Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, January 30, 2010

GAMBAR ADUKA TARA GUNA




بسم الله الرحمن الرحيم


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

7 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

saya rse xyahla ltk gamba dia kt sni...buat apa nak mengaibkan dia,sedangkan die dh mohon maaf,dah insaf...mgla gmba die dh tersebar,tp mslhnyer org yg xpnah tgk,pas tgk blog awk trus tau...kalo mg truk dan xreti nak insaf2 tu len la...sesungguhnya org yg menutup keaiban orang lain,nescaya Allah akan tutup keaibannya di akhirat nnt...wallahualam

Anonymous said...

DA lame nk knal mamat nin.. akhirnye dpt gak tgok. muka cantik tp hati...........

Anonymous said...

Mungkin karma menghentam ulama' tanpa akhlak.

MADU said...

memang tak guna si aduka ni,,,harap2 bakal isteri dia tarik diri la dariapda jadi bini kepada lelaki mulut tempayan ni. sepatutnya dia ni kena sebat 100 kali je sbb celupar mulut hina sahabat2 nabi yang dijamin syurga! bodoh nak mampus aduka tak guna!

Anonymous said...

aduka tara guna..bangang..kerna mulut,badan binasa..amek ko,rasekan..

puteri said...

hoh?
da insaf ke?
mhon ampun, taubat?
ada mana2 mdia kuarkn dia insaf?
(sy xtrbaca)

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om