Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, November 23, 2010

GADIS DIPAKSA TIDURI 20 LELAKI

بسم الله الرحمن الرحيم

M'sian woman blackmailed into sleeping with 20 men

Kuala Lumpur (The Star/ANN) - A Malaysian woman was allegedly blackmailed into sleeping with more than 20 men by her boyfriend who threatened to circulate her nude pictures on the Internet, reported China Press, Chinese language newspaper published in Malaysia.

The woman, who later became pregnant, had to seek help from Malaysian Indian Congress (MIC) Youth in Kuala Lumpur.

The daily quoted Honey (not her real name) as saying her boyfriend had treated her well when she first met him two years ago.

Honey, who is from Perak, said the man had even promised to make her an actress and a dancer, adding that she had such complete trust in him that she was willing to be photographed nude after they had sex.

She said the man then forced her into having sex with a man he claimed was a movie producer.

Honey said she had wanted to return home to her parents after the incident but the man threatened to put up her nude pictures on the Internet.

"I was forced to sleep with more than 20 men in two years," she said.

- source



Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga).- Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim.

6 comments:

Maryam Rahman said...

menakutkan, semoga kite semua dalam peliharaan Allah taala. insyaallah.

Anonymous said...

Lantak ko la Betina. Ko yg start dulu. Padan muka. Apsal tunggu sampai 20 org baru nak kecoh mintak tolong? Jangan jadi hipokrit la you whore.

Kamal Sanusi said...

Kira okey la tu, si boya-friend dah tunaikan janji dia nak jadikan Honey seorang artis.





ARTIS PORNO, artis gak tu. Leh join Chua Soi Lek gitu.




Wakakakakakakaka............

donk said...

la..pasai apa buat report..kan ke syok dapat rasa balak sampai 20 orang..kapal navy pun boleh u turn kat dalam tu..

itu tentu pasal kecewa tak dapat jadi artis..kalau dapat tentu dah ada senarai orang ikut hari untuk tumpang tidur..

artis kata kan..

padan muka ekau honey..

muslimah jundullah said...

salam...
sedih melihat wanita zaman kini..sanggup wt apa sja untuk kesenangan y smentara..
nauzubillah..

fadhdeela said...

Ngerinyer..Semoga ALLAH melindungi kita :)

Meh singgah: Keadaan Semakin Pulih!