Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, April 7, 2011

BILA SI BODOH NAK MASUK POLITIK

بسم الله الرحمن الرحيم

signboard terbaik hasil ciptaan BN tahun 2011!!

Inilah rearliti nya perilaku BN semasa pilihan raya. Sampai tahap macam ini, bertemadun ke. Undang-undang apa mereka guna pakai ini kalau gini lah gayanya...tak payah buat pilihanraya lah ooooiiiii



Dalam masa pilihanraya tiada istilah pemerintah dan pembangkang kerana Dewan Undang Negeri sudah dibubarkan... jadi yang menaikan signboard tersebut adalah "Bangang,bodoh serta tolol". - ayid

Note: Kah..kah..kah..kah.. kalau dia orang pandai takda la dia orang undi BN... kah..kah..kah..kah.. Minyak naik harga marah-marah.. barang-barang semakin mahal bising-bising.. bila time undi tetap undi BN = Bangangnya Nauzubillah... kah..kah..kah..kah..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

4 comments:

tinta da'ie said...

BN: BAngangnya Nauzubillah...

Bengongnya Nauzubillah.

mksudnya: adanya BN mintak2 jauh la terutama masa pilihanraya

Kunang-Kunang said...

Singgah tumpang baca dan dengar cerita.

RD250 Power said...

dah tahu lama dh orn umno ni mmg bodoh...

PUPPETS said...

kalau aku sahih aku wat banner yg ayatnyer gini "NI AREA AKU LU WORAMG MAU TAMPL POSTER BOLEH JER... TAPI MESTI BAYOR KAT AKU'.... he he he