Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, April 3, 2011

GELEK BERAHI CIKGU SKLJ (video)

بسم الله الرحمن الرحيم

Sambutan Hari Guru SKLJ 2010









Note: Apa agaknya persepsi anak-anak murid SKLJ ni bila melihat aksi cikgu-cikgu mereka yang boleh dikira lucah ini?

Update: SKLJ ialah Sekolah Kebangsaan Lembah Jaya

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

76 comments:

SHAH ABDGHAFAR said...

apr da jd, anak murid tgk, cikgu gelek2.. hahaha, caya la cikguu

Isa said...

Cikgu Aziawati gelek beat aaarrrr...

ijoks2009 said...

Wow ,terbukti bujang susah suka tengok tarian gelek,macammana boleh jumpa video ni? hahahaha

BUJANG SUSAH said...

klau sendiri gelek dalam bilik x salah.. tayang dan tengok film blue kat hotel pun tak salah dan tak kena tangkap pun kan.. kah..kah..kah..kah..

Anonymous said...

kompom jadi bangang budak sek situ

a.samad jaafar said...

agaknya aku ini kekampungan.. sebabnya, aku berasa cukup malu dan agak keterlaluan.. takde cara lain ke nak sambut hari guru..??

Amuraria said...

Ni tuntu Harusani pening lalat hijau kahkahkah !

Anonymous said...

Hu hu hu tentu gelak sakan sekolah cina sebelah tu kan, tak gitu cikgu lat... ! 1Malaysia la kan, buat jangan tak buat,...sian kat Arwah nu, agaknya nasihat tak dengar kot,... hu hu hu

v said...

cikgu sekarang memang bagus! super!

abaspakya said...

Aku pun guru juga....tapi tak lah segila guru-guru yang buang tabiat nieeee...kalu cikgu dah tak ketahuan...anak murid dah tentu jadi...tak herannnn...

Azwan said...

sebenarnya berpunca dari Pngetua / guru besar sekolah tersebut. Kita sedia maklum engetua dan guru besar ni kebanyakan pengilap kasut umno, lagi2 lah di jpn umno totok.

haikal said...
This comment has been removed by the author.
Latifah said...

Astagfirullah...
macam ni cikgu2 zaman sekarang?
so sad.

Anonymous said...

mujur dia urang buat tarian poco-poco taw... kalu dibuatnya tarian pocong-pocong lagi haru he he he

Anonymous said...

der, wa pon cekgu gak.. cumanya malu bile jadi kes2 camni... alahai... lagi2 cekgu shida yg buat video lagu2 tu.. sungguh memalukan... xtau la ckp kalau dah hilang rase malu pada diri... aku yg laki ni pon tau malu, apetah lagi cekgu2 pompuan... dah nak mampos pon terkinja2 camni pekejadah?! hahahahahaha....

Najib Tong Nazak said...

perghhh tinggi angkat kain. stim aku tengok cikgu ni. rasa nak jilat2 je

RD250 Power said...

sape yg ada anak kt sek ni dh boleh ler tukarkan sek anak 2.. sia2 je pg sekolah, nak tgk cikgu bejoget je rupenya... bodo punye cikgu... dh mcm betina sundal je...

Anonymous said...

cikgu2 sengal macamtulah,ingat best ke geli geleman,ni cikgu lepas tak payah pegy sekolah,jadi artist la sora ok tapi pitching banyak out

maszlan said...

bayangkan anak2 sendiri tengok mak nya tergelek2 macam tu, pas tu digelak dek kengkawan sekolah dia..., "video mak kau menari seksa tu ada dlm u tiub laaa". Hi, tak sanggup aku membayangkan malunya anak itu....!

amo said...

salam.saya sbg warga sklunas jaya merasa trpanggil utk menerangkn hal yg sbnr.utk pengetahuan semua ini bkn video guru2 sk lunas jaya. saya hrp bujang susah sila delete link sk lunas jaya dlm entry brkaitan.entry anda ini tlh mengaibkn kami warga sk lunas jaya.kami hrp slps ini bujang susah lbh brhati2 utk mngaitkn sesiapa dlm entry saudara w/pun ditulis 'jika' disitu pembaca akn tetap menganggap video itu adalah milik sk lunas jaya.komen2 dlm blog saudara tlh mmbuktikannya.

Isa said...

Salam semua, terutama kepada Cikgu Aziawati yang gua sebutkan namanya dlm komen gua di atas.

Gua memohon ribuan kemaafan kepada beliau kerana link yang di berikan atas kesilapan teknikal daripada tuan punya blog ini.

Dan kepada suami Cikgu Aziawati, saya memohon maaf atas keterlanjuran komen tersebut.

Semoga tuan sekeluarga dalam RahmatNya.

Anonymous said...

awat yg hang dok kait dgn sk lunas jaya, takdak kena-mengena pun, jegei bijik mata besaq2, tengok bendera tu, sk lunas jaya , kedah, tu bendera selangor! yg dok tuduh tak kena tempat tu, agaknya tak belajar kajian tempatan kot! dak pon masa cikgu dok ajar dulu dia dok lena, dak pun kaki cenggg sek...

Anonymous said...

tramadol no prescription buy cheap tramadol no prescription - buy tramadol online cash delivery

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl withdrawal - tramadol us no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100 mg iv - tramadol 50mg for sale

Anonymous said...

generic xanax super cheap xanax - xanax withdrawal heart rate

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol overdose - side effects of carisoprodol soma

Anonymous said...

order xanax online xanax xr 2mg dose - buy xanax 1mg online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal medicine - tramadol no prescription usa

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol constipation - side effects to carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax xanax withdrawal gaba supplements - order xanax

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg 350mg carisoprodol erowid - carisoprodol overdose much

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg buy online - carisoprodol soma watson

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol in usa - buy tramadol for dogs

Anonymous said...

xanax online buy xanax no prescription mastercard - xanax drug test results

Anonymous said...

xanax mg xanax 2mg tri score - long xanax your system drug test

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online cod only - tramadol hydrochloride 50mg uses

Anonymous said...

buy tramadol online cheap buy tramadol er - tramadol for dogs ok for humans

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol buy - carisoprodol 75mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg nhs - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg directions - carisoprodol 350 mg bluelight

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg mfg zydus - tramadol 50 mg and tylenol

Anonymous said...

buy cialis online how to buy cialis in us - http://www.cialis-online-shop

Anonymous said...

xanax online xanax no prescription australia - drug interactions xanax sudafed

Anonymous said...

buy cialis online with paypal cialis online us - cialis daily women

Anonymous said...

generic alprazolam xanax online - xanax online australia

Anonymous said...

buy cialis online with paypal cialis daily free trial - cialis online reviews

Anonymous said...

cialis online no prescription overnight cialis for daily use - buy cialis au

Anonymous said...

xanax online can you buy xanax canada - xanax for public speaking anxiety

Anonymous said...

cialis online cialis 8 cpr - buy cheap cialis usa visa

Anonymous said...

xanax online buy alprazolam dogs - xanax side effects diarrhea

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dosage pain dogs - tramadol online next day delivery

Anonymous said...

buy tramadol online cheap tramadol addiction seizures - tramadol high altitude

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol hcl 650 - tramadol hcl para que serve

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for sale no prescription usa - tramadol buy online cheap

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#59473 where to order tramadol online - buy tramadol online no prescription usa

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol no prescription usa - buy tramadol online cheap no prescription

Anonymous said...

order tramadol online overnight tramadol withdrawal+muscle aches - tramadol 50 mg maximum dosage

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#73892 tramadol 50 mg compared to percocet - tramadol hcl high

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol 50mg good high - 200 mg tramadol high

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 100mg capsules - tramadol 319 dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 kicking tramadol addiction - buy tramadol soma

Anonymous said...

buy tramadol 100mg buy tramadol with paypal - tramadol 50mg tablets get you high

Anonymous said...

buy tramadol online recovering tramadol addiction - tramadol 50 mg how long does it last

Anonymous said...

buy tramadol taking 5 50 mg tramadol - buy generic tramadol

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan withdrawal relief - ativan manufacturer

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#45570 lorazepam 1mg (ati) - ativan side effects mayo clinic

Anonymous said...

buy xanax online xanax 604 - drug interactions xanax tums

Anonymous said...

buy tramadol no prescription buy tramadol line usa - where to buy tramadol online legal

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax cost walmart - xanax and alcohol overdose symptoms

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#37284 xanax withdrawal horror stories - xanax 2mg price

Anonymous said...

buy tramadol online with mastercard tramadol ultram hcl - can i order tramadol online legally

Anonymous said...

http://staam.org/#56274 tramadol addiction risk - dosage of tramadol for humans

Anonymous said...

buy xanax online effects of .25mg xanax - xanax 2mg photos

Anonymous said...

buy xanax online xanax pills online pharmacy - cheap xanax from mexico

Anonymous said...

buy xanax online xanax vs ativan - xanax vicodin overdose