Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, August 28, 2010

LAGI-LAGI ROGOL

بسم الله الرحمن الرحيم

Gadis 15 tahun diperkosa tepi tangga flat Bandar Tasik Selatan.



KUALA LUMPUR: Seorang pelajar perempuan berusia 15 tahun bukan saja dipukul, malah turut dirogol lelaki tidak dikenali di kawasan tangga sebuah flat di Bandar Tasik Selatan, kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 8 malam itu, mangsa yang sedang menunggu lif untuk naik ke rumahnya selepas pergi ke kedai berhampiran, tiba-tiba didatangi seorang lelaki berusia lewat 20-an dari arah belakang.

Menurut sumber, suspek kemudian memegang tangan mangsa dan menutup mulutnya sebelum mengheretnya ke tangga kawasan perumahan itu.

"Suspek mengarahkan mangsa menanggalkan pakaiannya sebelum berbaring. Namun, mangsa enggan menyebabkan lelaki terbabit berang.

"Lelaki terbabit kemudian menampar mangsa beberapa kali sebelum mengarahkannya mendiamkan diri," katanya.

Sumber berkata, suspek kemudian menanggalkan seluar mangsa sebelum merogolnya.

"Belumpun puas melepaskan nafsunya, suspek bergegas melarikan diri selepas terdengar suara penduduk flet berhampiran," katanya.

Sumber berkata, mangsa kemudian pulang ke rumah sebelum memaklumkan kejadian itu kepada ibunya.

"Ibu mangsa membawa pelajar terbabit ke Balai Polis Salak Selatan sebelum membuat laporan berhubung kejadian itu," katanya.

Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Cheras, Superintendan Abdul Rahim Hamzah Othman, ketika dihubungi, mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu dan memberitahu siasatan lanjut sedang dilakukan.



UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

57 comments:

Ikah said...

astaghfirullahalaziim..bila syaitan dibelenggu di bulan ramadhan, nafsu pula bermaharajalela.

Langit Pertama said...

Kesian lelaki zaman sekarang ni. Dh takde keje laen merogol budak. Tak pikir ke kalo orang lain rogol ibu dan adik perempuan sendiri...

Byk sgt tgk video lucah. Syaitan yg dibelenggu pun ketawakan anak2 Adam...

Masa DAH Time said...

kejadian ini masih boleh diatasi. tukar undang-undang yang ada sekarang kepada undang-undang islam, insyaAllah jenayah seperti ini akan berkurang ke tahap yang paling minimum.

Lana~Bulu said...

Selidik dulu hujung pangkal nya...
kadang2..bermula dari bergatai dan ramah tamah...maka berlakulah perkara yg tidak sewajarnya...
p/s-perangkap tidak pernah melupakan mangsa..

Anonymous said...

saye nak vote down news n apdet cite rogol2 neh.. sbb best bace hal politik kat sineh.. tayah la news rogol2 neh.. brite2 cam tuh metro hari2 pun ada.

asri said...

kat tangga pun boleh.....kuat betul nafsu dia.....ish2 ....taubat2

Anonymous said...

lagi lagi tunjuk gambar porno,,,,

Katieyswo said...

astaghfirullahalaziim..bila syaitan dibelenggu di bulan ramadhan, nafsu pula bermaharajalela.

Anonymous said...

xanax online xanax and alcohol risks - xanax bars online pharmacy

Anonymous said...

buy xanax bars online no prescription xanax dose for recreational use - what is xanax pills

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg ingredients - buy tramadol online australia

Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol dosage women - tramadol hcl what does it do

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol generic walmart - cheap tramadol on line

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma 350mg - carisoprodol online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol no prescription ultram er vs tramadol - venta tramadol online

Anonymous said...

generic xanax generic pills for xanax pictures - green xanax bars xr

Anonymous said...

buy tramadol no prescription tramadol experiences - tramadol hcl 93 58

Anonymous said...

cheap carisoprodol carisoprodol 350 mg contraindications - soma carisoprodol effects

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol in europe - where can i order tramadol

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol dosage high - buy vicodin online no prescription overnight

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight buy tramadol online with paypal - tramadol withdrawal flu

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol can you get high - carisoprodol other drugs in same class

Anonymous said...

generic xanax xanax and alcohol overdose - effexor xanax drug interactions

Anonymous said...

generic tramadol where to buy tramadol forum - tramadol hcl 50 mg strong

Anonymous said...

generic xanax buy xanax online au - what does xanax overdose feel like

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol buy - carisoprodol buy online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg canine - tramadol hcl 40 mg

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol buy - carisoprodol buy online no prescription

Anonymous said...

xanax online buy xanax with american express - xanax overdose statistics

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 100 mg withdrawal - tramadol 50 mg oxycodone

Anonymous said...

xanax online generic xanax 3 mg - generic xanax brands

Anonymous said...

order cialis no prescription how to buy cialis online - generic cialis good brand

Anonymous said...

buy cialis online buy cheap generic cialis online - buy cheap cialis online no prescription

Anonymous said...

xanax generic long will xanax high last - lorazepam vs xanax drug test

Anonymous said...

xanax online many xanax pills bar - easy overdose xanax

Anonymous said...

cialis online cialis online for sale - cialis online de

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol 50 mg buy online - tramadol 377

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 buy tramadol online for dogs - tramadol recreational dose

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg para que serve - can you buy tramadol online legally

Anonymous said...

buy tramadol tablets tramadol withdrawal symptoms nausea - tramadol withdrawal muscle spasms

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 tramadol hcl 50 high - tramadol for toothache

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol with free shipping - tramadol for dogs usa

Anonymous said...

buy tramadol online best online pharmacy tramadol - buy discount tramadol

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#63102 tramadol sr tabs 100mg - tramadol hydrochloride overdose

Anonymous said...

legal buy tramadol online buy tramadol no prescription cheap - overdose on tramadol

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 tramadol 50mg hcl high - buy online texas tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg strength - buy cheap tramadol cod

Anonymous said...

buy xanax online xanax you buy online real - xanax and wine effects

Anonymous said...

cheap tramadol no prescription cheap tramadol mastercard - buy tramadol online pharmacy

Anonymous said...

buy xanax online xanax 5 htp - xanax withdrawal method

Anonymous said...

buy tramadol for dogs can you buy tramadol online legally - tramadol hcl para que sirve

Anonymous said...

buy xanax online xanax xr 2mg dose - xanax generic sandoz

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 what does xanax pills do to you - how to buy xanax online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage directions - tramadol for dogs side effects panting

Anonymous said...

buy xanax online xanax (generic) 2 mg pills - xanax 106 s yellow pill

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax online pharmacy no prescription - xanax xr buy online

Anonymous said...

buy xanax online no prescription cheap white xanax bars r039 - xanax r039