Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, April 14, 2011

TERKINI.. TAKRIF CAJ AIR MELAKA NAIK LAGI

بسم الله الرحمن الرحيم



Note: Ini berita gembira buat penyokong UMporNO.. Disaat penyokong-penyokong sengal ni bercerita berkenaan jam omega dan filem biru secara senyap-senyap Syarikat Air Melaka telah menaikkan takrif air.. kenaikkan 10sen untuk kegunaan 15 meter padu dan 15 sen untuk pengunaan 25 meter padu ke atas...








Selangor rakyatnya bergembira kerana pengunaan 20 meter padu langsung tidak dikenakan apa-apa caj. Untungnya mereka-mereka yang tinggal di negeri yang diperintah oleh kerajaan BN. Dapatlah mereka-mereka membantu Ketua Menteri mereka yang hidup susah itu.. HIDUP UMporNO Be End..!!! kah kah kah kah... sengal...!!!



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

10 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hadiah terbaek dr ali ketam utuk pengundi dun Merlimau

puteri said...

bujang susah,

ada laporan mengenai pendedahan tv3suku semalam tak>?
pengakuan dot3 tak mnnuduh det3 dalam kes altantuya?

aiyang said...

org merlimau patut minta air bersih....ni air karat je yg keluar....kalo karat sikit2 tak pe....sapa org merlimau mesti tau camne rupa air berkarat tuh...huhhhh

nama aku din said...

terbaik dari KERAjaan Melaka, tahniah!!

Anonymous said...

dun merLIMAU tuh dapat ayer limau kot heeee

otaklunyai said...

abih nak cari duit lebih nak biaya sekolah anak haram kat melaka...

RD250 Power said...

haramjadah...

RD250 Power said...

haramjadah...

RD250 Power said...

haramjadah...

RD250 Power said...

haramjadah...