Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, August 26, 2010

ANJING BUKA PUASA ?

بسم الله الرحمن الرحيم

Hari ni dok sempat plak nak baca komen. ada satu komen di entri ni yg bunyinya begini.

" SILA PERGI KE LEBAI GOOGLE kemudian taip : ' najib buka puasa '

lihat apa cadangan dari lebai google. buat sekarang sebelum google di haramkan kah kah kah

nota: lebai google telah dibeli oleh pakatan rakyat atau lebai google telah jadi ahli pas seumur hidup kah kah kah. atau lebai google agen anwar ibrahim kah kah kah

nota: bila pemuda gerombolan nak padamkan lebai google kah kah kah wakakakakakaks!!

-by tukar tiub- "

Korang nak tau apa yang kluar... tengok image kat bawah ni... kurang ajar betul la google ni... huhuhu



Klik pada image untuk besarkan


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

9 comments:

Myzul said...

Salam..alahai mcm2

rodie said...

ada ke macam tu...walau ape pun sempena bulan baik ni jangan celupar sangat nanti kurus pahala puasa tak gitu...nway layanzzz

Latifah said...

adehhhh...
buleh pulak macam tu.
tak tau nak kata apa la...

wmz said...

aku tk tau nak kata ape?"sesungguhnye aku sedang berpuasa"

Mohamadazhan hjDesa said...

hahaha, kurang pahala puasa kutuk dia

noor afzan said...

hha..
tadi tgk dah turun ke number 2

Anonymous said...

kha..kah..kah..kah... mari kita boycott google... sebab google kata najib anjing... wakakakakaka...

Anonymous said...

wakakaa... najib mane de urup G .. engineer gugel ni kne blaja lebih skit lagi ni kikikikiii...

Anonymous said...

hahahahahahahahaha bagus la tu