Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, April 25, 2011

DATUK SUKA WANITA PAKAI SKIRT

بسم الله الرحمن الرحيم

Badminton: Peraturan pakai skirt diwajibkan (pemain wanita)



NEW DELHI: Peraturan baru yang mewajibkan pemain badminton wanita memakai skirt di gelanggang menimbulkan rasa kurang senang di kalangan pemain yang terpaksa membiasakan diri dengan peraturan wajib berpakaian itu.
Terbuka India yang akan bermula Selasa depan adalah kejohanan terakhir buat pemain wanita memakai seluar pendek di gelanggang sebelum pemakaian skirt diwajibkan bermula 1 Mei.

Persekutuan Badminton Dunia (BWF) mengumumkan perubahan pada 2009 itu dengan tujuan menjadikan sukan berkenaan lebih menarik di kalangan penonton dan penaja.
Pakar beregu yang juga pemain wanita popular India, Jwala Gutta yang sentiasa memakai skirt berkata kod baru pemakaian itu mungkin mampu menarik minat ramai, tapi pemain tidak sepatutnya dipaksa memakainya.

“Anda tidak boleh menjadikannya satu perkara wajib kepada setiap orang untuk memakai skirt. Ia terpulang kepada individu untuk mencapai keselesaan masing-masing. Saya tidak tahu jika orang akan gembira jika diarah dan dilarang memakai sesuatu,” katanya.

Apa kata Preseden BAM ?

Siaran berita sukan TV malam tadi bila Presiden BAM, Datuk Nadzmi Salleh menyokong pemain wanita Malaysia memakai skirt seperti yang diarahkan oleh BWF. Datuk Nadzmi dalam kenyataannya berkata Malaysia menyokong pemain wanita memakai skirt, "No problem (pakai skirt)... it looks better...." kata Datuk Nadzmi.

It looks better? Apa yang betternya Datuk? Better tengok skirt terselak bila pemain wanita itu melompat menyambut bulu tangkis?

Note: Datuk.. datuk... datuk umporno la tu... kah kah kah kah..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

52 comments:

Amuraria said...

NI LA DATUK PEDUKANG SURE DARI UMPORNO !

baso bengong said...

Datuk ni sambil menyelam sambil tengok....kahkahkah!b-endingggg...

Anonymous said...

KESIAN DATUK NI SUKA TENGOK WANITA PAKAI SKIRT.JOM KITA PAKAT PAKAI SKIRT LALU DAPAN RUMAH DATUK NI.BETTER....BETTER.....BETTER... NO PROBLEM....IT LOOKS MORE SEXYYYYY.

BZ said...

Kejohanan Badminton Isteri Menterix!
Woiiii! Cuba bayangkan FatLOM pakai
skirt termasuk isteri Presiden BAM???

Anonymous said...

Assalamualaikum.

Besok-besok wajib kan pemain wanita pakai baju gantung saja, demi memudahkan pergerakan!!!!!!

BAM mulakan, atau cadangkan pada IBF.

Tengok game lelaki saja lah..........

Xnak

Anonymous said...

baju gantung? suruh bogel lagi baekkk,sure mutu sukan mencanak naik mcm BN

Anonymous said...

buy tramadol online buy discount tramadol - купить tramadol online

Anonymous said...

xanax online xanax online pharmacy no prescription - xanax overdose much too much

Anonymous said...

generic xanax xanax taper - xanax dosage bars

Anonymous said...

xanax online xanax bars get high - soma xanax high

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol japan - order tramadol online overnight shipping

Anonymous said...

no prescription xanax xanax side effects neuropathy - klonopin vs xanax side effects

Anonymous said...

alprazolam no prescription happens you overdose xanax - xanax dosage tolerance

Anonymous said...

buy carisoprodol what is soma carisoprodol - carisoprodol hydrocodone

Anonymous said...

buy carisoprodol dosage for carisoprodol 350 mg - carisoprodol drug

Anonymous said...

buy tramadol online can take 2 tramadol 50 mg - buy cheap tramadol online cod

Anonymous said...

buy carisoprodol cod carisoprodol recreational - buy cheap carisoprodol

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg listaflex - carisoprodol recreational erowid

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg tablets get high - buy tramadol online with cod

Anonymous said...

tramadol without prescription nebenwirkungen von tramadol 100mg - tramadol online legal

Anonymous said...

xanax online buy xanax no prescription needed - xanax overdose home remedy

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 30 mg - order tramadol online cod overnight

Anonymous said...

xanax online xanax and alcohol symptoms - xanax for getting high

Anonymous said...

cialis online where to buy cialis online yahoo answers - best site order cialis

Anonymous said...

xanax online xanax high side effects - drug interactions xanax valium

Anonymous said...

cialis online buy cialis online in usa - www.cialis coupon

Anonymous said...

xanax online xanax side effects headache - generic xanax cost

Anonymous said...

buy cialis online cialis informacion en espanol - cialis cialis daily

Anonymous said...

cialis online cialis 5 mg best price australia - cialis online andorra

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0 5 mg bula - can you buy xanax online

Anonymous said...

cialis online viagra cialis online order - buy generic cialis online in usa

Anonymous said...

xanax online xanax erowid - where to buy xanax online legally

Anonymous said...

cialis online cialis 20mg online kaufen - generic cialis australia

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs addiction - tramadol 50mg for sale

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for dogs incontinence - tramadol high dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol yellow and green capsule - tramadol hcl and acetaminophen

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl zydol 50mg - buyer tramadol online

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 50mg dosage for dogs - tramadol hcl 40 mg

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol 50 mg canine - tramadol 50 mg strength

Anonymous said...

buy tramadol overnight shipping tramadol 50mg tablets get you high - do people buy tramadol

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol can you buy tramadol online in usa - order tramadol online tennessee

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol can you snort - buy tramadol usa pharmacy

Anonymous said...

ativan 2mg lorazepam 1mg ativan - can overdose ativan

Anonymous said...

ways to buy ativan online ativan overdose many - generic medication ativan

Anonymous said...

buy ativan online ativan vs xanax in drug test - ativan 2mg high

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#51462 alprazolam 0.5 mg price - long does 1mg xanax kick

Anonymous said...

http://staam.org/#37708 buy tramadol cheap online no prescription - cheap tramadol buy

Anonymous said...

buy xanax online xanax 0.5 mg street value - buy brand xanax online

Anonymous said...

buy tramadol online next day tramadol usa - tramadol 50 mg snort

Anonymous said...

buy xanax online can you overdose xanax xr - xanax generic effective

Anonymous said...

buy xanax online xanax and alcohol erowid - buy real xanax online

Anonymous said...

can you buy xanax online legally xanax 1 mg at a time - buy xanax online forum