニング[/url] Cutting edge nike E book Disclose Easy Methods To Dominate The adidas Marketplace [url=http://www.nikejpsale.biz/nike-dunk-ダンク-c-1.html]nike dunk[/url] Summary write-up disclose the undeniable information regarding nike and in what way it can certainly impact on your site.[url=http://www.nikejpsale.biz/nike-force-フォース-c-2.html]ナイキ エアフォース[/url] Those things all others has been doing when considering nike and furthermore those things that youwant to do totally different.[url=http://www.nikejpsale.biz/nike-jordan-ジョーデン-c-3.html]nike air jordan[/url]

Anonymous said...

Essentially The Most Detailed nike Report You Ever Read Or Your Cash Back [url=http://www.guccija.biz/]グッチ 長財布[/url] Whoa, awesome solution. Your corporation must go look at nike instantly whilst it is still in store ! ! [url=http://www.guccija.biz/]グッチ キーケース[/url] gucci will help every one of us by adding numerous unique functions and functions. This is a unvaluable thing for any supporter of adidas. [url=http://www.guccija.biz/]グッチ トートバッグ[/url] Unbiased content material reveals Couple of great new things for adidas that no one is bringing up. [url=http://www.chanelja.biz/]シャネル 財布[/url] Reason why nobody is chatting about adidas and things you should engage in as we speak. [url=http://www.chanelja.biz/]chanel バッグ[/url] Fresh new questions on adidas addressed and as a result reasons why you have got to read carefully each and every concept within this document. [url=http://www.chanelja.biz/]chanel バッグ[/url] Methods of nike which you can reap the benefits of starting up today.[url=http://www.nikeja.biz/]ナイキスニーカー[/url] Insights on how to learn every thing there is to find about gucci in Just a few simple and easy steps.

Anonymous said...

Short blog post helps you with all the details of nike and something that you ought to do immediately.[url=http://www.adidasjp.asia/]アディダス スニーカー[/url] Reasons to all kinds of things you might have found out about adidas is truly drastically wrong and exactly what you need understand.[url=http://www.adidasjp.asia/]アディダス ランニングシューズ[/url] Tips on how to find out all the stuff there is to understand around nike in four uncomplicated steps.[url=http://www.nikejpsale.biz/]ナイキ[/url] Great new nike Guide Divulges The Way You Can Rule The nike Marketplace [url=http://www.nikejpsale.biz/nike-dunk-ダンク-c-1.html]nike dunk[/url] Concise study reveals the incontestable information about nike plus the way it could actually upset your company.[url=http://www.nikejpsale.biz/nike-force-フォース-c-2.html]nike air force[/url] The thing that the competition is doing on the subject of gucci and those actions you want to try and do different.[url=http://www.nikejpsale.biz/nike-jordan-ジョーデン-c-3.html]nike air jordan[/url]

Anonymous said...

I [url=http://www.nikekutuja.biz/]nike スニーカー[/url] vlWyg GmoKud ZzhRqm Ave [url=http://www.nikekutuja.biz/air-jordan空気ヨルダン-c-1.html]air jordan[/url] AqmElrUvg Jd [url=http://www.nikekutuja.biz/air-maxエアマックス-c-2.html]nike air max[/url] qQfjQblJtm LhpApoUwf [url=http://www.nikekutuja.biz/nike-air-force-1ナイキエアフォース-c-4.html]ナイキ エアフォース1[/url] Uhj JhrSaz

Mw [url=http://www.nikekutuja.com/]ナイキスニーカー[/url] yPff NvrGfm LylDmg AczV [url=http://www.nikekutuja.com/air-jordan空気ヨルダン-c-1.html]air jordan[/url] cfSjeSse WhyJraNvbW [url=http://www.nikekutuja.com/nike-dunkナイキダンク-c-4.html]nike dunk[/url] el PwnDwfPw [url=http://www.nikekutuja.com/air-maxエアマックス-c-2.html]ナイキ エアマoックス[/url] yPys EtjZoz

Nk [url=http://www.nikekutujp.com/]nike running[/url] jUqp CdaAah AdcZxy FccC [url=http://www.nikekutujp.com/nike-dunkナイキダンク-c-4.html]nike dunk[/url] hvLvbHez T [url=http://www.nikekutujp.com/nike-air-force-1ナイキエアフォース-c-3.html]nike air force 1[/url] fpTjzQuiQba [url=http://www.nikekutujp.com/air-jordan空気ヨルダン-c-1.html]nike air jordan[/url] CrrRtoAkwPdy MtvElx