Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, November 22, 2010

KALAU TAK BELIT BUKANLAH KELING NAMANYA

بسم الله الرحمن الرحيم

Rakaman kenyataan media oleh zambry kadeeerrrr...


Note: Keling ni dah start membelit... Cuba dengar baik-baik kenyataan keling ni dan lihat video kat atas tu.... siapa yang pusing siapa? keling zambry yang belit atau zambry keling yang belit...? kah..kah..kah..kah... Kan orang tua-tua selalu pesan.. kalau jumpa ular dan keling, kena beduk si keling ni dulu.. sebab keling lagi kuat belit... kah..kah..kah..kah..Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

4 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Bujang, ater adat tok nenek sayang nok tinggakan, tak gitu?

Kamal Sanusi said...

Salam Tuan Empunya Blog...

Depa rasa depa ni pemegang kunci syurga & neraka lebih Islam dari Islam, lebih Tuhan dari Tuhan dan mempunyai hakim yg menetukan samada seseorang tu berdosa atau tidak.


Wakakakakakakakakakakkaa..........

Anonymous said...

fuck u, racist

donk said...

keling...belit...
bila belit..keling..
zamri..keling..belit..belit keling zamri..harussana sini..macam pantung tak da kerat je..