Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Friday, July 15, 2011

WARGA BRITAIN HINA NAJIB ?

بسم الله الرحمن الرحيم

TAK DISAMBUT DENGAN PERMAIDANI MERAH

Ramai memberikan perhatian ketibaan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Najib Tun Razak di Britain hari ini yang tidak disambut dengan hamparan permaidini merah seperti lazim diberikan kepada tetamu-tetamu istimewa negara tersebut.



Gambar-gambar yang disiarkan oleh Bernama hari ini lansung tidak menunjukkan keadaan tapak lapangan terbang, malah foto-foto itu diambil tanpa menunjukkan kaki-kaki Perdana Menteri dan lain-lain menjejaki tanah mungkin bagi mengelakkan ternampaknya ketiadaan permaidani merah berkenaan.




Menteri pengankutan britain yang bertie kuning ketika manyambut najib

DI SAMBUT DENGAN DEMO BERSIH

Dah la der karpet merah .. kena sambut pula dgn pendemo-pendemo BERSIH kat sana.. kah kah kah kah








Najib keluar dari kereta dan sisambut oleh pendemo BERSIH di Britain

PERDANA MENTERI BRITAIN BATALKAN JAMUAN MAKAN TENGAHARI

Perdana Menteri Britain, David Cameron dilaporkan telah membatalkan jamuan makan tengah hari sempena lawatan rasmi Perdana Menteri Najib Altantuya, lapor seorang wartawan dari Filipina di London!!

Adalah dipercayai Cameron sendiri yang membatalkan jamuan tersebut susulan daripada tindakan ganas polis yang menyuraikan perhimpunan Bersih di Kuala Lumpur Sabtu lalu.

Pejabat Perdana Menteri Britain di No 10 Downing Street akan mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung perkara tersebut.



DI SINDIR OLEH RATU ELIZABETH





Aku ingatkan setakat itu saja episode kuning buat Najib.. rupa-rupanya episode Kuning buat Najib bersambung pula pada sebelah malamnya pula..



Dimana Air minuman berwarna kuning turut menjadi hidangan pada majlis makan malam Perdana Menteri bersama warga Malaysia di London.

Menurut tweet seorang rakyat Malaysia @Najmi Naim yang tinggal di Newcastle, UK. "Hadiri jamuan PM bersama rakyat dekat London. PM jemput makan kita makan, tapi lawan tetap lawan."

Note: Ko memang layak menerima penghinaan macam ni najib...!!! kerana apa? kerana ko tu zalim!!! zalim dengan siapa..? Zalim dengan rakyat serta yang seagama dengan ko!!!

Note: Ko tengok video kat bawah ni najib.. anjing-anjing ko mengamuk.. ko dan anjing-anjing ko tak sedar ke yang segala keselesaan yang ko rasakan semuanya ko pungut dari meraka-mereka yang ko zalini ni.. ko dan anjing-anjing anak isteri serta keluarga ko makan dari hasil cukai titik peluh mereka-mereka yang ko kasari ni.. ko memang zalim najib!!!




Note: Woii najib.. ko ni lebih zalim dari israel...!!! Lebih jahat dari yahudi..!! Israel dan yahudi memerangi umat serta negara islam kerana mereka benci dengan islam.. tapi mereka tak pernah menzalimi rakyat serta orang yang seagama dengan mereka.. Tapi ko ni mengaku islam dalam masa yang sama ko arah anjing-anjing ko menzalimi rakyat dan mereka-mereka yang seagama dengan ko.. Apa punya manusia la ko ni najib!!!


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

68 comments:

Anonymous said...

akan tiba hari pembalasan untuk najib dan konco konco beliau.

semoga kerajaan sedia ada akan tumbang bila tiba pru 13 nanti.

Jαnnαhツ said...
This comment has been removed by the author.
Miss independent said...

mana belas kasihan dan simpati mereka? bayangkan jika keluarga mereka yang dilayan sebegitu rupa. polis sepatutnya meleraikan kekacauan, bukannya memulakannya

http://aniesandyou.blogspot.com said...

menteri2 lain /VVIP mendarat kt heathrow tp dia trn kt fanborough..apa kes?

http://jalanpulang1978.blogspot.com/2011/07/panas-pasca-bersih-20-najib-altantuya.html#comment-form

queen E! cayalah!


Kerana LiverpoolFC episode 1

Anonymous said...

ello bro.... perhimpunan ni haram.... agung kata haram, pm kata haram, polis kata haram....
sesiapa yg join bersih ni adalah pesalah lebih kurang perompak , perogol atau peliwat.... so kenalah dgn undang2 undang....
bro brother yg pengsan kat hujung video klip tu tak mati, pura2 belakon,,,,, dia to broker tanah kat bangi.... bla dia sampai kat hospital terus bangun nak balik.... fitnah fitnah

NAJIB TUN RAZAK said...

anon 4:42 PM.. kepala bapak ko haram x?

M. Syafiq said...

Alim dan Islam sangat kah kamu dengan memaki orang dengan ANJING???

Guna ayat suci Quran segala bagai tapi memaki hamun.

Kalau nak hentam pun, hentam secara 'BERHIKMAH'. Tak perlu nak panggil orang ANJING!!!

DERAP REVOLUSI said...

M.syafik ko x sekolah agama.. ko tu bodoh. ko ingat taraf anjing tu semua lebih teruk dari ko ke? pegi jumpa ustaz balajar dulu kisah ashabul kahfi.. nanti ko akan tahu taraf anjing tu ada yg lebih tinggi jika dibandingkan dgn manusia2 zalim seperti najib.

Ingat!!! aku kata belajar dulu baru ko komen semula kat sini.

Anonymous said...

aduhai...mana nak letak muka nii..malu nya kita sebagai rakyat malaysia,dan besar ..malu.. najib dan rosmah Perdana Menteri Britain, David Cameron batalkan jamuan tengahari bersama Najib ...mana pegi "patriot bangla haha!"? mana pegi "perkasa"? mana pegi geng songkok tinggi? mana pegi ayahanda2 guru silat?Takkan diam jer kut,,,ni org putih dah malukan khalifah agong kita ni...buat la demo,atau tunjuk la keris telanjang tu kat Britain tu.

puteri said...

wahaaahaha

terBAEK la Britain!

Anonymous said...

blogger ni dah chat makin mcm gampang..haha

Anonymous said...

buy xanax bars online xanax u94 - xanax withdrawal from .25

Anonymous said...

tramadol no prescription side effects for tramadol 50mg - tramadol hcl vicodin

Anonymous said...

generic xanax xanax drug test levels - alprazolam 0.5mg to get high

Anonymous said...

buy tramadol online next day tramadol discount - how to buy tramadol online

Anonymous said...

xanax online buy xanax online canada no prescription - xanax 40 mg

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose complications - using xanax recreational use

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg seizures - legal buy tramadol online usa

Anonymous said...

buy carisoprodol does carisoprodol 350 mg have codeine - soma carisoprodol drug test

Anonymous said...

carisoprodol 350mg erowid tramadol carisoprodol - carisoprodol joint pain

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online in europe - tramadol hcl 50 mg mylan

Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol addiction methadone - buy tramadol 50mg net

Anonymous said...

buy tramadol online maximum dosage tramadol 24 hours - tramadol dosage dental pain

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage green pill - what is xanax taken for

Anonymous said...

buy tramadol online cheapest generic tramadol - taking 5 50 mg tramadol

Anonymous said...

xanax drug order xanax online europe - online pharmacy no prescription xanax

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage for sleep - can you buy alprazolam online

Anonymous said...

buy tramadol overnight delivery buy tramadol online mastercard overnight - buy cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

buy cialis with paypal cialis bph - cialis daily vs. as needed

Anonymous said...

order tramadol buy tramadol online for dogs - tramadol online pharmacy no prescription needed

Anonymous said...

buy cialis online can you buy cialis online in usa - can i buy cialis over the counter in usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl er 100mg - tramadol 50mg for dogs

Anonymous said...

xanax online xanax joint pain - xanax side effects in cats

Anonymous said...

cialis online buy cialis online no prescription usa - cialis online buy

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis no prescription us - order real cialis online

Anonymous said...

xanax online how many .5 xanax to overdose - xanax side effects hair loss

Anonymous said...

buy tadalafil online order cialis online mastercard - buy cialis tablets us

Anonymous said...

buy cialis online cialis 2.5 online - cialis reviews 20 mg

Anonymous said...

cialis online cialis coupon trial offer - low price cialis

Anonymous said...

cialis online order cialis online pharmacy - buy+cialis+online+without+prescription+in+usa

Anonymous said...

xanax online xanax generic good - xanax drug alternative

Anonymous said...

order tadalafil cialis price online - cialis in usa

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol addiction help usa - buy tramadol no prescription cod

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online legally - tramadol equivalent

Anonymous said...

buy tramadol rx tramadol hcl for dogs side effects - tramadol vs hydrocodone high

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 get tramadol online no prescription - buy tramadol with visa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#97734 buy tramadol 100mg - tramadol high similar

Anonymous said...

buy tramadol tramadol withdrawal weight loss - tramadol buying online legal

Anonymous said...

buy tramadol cod online tramadol 50 mg ketorolaco 10 mg - buy tramadol overnight shipping

Anonymous said...

best buy tramadol buy tramadol in usa - tramadol janssen

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol cod - tramadol withdrawal after 2 weeks

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol hydrochloride - tramadol dosage 50 mg

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30807 buy generic tramadol online - tramadol get high off

Anonymous said...

buy tramadol cheap online tramadol no prescription - can you buy tramadol over counter usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol 50 mg addiction - xanax tramadol overdose

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#41572 ativan online pharmacy - ativan vs xanax dose

Anonymous said...

ativan price novo-lorazem 1mg lorazepam - lorazepam 1mg compared xanax

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#79166 ativan withdrawal muscle twitches - lorazepam 1 mg what is it used for

Anonymous said...

buy xanax online xanax s 90 3 - xanax zyprexa

Anonymous said...

order tramadol overnight tramadol 50 mg 100 caps - buy 180 tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap buy tramadol online by cod - buy tramadol in usa

Anonymous said...

xanax without prescription xanax drug clearance - xanax and alcohol cessation

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online cash on delivery - tramadol 50mg and itching

Anonymous said...

order alprazolam no prescription xanax bars illegal - xanax dosage how supplied

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax medications - xanax vs xanax bars

Anonymous said...

buy xanax online tiny.cc/xanax-online-sales - meloxicam xanax drug interactions

Anonymous said...

buy xanax online without prescription generic xanax names - order cheap xanax online no prescription

Anonymous said...

cheap generic xanax xanax bars s 90 3 - different mg xanax pills