Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, October 14, 2010

LAWAK MALAYSIA PALING BANGANG 2010

بسم الله الرحمن الرحيم

PAKAR DAKWA SAIFUL DILIWAT , KETERANGAN DIBUANG EKORAN PROTES KARPAL – minsider



Bekas pembantu Anwar Ibrahim, Mohd Saiful Bukhari Azlan mendakwa dia telah diliwat lapan kali oleh majikannya pada pertengahan dua tahun lalu, kata seorang patologi Hospital Kuala Lumpur (HKL) hari ini.

Pakar forensik HKL Dr Siew Sheue Feng berkata, Saiful memberitahu beliau dan dua doktor lain pada 28 Jun 2008 bahawa dia diliwat lapan kali dalam dua bulan oleh Anwar.


kah kah kah…. BARU TERINGAT…. kah kah kah..LAPAN KALI…. kah kah kah.. SEDIH… SEDIH… DAN SAYU…. kah kah kah.. - TT



Note: Bayangkan jer la jika anda menjadi sialfool.. 8 kali diliwat.. ha..ha..ha..ha... pertama kali diliwat sehingga yang ke 7 mesti sedap kan.. sebab tiada pun laporan polis dibuat.. masuk yang ke 8 baru terasa sakit.. itu pun bukan terus pegi balai polis buat report, tapi pegi jumpa najib dulu.. ha..ha..ha..ha.. apa story bahalol yg korang semua ciptakan ni..?

Woii malaysia... tak malu ke korang dengan negara lain..? Negara lain sibuk nak perkukuhkan ekonomi tapi malaysia tak sudah-sudah bercerita pasal dubur si sialfool... malaysia tersohor ke seluruh dunia kini kerana lubang dubur sialfool...!!! ha..ha..ha..ha..


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

54 comments:

Captain said...

salam bujang.

Joke of the year 1 Malaysia..
yang ke lapan memang sakitlah sebab baby lotion dah habis! sebab 7 kali pakai sampai melimpah...lain kali simpan stok banyakx kat rumah.....

tuyuk said...

aiya..

Pak Oncu said...

Entah lah Bro.......... gua pun dah tak faham di Malaysia ini !!!!!!

donk said...

Lihatlah bertapa singkatnya akal fikiran orang melayu brcket UMNO..sebab otak tak boleh guna langsung sebab yang nampak duit saja..idea lama di guna pakai semula..cari orang lain pulak..dulu ada situa nak mampos pun mengaku kena liwat..la ni cari yang muda muda pulak le..yang comel comel..
yang kat rumah dok kongkek bini dan kat pejabat di kongkek anwar...wakakaka..
jumpa dengan sipm haramjadah..kpn anak haram..jadi le konspirasi yang macam ..copy paste...bodoh punya melayu..
carilah idea lain..anwar kongkek rafidah ke..anwar main telur samy vellu ke..atau najib sendiri kena balun dengan anwar..

KhairulNawawi said...

entah lr apa nk jadi huhu2...

presa1200 said...

ape yg sdare ckp tu mmg btol lah, negara lain dah maju ke dpan kita masih x abis2 lg ngan lobang jubo si sepul ni

mesia oh mesia, bile lah nak sedar?

Anonymous said...

xanax online 2mg klonopin compared to 2 mg xanax - xanax side effects .5mg

Anonymous said...

generic xanax drug classification for xanax - cheap xanax mexico

Anonymous said...

xanax online xanax overdose in dogs - biggest xanax drug bust

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg an 627 - is tramadol for dogs an nsaid

Anonymous said...

can you buy xanax online safe to buy xanax online - greg giraldo overdose xanax

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod overnight - ultram side effects insomnia

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects tingling - number xanax overdose

Anonymous said...

xanax online is xanax a schedule 4 drug - can take 2mg xanax

Anonymous said...

cheap xanax online xanax generic price - xanax side effects memory

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol false positive - carisoprodol 350 mg generic for

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol dosage forms - carisoprodol 350 mg online

Anonymous said...

buy xanax bars online buy xanax online forum - xanax withdrawal vs valium withdrawal

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol with cod - tramadol for cheap to buy

Anonymous said...

buy carisoprodol drug test soma carisoprodol - carisoprodol purchase online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs is it the same for humans - tramadol dosage by weight

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol pain killer - tramadol 50mg grasscity

Anonymous said...

cialis online cialis back pain - generic cialis online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online overnight delivery - tramadol urinary retention

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online in usa - cheap viagra cialis us

Anonymous said...

buy xanax valium online florida long can xanax show up drug test - buy xanax online cheap mastercard

Anonymous said...

cialis online best place buy cialis online us - cialis from us online pharmacy

Anonymous said...

buy cialis online cialis price at costco - cialis online lilly

Anonymous said...

cialis online buy cialis beijing - cialis daily alcohol

Anonymous said...

cialis online eli lilly cialis price - can you order cialis online

Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol for dogs+urination - tramadol no prescription buy

Anonymous said...

buy tramadol online without a prescription buy tramadol cheap online no prescription - tramadol 100mg effects

Anonymous said...

order tramadol online mastercard tramadol hcl 200 - buy tramadol pet

Anonymous said...

buy tramadol tramadol krka 50mg - buy tramadol online mastercard

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol make you high - tramadol in dogs

Anonymous said...

buy tramadol without rx tramadol for dogs long term use - tramadol hcl powder

Anonymous said...

buy tramadol quit tramadol addiction - tramadol overnight

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol without rx - tramadol drug

Anonymous said...

tramadol online overnight buy tramadol online with credit card - symptoms of tramadol addiction

Anonymous said...

buy tramadol tramadol vs percocet high - tramadol sr tabs 100mg

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#41572 ativan breastfeeding - how to order lorazepam online

Anonymous said...

generic ativan ativan uses elderly - what does generic ativan look like

Anonymous said...

ativan pills signs of ativan overdose - lorazepam tablets online

Anonymous said...

buy xanax online buy brand xanax europe - xanax quotes myspace

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg online pharmacy - tramadol addiction time

Anonymous said...

buy tramadol usa tramadol for migraines - tramadol 37.5/325 high

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg tablets street value - discount coupons for tramadol

Anonymous said...

http://staam.org/#74560 tramadol 50 mg narcotic - does tramadol overdose feel like

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol online pharmacy - tramadol for dogs for arthritis

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg while pregnant - buy tramadol us pharmacy

Anonymous said...

tramadol online overnight tramadol cost - tramadol overdose 1500 mg

Anonymous said...

buy xanax online red xanax pills - xanax withdrawal long does take

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage tablet - xanax 2mg side effects

Anonymous said...

http://bayshorechryslerjeep.com/#2mg drug interactions of xanax - generic brands for xanax