Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, March 7, 2011

ANUAR ZAIN RELA DIPERLAKUKAN APA SAJA

بسم الله الرحمن الرحيم



"Anuar Zain begitu berbangga dan rela diperlakukan apa sahaja oleh peminatnya sempena Minggu Setiausaha. Dia akan mendapat pelukan, ciuman malah rabaan oleh peminatnya secara percuma dan ini menjadi kebanggaan Anuar.

"Memang benar peminat menyerbu, memeluk dan melakukan macam-macam apabila saya menghampiri mereka dalam persembahan tetapi perkara itu lebih disensasikan daripada kenyataan yang sebenar". Itu kata-kata Anuar.

Ramai yang tidak menyenangi itu semua tetapi Anuar tetap mempertahankannya dan dia boleh berkata "Acara begini hanya berlangsung setahun sekali dan sememangnya untuk meraikan para peminat daripada golongan setiausaha, jadi biarlah". Cantik lidak tidak bertulang berkata, main sembur aja!

Bayaran bagi menyaksikan(mencium dan memeluk) minggu setiausaha anjuran PNB DarbyPark ini dikenakan di antara RM450++ hingga RM550++ bagi setiap orang.

Anuar juga berkata ia tak keterlaluan. Oii...bagaimana lagi yang dikatakan kerterlaluan kalau itu tak keterlaluan. Punah!! Punah!!

Mungkin kaulah artis kebanggaan 1Malaysia. - tranungkite

Note: Sabda Rasulullah s.a.w, "Apabila umatku telah membuat 13 perkara, maka bala pasti akan turun ke atas mereka itu:
1) Apabila kekayaan negara hanya dimiliki oleh golongan tertentu sahaja.
2) Apabila amanah dijadikan sebagai sumber untuk memperolehi keuntungan.
3) Zakat dijadikan hutang.
4) Suami yang taat pada isteri.
5) Anak menderhakai ibu bapa, sedangkan ia baik dengan teman-temannya, dan menjauhkan diri dari ibu bapanya.
6) Suara-suara ditinggikan dalam masjid.
7) Seseorang dimuliakan kerana kejahatannya.
8) Arak diminum dimana-mana sahaja tanpa kawalan.
9) Ramai lelaki memakai sutera.
10) Artis-artis disanjung tinggi.
11) Orang yang paling hina di kalangan sesuatu kaum diangkat sebagai pemimpin.
12) Banyak jenis muzik dimainkan.
13) Dan generasi umat Islam kini menyalahkan umat Islam terdahulu"
- riwayat At-Tirdmizi.

Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

10 comments:

Dama-Ulan said...

pergh... bestnye jadi artis... klu ada jawatan kosong sebagai 'artis pujaan' tolong post ke blog saya yee..

duit dpt, peluk dpt siap kena raba lagi... hihihihi... saya rela.. saya rela

http://aniesandyou.blogspot.com said...

patut la x kawen2

Mamarempit said...

lebih baik saya layan lagu2 Maher Zain dpd lagu2 Anuar Zain....

Captain said...

Ini peminat yg terlampau dan memalukan shj...Pakai tudung pulak..mengarutlah mcm ini...inikah sikap seorang setiausaha utk melepaskan ....atau berbaloi bila bayar RM450.??? Ada batas sikit sebagai setiausaha yg berugama Islam. Astaghfirullah!

azwandengkil said...

Yang jantan dipegang oleh betina begitulah kekdahnya... Yang betina taraf mak2 orang tu bangga benor agaknya. Bodoh.

Entri terbaru saya Batal air sembahyang saya

Anonymous said...

Dah,dah la makcik oooiii...usia dah senja tobatlah,tak kan tak tahu halal-haram,balik cium pakcik kat rumah dapat gak pahala...

Muhsin Aminudin said...

dengar cite yang tak betul ke salah, anuar zain ni sejenis dia punya taste, btol ke?


support saya dalam

10 hours challenge start

nur said...

huh, geli aku negoknyer...

C@Rr0tSu$U said...

Yang pompuan pun dah tak reti nak jage maruah.. lelaki tadah jer... hadoiii...
Astaghfirullahalazim...

dajal said...

haramjadah punya perempuan islam tu...tak da maruah langsung..jenis ni jika buat bini kalau pergi kursus ke memang boleh di pakai oleh jantan lain...

yang paling memnyakitkan hati dengan tudung...memang betina ni gatal..bodoh..gila punai rasanya..