Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, October 19, 2010

PUTERI DAN WANITA UMNO BILA NAK TELANJANG?

بسم الله الرحمن الرحيم

ISLAMIC fashion via 1MALAYSIA: Kerajaan Umno promosi pakaian Islamik ala jahiliah..

Oleh: Pria Malaya

Rosmah rasmi festival pakaian Islam?..Rosmah Mansor sokong cara pemakaian Islam? Rosmah Mansor berbicara mengenai pakaian wanita Islam?...

Maka tidak peliklah, festival pemakaian islamic yang diadakan Kuala Lumpur April lalu menampilkan cara/fesyen pemakaian muslimah versi 1Malaysia Umnoapco..sungguh memalukan..

Salah satu agenda terbaru dajjal bagi membogelkan pakaian MUSLIMAH Malaysia dan Indonesi yang diterajuai oleh kerajaan 1MALAYSIA, Rosmah Mansor!!..penyokong 'parti Islam' Umno pasti terharu dengan bini PM Najib Razak..

: Klik pada gambar untuk besarkan...













Klik read more untuk gambar seterusnya









cuba tengok gambar rosmah kat atas ni... hidung bengkok dagu panjang... ada rupa ahli sihir dalam cerita orang putih tak? kah..kah..kah..kah...






Note: Ha..ha..ha..ha.. bagus..bagus.. ni la pakaian wanita islam ala rosmah. Untuk wanita dan puteri umnoo korang bila nak telanjang? tengok apa pemimpin mulia korang dah anjurkan.. islam yg seksi.. korang sokong la umno lagi.. bermakna korang sedang menyokong apa yang umno buat.. korang sama-sama bersekongkol membogelkan wanita islam di malaysia ni. Atau sebenarnya wanita dan puteri umno memang suka berbogel? kalau pemuda dan veteran umno aku memang tak heran la mereka suka benda-benda macam ni.

Note: mungkin korang akan kata .. "ahh biarkan la.. itu dia bukan aku.. aku hanya sokong umno je.."

aku malas nak cerita banyak.. cuba tanya pada mufti harus sana sini atau ulama muda yg masuk umno tu.. apa hukumnya menyokong, cenderung dan bersekongkol dengan satu individu atau kumpulan yang menganjurkan serta terlibat dengan maksiat? apa dia akan kata? kalau dia kata ok jer aku pun nak join sekali.. sebab mufti dan ulama korang dah fatwakan harus.. so dia berani tanggung dosa kita semua.. syok jugak kan... kah..kah..kah..kah..


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

71 comments:

Miss Fairladyjim said...

hurmmm...pakaikan kain kafan jer yang muka macam ahli sihir tegar tue...senang, simple jer..ikat2 tak payah jahit2 sangat...

Dakwat Basah! said...

menunggu kenyataan ulamak muda umno.apa kata mereka.

wan said...

mungucap byk2..ni ke yg dikata pakai islam..jauh sama sekali..Ya Allah jahilnye PM malaysia ngan bini dia..menjatuhkan maruah islam dimata org kafir..2 dah cam separuh bogel..macam tak pakai ape2 lagi..pakat2 lah tolak UMNO...

ss said...

salam...

warisan yg digilap semula... hehehe

tuyuk said...

isk isk isk.. teruk teruk

Kamal Sanusi said...

Menanti komen dari ULARmak um-NO sebagaimana yg dikatakan oleh Dakwat Basah? Mufti pun tak berani bersuara, inikan pulak ULARmak muda-muda dlm um-NO.

Wakakakakakaka...........

Inilah contoh Islam Ada Had Ada Hari.
Harinya adalah hari festival
Hadnya adalah jgn telanjang mengikut tafsiran um-NO

Kwang kwangg kwanggg...

Anonymous said...

Celaka dan binasalah mufti2 yg membisu seribu bahasa..

MOH KEMBARA said...

Salam Sdr Bujang, Alaa baju utk Monte Carlo dah tersasar ke Dubai, ni salah baggage ni. Ape pe pun, bangga ler kite nengok PM dan suami ...ehh PM dan isteri, bersendeng bahu dgn the Rich and Femes di Eropah!

P.S Makin teruk Big Mama ni!

mat rock said...

salam bro bai..aku tabik la kat ko..brutal2 ko dpt gak bini lawa..sejuk je mata nengok pempuan2 yg pandai menutup aurat ni..haha..jgn marah..

tgk pic kat en3 ni rasa nak termuntah..uweekkk..ni ke cara islam?sedar la wahai najib n rosmah..

puspawangi said...

kalau tak mampu suruh isteri dah anak2 pakai tudung dan menutup aurat, ,maknanya tidak layak jadi pemimpin di luar rumah...lagi pun mana ada PM Malaysia yg isterinya pakai tudung?? DSAI tak sempat jadi PM..Muhyiddin Yasin? belummmmm jadi PM..

gorgon said...

sial!!!
celaka lah puak2 yg mempermainkan Islam!!!

sadiqsigaraga said...

anaa sokong sama ente...semoga usaha ente diberkati dan dirahmati allah

samsularifin said...

ini fesyen islam kacukan dengan fesyen yahudi ni. [18SX] Polis Rakam Pelacur dalam Keadaan TELANJANG BULAT!

penghuni Bumi said...

pemimpin yg jahil dn mengejek2 agamanya sendiri(Islam)..berpakat dgn musuh utk menghncurkan umat Islam (akidah)...nauzubillah...ana x pilih pemimpin ini..undi bukan lg rahsia...

Anonymous said...

generic xanax dea drug schedule xanax - best site buy xanax

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg how long does it last - i took 7 tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage dogs bone cancer - tramadol online forum

Anonymous said...

alprazolam drug side effects of xanax for anxiety - buy xanax online overnight delivery

Anonymous said...

buy tramadol online what are the best sites to buy tramadol online - tramadol for sale

Anonymous said...

carisoprodol no prescription carisoprodol 350 mg online - carisoprodol images generic

Anonymous said...

xanax pill order cheap xanax no prescription - xanax withdrawal nightmares

Anonymous said...

xanax online 500 xanax bars - buy cheap generic xanax online

Anonymous said...

buy tramadol online can you buy tramadol in usa - tramadol cream

Anonymous said...

carisoprodol drug carisoprodol side effects long term - carisoprodol generic

Anonymous said...

buy cheap tramadol tramadol hcl 50mg tablet amnea - buy tramadol nz

Anonymous said...

generic xanax generic xanax 106 s - zoloft xanax and alcohol

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol for anxiety - do they drug test carisoprodol

Anonymous said...

generic tramadol tramadol no prescription pharmacy - generic name tramadol hydrochloride

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg drug interactions with carisoprodol - carisoprodol with hydrocodone

Anonymous said...

xanax online mail order xanax legal - xanax xr 1mg side effects

Anonymous said...

buy xanax drug interactions zoloft xanax - xanax overdose emedicine

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs side effects panting - tramadol ultram recreational

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg dosage - carisoprodol 350 mg dan

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg information - buy cheap tramadol usa

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma same - carisoprodol side effects weight gain

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl contents - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

xanax online xanax and alcohol hallucinations - order xanax online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg po tab - tramadol addiction during pregnancy

Anonymous said...

cialis online cialis 5mg daily reviews - cialis online daily

Anonymous said...

cialis no prescription overnight cialis daily dose - cialis reviews comments

Anonymous said...

alprazolam drug generic xanax pictures of pills - xanax buy online no prescription uk

Anonymous said...

xanax online xanax 1 mg color - xanax dosage before mri

Anonymous said...

where to buy cialis online no prescription cialis price in south africa - cialis copay coupon

Anonymous said...

buy cialis no prescription canada cialis daily 2.5 mg - cheap cialis 10mg

Anonymous said...

discount xanax melatonin xanax drug interactions - xanax schedule iv drug

Anonymous said...

cialis online best price cialis - buy real cialis online

Anonymous said...

tramadol no rx buy tramadol valium online - tramadol hcl recall

Anonymous said...

buy tramadol order tramadol cod next day delivery - tramadol 377 dosage

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 buy tramadol online usa - tramadol information

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl overdose symptoms - tramadol buy

Anonymous said...

buy tramadol tramadol overnight delivery to florida - buy tramadol online without script

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol youtube - effects of tramadol high

Anonymous said...

buy tramadol can you buy tramadol in usa - buy 200 mg tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol with cod tramadol for dogs different than for humans - how to buy tramadol online overnight

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 800 mg day - what is tramadol 50mg for dogs

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dose get high - tramadol 50mg usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg to get high - tramadol hcl 200mg

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight tramadol for dogs 50mg dosage - what is tramadol 50mg side effects

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dosage 627 - get cheap tramadol

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol purchase cheap - tramadol cheap

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol online overnight delivery - ways get high tramadol

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#56932 is tramadol hcl a narcotic drug - tramadol hcl 50 mg para que es

Anonymous said...

ativan pills buy ativan mastercard - died ativan overdose

Anonymous said...

ways to buy ativan online drug interactions ativan and alcohol - ativan side effects 1 mg

Anonymous said...

buy xanax online buy alprazolam xanax - xanax drug test wiki

Anonymous said...

http://staam.org/#56821 tramadol 50 mg - tramadol 50 mg overdose

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol dosage drops - where can you buy tramadol online

Anonymous said...

alprazolam without prescription xanax used get high - order xanax forum

Anonymous said...

buy tramadol with cod tramadol 50mg capsules uses - order tramadol cod saturday delivery

Anonymous said...

buy xanax online xanax 2 mg high dose - 3mg xanax overdose

Anonymous said...

http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#9981 buy tramadol overnight cod - order tramadol online