Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, March 7, 2011

NIK AZIZ SAMA MACAM AYAH PIN

بسم الله الرحمن الرحيم




Klik pada image untuk besarkan









Inilah muka Farahhana Jamaludin yang dengan selambanya mengatakan Nik Aziz sesat. Gambar kiri yang keluar dalam Utusan,nak tunjuk alim kena la tutup aurat.Gambar kanan yang diambil dari Facebook Farahhana Jamaludin yang solehah dan memang layak sangat dia mengatakan Nik Aziz sesat. Kah..kah..kah..kah..


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

11 comments:

ZBZniaga said...

salam :) Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

berani sungguh depa ni mengutuk para ulama . Mcm ne blh dapat pangkat pengarah ni.

awas saudari dalam berkata-kata ,itu akan dipertanggung jawab kan kalian dimuka pengadilan allah tanpa pengampunan lagi jika tidak diampun kan oleh empunya badan yang terfitnah,lg para ulama.

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

ya allah kami mohon perlindungan pada mu ya rabb dari fitnah akhir zaman.

beri la petunjuk dan hidayah kepada mereka yang berani secara terang memfitnah para ulama yang dikasihi.

Anonymous said...

Pukimak punya betina. puki pun dah bobos konon nak cerita pasal islam. Hanjing!!!

Anonymous said...

aku nak tanya satu soalan pada betina ni. kalaulah dalam dunia ni hanya tinggal 2 orang je iaitu najib dan nik aziz. kalau mak bapak betina ni mampos dia nak suruh siapa sembahyangkan mak bapak dia agaknya?

mungkin dia akan pilih yg ketiga agaknya.. bik mama.. wakakakkaka

Anonymous said...

yes! ni la hasil didikan puak2 apno.. mereka bjaya menyesatkan org yg tersesat.. pompuan ni memang hanjing! anjing lagi mulia dari die! kimak die la! der, dpt pompuan ni kite rembat ramai2 jek... sial!

Anonymous said...

gua klau dpt betina ni gua rodok puki dia dgn kaki

semngt_senyuman^saudara// said...

salam saudr2 ku,bior la kita berpada dalam berpesan atau kita pun nanti serupe jugak macam depe atas kemarahan dan makian kita kepada beliau..

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

semoga allah memberi petunjuk dan hidayah kepada beliau

Anonymous said...

dah la bodoh piang pastu nak hukum orang plak,aurat pun tak tutup ppppoooorah betina garik

dajal said...

ini orang mesti belajar lebih tinggi dari tuan guru..

tu yang berani keluar ayat yang amat power tu...

berkawan pun dengan orang bukan islam nak ceta tentang islam..

hoi betina...engkau cakap dengan beruk je le..sebab engkau spisis babi..

Anonymous said...

Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..Astaghfirullah Al-Azhim..

nak popularpun jgn sampai buat dosa mengutuk org alim gitu...

Anonymous said...

ulama pewaris nabi dan rasul...lau xde ulama xde la org yg memperbetulkan kita...yang ckp tuan guru mcm tu..lau x bahlulll ...msti bangangggg....wei bwk ngucapla....astafirullahal'azim...

Anonymous said...

ulama pewaris nabi dan rasul...lau xde ulama xde la org yg memperbetulkan kita...yang ckp tuan guru mcm tu..lau x bahlulll ...msti bangangggg....wei bwk ngucapla....astafirullahal'azim...