Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, April 7, 2010

MARI MARI SEMUA... KORANG NAK TENGOK TAK .. BEST GILA NI..

بسم الله الرحمن الرحيم

FEEWITTTT.....BELANJA YOUUUUU.....!!!


Ni ha rupa sebenar wira persatuan katak semalaysia (perkasa) Arman Azha Hj Abu Hanifah dengan isterinya.. fuhhh... sexy youuu..!!! betul punya melayu nih...!!!


Hahaha... wira katak dan umno yang penakut... nampak sgt la umno dan persatuan katak semalaysia (perkasa) ni baruah dan pengikut telunjuk Gerakan dan MCA...


Fuuyoo.. muka seko2 ganas gila tu.. mcm nak makan orang youuu... tp muka masing2 mcm baru habis sekolah jer.. ke memang x sekolah kot... Harap kepala jer berlilit.. dgn Gerakan dan MCA pun takut.. kalau berani pun setakat bagi buku jer...hahahahaha.. korang ni memang pandai la buat lawak bangang.. sakit perut aku ketawa.... hehehehe


Salam sahabat2 yg dikasihi dan dimuliakan.. Jumaat lalu PERKASA melalui ketua Wiranya Arman Azha Hj Abu Hanifah memberikan tempoh 48 jam kepada Timbalan setiausaha Pemuda MCA Low Chew Jun, Ketua Gerakan Pulau Pinang Datuk Teng Hock Nam, akhbar Sin Chew Daily dan China Press kerana didakwa melabelkan mereka sebagai "perkauman".

Sehari lepas itu, Teng dan Low dilaporkan enggan tunduk kepada desakan NGO Melayu tersebut dan tetap mempertahankan kenyataan mereka bahawa perjuangan PERKASA bertentangan dengan gagasan 1Malaysia. Manakala kedua-dua akhbar Sin Chew dan China Press - dua akhbar berbahasa Cina berpengaruh - pula setakat ini tidak memberikan sebarang respons berhubung tuntutan itu.

Kini setelah tempoh yang diwar2kan itu tamat, tiada tanda-tanda Timbalan setiausaha Pemuda MCA Low Chew Jun, Ketua Gerakan Pulau Pinang Datuk Teng Hock Nam, akhbar Sin Chew Daily dan China Press akan memohon maaf hatta menarik balik kecaman mrk keatas PERKASA dan mahathir...sebaliknya mereka berkeras dengan kenyataan dan pendirian mereka..

Namun yang melucukan, sedang MCA dan Gerakan berkeras dengan pendirian mereka, PERKASA yg sebelum ini terkenal dengan sikapnya seperti parti Umno, ekstrim dan pegangan asobiyah kebangsaan yang keterlaluan, AKHIRNYA mengaku kalah dan tunduk kepada MCA dan GERAKAN..tiada demontrasi, tiada perarakan, tiada makihamun, tiada aksi 'kencing' gambar, tiada aksi bakar patung, tiada laporan polis, tiada ISA dan lain2 sepertimana yang dilakukan terhadap DAP..yang mereka berani hanyalah menyerahkan sebuah buku Perlembagaan Persekutuan sebagai 'pengajaran'..

Nampaknya, barulah mereka tahu betapa langit tinggi atau rendah bila berdepan dgn sahabat2 dlm BN ini..jika dahulu mereka mengatakan PAS dan PR itu barua kepada DAP, nampaknya kini, PERKASA dan UMNO juga bolehlah dicop sebagai barua, kuda tunggangan, boneka MCA daN GERAKAN!!...dgn pembangkang (DAP) konon tunjuk 'berani', tetapi penakut/dayus/bacul dengan sekutu sendiri...akhir kalam, UMNO = PERKASA = RASIS = BARUA MCA/GERAKAN!!!! - ruangbicarapriamalaya


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

63 comments:

parpukari said...

Tinggi sangat songkok hangpa tu katak mangkuk!!! hang buat tutup buah dada bini hang tu lagi baik.

Fakhrur Razi said...

hak2 ak tringin nk pakai songkok begitu XD

Captain said...

memang bangang pun si katak ini..

Kena tarbiah sikit baru jadi baik kot..

Songkok tinggi sikit dari member sebelah bukan apa-apa cuma gaya katak-katak yg ada kuasa yg lebih sikit.

Geramnya akuuuu!!!!!!!!????

Anonymous said...

wooo sonkok tinggi dalam kosong...
maknenye x de otak ar...
katok....

LanaBulu said...

geliiii..teman nengok...
hisss..bucuukkk...

~0~ said...

mmg cam org bodoh je aku tengok diorang nie

mempelung said...

Dalam songkok tinggi dia ada simpan katak laa...

Kursus jadi katak dan gertak secara percuma oleh Tuan Wira power gila hikmat lompat katak jurus sewel.

Kursus pendek selama 48jam dan akan diberi sijil dua buku cara lompat katak dan cara-cara gertak.

Semua dijemput hadir. Bayaran tidak diperlukan hanya sekadar membawa beberapa ekor anak berudu sebagai pengeras supaya boleh kasi keras...

Pacifist said...

mereka keliru apa yg nak dibelanya.sedangkan terang2 negara dipimpin oleh ketuanan umno selama 52 thn.lainlah negara ni dipimpin bkn melayu/bumiputera,lalu ditubuhkan perkasa(ke?) utk membela nasib.secara turning psycology,menunjukkan bahawasanya kewujudan mereka manefestasi kegagalan umno untuk membela nasib melayu.sudah-sudahlah berslogan,mereka dah tahu umno hanya gah pada kata2 bkn pd tindakan.

Anonymous said...

kat blog ni atas terjemahan al-Quran, tp ada gmbr teruk2 gitu sbb nak aibkan org dan burukkan2 org. niat ko tu dh xbetul. kata2 komen pun tidak menggambarkan mereka ni org islam. aku rasa korunk ni kena la pulabg ke pangkal jalan.

Anonymous said...

wah best tetek bini ko..nak ckit...mergcik..hahaha..mangkuk la katak bin katat ni..nak memimpin..basic etika pun tarak..
pasal tu la islam ajar tutup aurat,,kan aku dah stim tgk bini ko..bukan aku nak tengok,dah ko kankang tetek ko..hahaha..

Anonymous said...

Assalamualykm...w.b.t,
di sini saya tegaskan....sbgai seorang yg beragama Islam...kita mestilah menunjukkan contoh tauladan yg baik kepada mad`u kita walau siapa pun mereka...mereka tetap mad`u kita. kita seeloknya menasihati mereka dengan berhikmah bukan cara mengutuk mereka kerana dengan cara itu nampak sangat kita pun seperti mereka...menggunakan kata2 kesat...ini bukan cara Islam mengajak mereka ke arah kebaikan (amal ma'ruf nahi mungkar). diharap kepada semua pengunjung yg mengomen dan kepada owner ni juga...diharap jaga adab tatasusila kita sbg orang Islam...kita hanya perlu letakkan perkata yg kesat contoh 'bodoh' secara umum bukan untuk ditujukan kepada seseorang/ sesuatu yg dikhususkan

a.samad jaafar said...

kah-kahkahkah...korang dah komen bagi pihak aku ni...sokong..sokong..

Anonymous said...

buy cialis online generic cialis mens health - generic cialis does not work

Anonymous said...

generic xanax topamax xanax drug interactions - xanax effects on brain

Anonymous said...

xanax online xanax dosage valium - percocet xanax drug interactions

Anonymous said...

buy tramadol online to buy tramadol online - tramadol 50 mg compared to vicodin

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage vicodin - tramadol 100mg for dogs

Anonymous said...

generic xanax will a .25 xanax show up in a drug test - xanax dosage depression

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol reactions - generic pill tramadol

Anonymous said...

cheapest xanax xanax drug review - xanax withdrawal in elderly

Anonymous said...

cheap tramadol can you buy tramadol in greece - tramadol ultram tramal

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol opiate - buy tramadol in usa

Anonymous said...

buy alprazolam online without prescription 1mg xanax get high - buy real xanax

Anonymous said...

xanax online does xanax show up thc drug test - xanax lorazepam

Anonymous said...

generic xanax xanax .5 get you high - xanax online spain

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol dosage information - carisoprodol orange juice

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax for anxiety and panic attacks - xanax yellow bar r039

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg mixing carisoprodol xanax - carisoprodol picture

Anonymous said...

buy cialis online cialis 5mg online australia - cialis online paypal payment

Anonymous said...

xanax online order xanax with mastercard - xanax side effects overdose

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction help usa - buy tramadol hcl 50mg

Anonymous said...

xanax online xanax bars injecting - xanax side effects appetite

Anonymous said...

xanax online cheap xanax from canada - xanax 1mg how long does it last

Anonymous said...

buy cialis without doctor prescription cialis cialis daily - can buy real cialis online

Anonymous said...

xanax online xanax side effects suicidal thoughts - good place buy xanax online

Anonymous said...

tadalafil online cialis online in nz - cialis 5mg side effects

Anonymous said...

cialis online where to buy cialis online in us - buy cialis online from us

Anonymous said...

xanax online xanax effects recreational use - xanax effects fetus

Anonymous said...

buy cialis 10mg cialis daily blog - cialis 20mg online kaufen

Anonymous said...

cialis online cialis prescribing information - where to buy cialis in usa

Anonymous said...

buy tramadol online what does generic tramadol look like - tramadol online usa

Anonymous said...

purchase tramadol buy cheap tramadol cod - tramadol long term use

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 what does tramadol 50 mg do to you - tramadol dosage levels

Anonymous said...

tramadol online tramadol dosage in the elderly - buy tramadol online from usa

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online prescription - rx tramadol sr - 100 mg

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online no prescription cod - tramadol hcl 50 mg 377

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol dosage 150 - tramadol medication no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap order tramadol overnight cod - best way buy tramadol online

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol legal buy tramadol online - tramadol hcl apap

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online in florida - cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

tramadol online buy tramadol online no prescription cod - tramadol dosage equivalent to morphine

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg equivalent to hydrocodone - buy tramadol using mastercard

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg dose for dogs - tramadol 100 mg high dose

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 300 mg - buy tramadol online forum

Anonymous said...

buy ativan online ativan .5mg addiction - ativan dosage and mri

Anonymous said...

buy xanax online what is xanax 1mg - where can i buy xanax bars online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal what to do - ultram/tramadol hcl 50mg

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol seizures - can you really buy tramadol online

Anonymous said...

http://staam.org/#56821 tramadol hcl compared to vicodin - tramadol vicodin

Anonymous said...

buy tramadol mastercard tramadol 50mg good high - tramadol hcl buzz

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50698 vicodin xanax and alcohol - pictures generic xanax 1 mg

Anonymous said...

buy xanax online cipro xanax drug interactions - xanax dosage for sleep

Anonymous said...

buy xanax online 1mg lorazepam vs 1mg xanax - getting xanax for anxiety