Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Sunday, April 4, 2010

DAH LA SAKIT, KENA ROGOL PULAK

بسم الله الرحمن الرحيم

Doktor rogol pesakit. Aku dapat info ni DI SINI. Parah doktor ni, ‘harapkan pagar, pagar makan padi’, bahaya pesakit kalau dapat doktor yang gila seks ni.















UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

91 comments:

ortai said...

blog sampah

jojie pojie said...

ortai,sy rasa kamu dh salah angap lah .

-maysaAllah,jahatnya dr ni . err,sumpah takut zaman moden ni :(

Rizal said...

MMG KEHIDUPAN DUNIA SKRANG TAK BOLEH DPERCAYAI.. ORG YG PTT MELINDUNGI PUN MGMBIL KESEMPATAN.. TANDA-TANDA KERUNTUHAN AKHLAK MAKIN MELARAT..

parkbhuthe said...

Ya Rabbi...giler sungguh

macam mane lah org nak dtg hospital kalo dah ada pakar perubatan macam ni eh

Anonymous said...

hahA..sial punya dr..aku pernah tengok cte omputeh yang berlaku kes cani..hmm..mmg ada berlaku..apa2 pun aku fikir jika sesuatu pemeriksaaan ataupun rawatan yang dilakukan kpd pesakit kena wajibkan paling kurang ade paling krng 2orng nurse ke..br dia cuak..dan wajibkan pula de kamera cctv.DAN jatuhkan hukuman yang paling berat..sama ber dngn perogol...eh lebih berat lagi..sbb dia diberi kepercayaan kemudia dia khianat dan merogol pula..elok dibunuh doktor begini..

wei ortai..kenapa ko marah sngt..ko ge yang dalam gamabar tu..ko ke yang rogol pesakit tu..bengong ko ni..gmbr ni sbngi pengajaran dan peingatan..lagipun x jelas dan tak besar pun..tidak mengaibkan sesiapa..kecil sngt2..ckp sekadar orng tngk dan faham apa yang berlaku dan beringat..tp gmbr tu x lah mcm gmbr lucah yang menggahirahkan..

Pacifist said...

jika tiada intergriti inilah jadinya,tidak kira di dlm bidang apa @ siapa kita

bone_clink said...

ish3,,
macam ni pon leh jadi,,,
akhir zaman,,,,,,,,

noor afzan said...

Astaghfirullahaladzim..
kasihan pesakit tuh..
huhu~

saya said...

ortai tu bukan marah pada artikal ni. dia tu terbakar dgn blog ni sbb dia tu org kuat UMNGOK... kah..kah..kah...

NaMae ::Upa_keNShieN:: said...

adew 0tak..Lu pikir r seNdiri...
- Nauzubillah -

HURUL MARDHIYAH said...

Nauzubillah ...

Faizreen said...

hmm...ade sdkit kemusyikilan di sini. mane jururawat yg lain???x mgkn hanye ade doktor sorg shj. mgkn ade yg nk buruk kn name baik doktor atau mgkn org yg buat ni just suke2 je sesame mrk.

Faizreen said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hi faizreen klau ada jururawat xder la doktor tu dapat peluang ambil kesempatan buat begitu. nak burukkan nama baik doktor apanya. doktor tu kan manusia jugak. kenapa.. awk igt doktor ni malaikat ke? ingat klau namanya doktor tu mmg xder nafsu ke? bila nama doktor jer semua baik2 belaka ke? Bila namanya doktor(lelaki) tu langsung xkan gairah klau tengok barang perempuan ke? ni ha klau nak tengok yang nama jer doktor tapi perangai macam binatang.. DOKTOR MAHATHIR MAMAK dgn DOKTOR ZAMBRY KELING.. keh..keh..keh..keh...

Wasatiah Gurlzz said...

sya sokong pandangan Faizreen. maaf, memandangkan sya pernah terlibat dgn pembedahan di hospital serta dr perkongsian ilmu dgn beberapa org rakan dan saudara mara yg merupakan doktor, sya merasakan kemusykilan oleh Faizreen adalah berasas. sekalipun, ia merupakan pembedahan kecil, ia tetap memerlukan bantuan jururawat, pembantu perubatan dll.pendek kata, doktor tak lakukan pembedahan berseorangan.sekalipun ia merupakan pemerikasaan biasa, doktor lazimnya tetap dibantu oleh seorang pembantu krn itu adalah prosedur perubatan, melainkan utk kes2 terpencil..tetapi dlm gmbr di atas, mmg kelihatan sprti ada yg tak kena..wallahullam

Wasatiah Gurlzz said...

scr peribadi sya tdk merasakan Faizreen khilaf dr segi memberi pandangan...itu pandangan peribadi Faizreen..dn sya menyokong pandangan itu...walobagaimanapun, perkara di atas tdk mustahil utk berlaku dlm zmn serba 'pelik' ini..pengajaran utk mrk yg berfikir...wallahullam...

faka said...

ermmmmm........betol faizren said...sy sokong jawapan kamu itu...kan tiada jururawat yang lain...cuti ke.....mustahil kan,atau orang buat blongs ni hanye suke2 je untuk membuat nye,,,dan suke cite2 panas........

Perindu_Ilahi said...

Salaam Alaykum...

saya rasa perempuan yg kene rogol tu bukanlah pesakit tetapi Mayat sebab itu tiada seorang jururawat pun yang berada kat situ...rasanya dia baru je meninggal dunia tu then dokter tu pun rogol la..

Naudzubillah min dzalik...

muara said...

Masalah tak kisahlah geng sama ada itu orang sakit ke atau mayat! Yang penting Dr tu gila... Gila seks!
orang macam tu dah memang tak layak jadi dr. kalau mayat pun tak boleh menyiksa sebegitu sekali!

Dunia dunia.... dah akhir usiamu!

puteri said...

jahatnyaaaaaaaaaaaa

puteri said...

betul ke dia tu dr?
asal operation tu wat sorg2

Jai Hazman said...

Salam, hati2..jgn ambil kira 100% perkara ni betul..kita tidak tahu kesahihan nya..menurut hemat saya kelihatan seperti babak seks di dalam porno jepun..mungkin ye mungkin tak..

Anonymous said...

Bodoh,dah ko rase ni blog sampah yg ko view gak buat ape?

Physal Hizny said...
This comment has been removed by the author.
najwa's said...

huhu a'ah la. kalo buat FNAC(bukan pembedahan) kecik pun, mesti ada nurse walaupun sorang. huhu..

zmah said...

Risaunya nak ke hospital...
perkenalkan http://sembangberisi.blogspot.com

Anonymous said...

GILE DOKTOR NIH>>

Anonymous said...

Tak ada benda lain asyik cerita pasal pantat sedap sgt ke puki tu naik muntah aku duk dgr hari2 bosan

Anonymous said...

generic xanax xanax xr reviews - xanax needed get high

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol ireland - tramadol quinine

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal kills - what does 1mg xanax look like

Anonymous said...

generic xanax xanax questions - pictures generic xanax 1 mg

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol er - many tramadol 50mg get high

Anonymous said...

alprazolam medication order xanax online no prescription canada - buy alprazolam powder

Anonymous said...

xanax online xanax xr generic pictures - best place order xanax

Anonymous said...

generic xanax xanax drug test long system - xanax bars injecting

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg street - tramadol 50 mg hydrochloride

Anonymous said...

generic xanax buy xanax street - quick xanax withdrawal

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online from usa - tramadol hcl muscle relaxer

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 100mg retardtabletten - tramadol for dogs take with food

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol usa pharmacy - can you buy tramadol dominican republic

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription overnight tramadol in usa over the counter - legal buy tramadol usa

Anonymous said...

xanax online pharmacy xanax valium overdose - xanax bars 93 1003

Anonymous said...

generic xanax xanax dosage humans - withdrawal symptoms of xanax

Anonymous said...

buy carisoprodol buy carisoprodol usa - do drug tests test carisoprodol

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 350 mg ibuprofen - side effects taking carisoprodol

Anonymous said...

generic xanax drug test with xanax - does xanax show up hair follicle drug test

Anonymous said...

generic xanax how many alprazolam 0.5mg to get high - xanax 4mg pill

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol (soma) abuse potential and physician awareness - carisoprodol urine drug test

Anonymous said...

buy cialis online cheap generic cialis online pharmacy - cialis online in the usa

Anonymous said...

buy cialis online cialis dose - cialis coupon trial offer

Anonymous said...

xanax online xanax withdrawal symptoms insomnia - xanax and wine effects

Anonymous said...

cialis online order cialis online usa - coupon code for cialis

Anonymous said...

buy cialis online cialis japan - cialis best price australia

Anonymous said...

buy cialis cheap online cialis 800 - cheapest cialis online us

Anonymous said...

xanax online reviews on buying xanax online - xanax side effects tired

Anonymous said...

cialis price cialis online 2.5mg - buy cialis online now

Anonymous said...

cialis online cialis prices usa - buy cialis online in new zealand

Anonymous said...

cialis online pharmacy generic cialis soft tabs - cialis time to work

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#30896 tramadol (ultram) shelf life - buy tramadol overnight with mastercard

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol cloridrato de tramadol 100mg/2ml - buy tramadol pay cod

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg max dosage - tramadol withdrawal emily

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol for dogs dose - buy tramadol online in the usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 gabapentin tramadol withdrawal - tramadol 50 mg generic ultram

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 200mg online - tramadol 50 mg bluelight

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol rx online - kegunaan tramadol hcl

Anonymous said...

buy tramadol tramadol addiction ppt - buy-tramadol-online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg headaches - buy tramadol online legally

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#74967 can you order tramadol online - order tramadol online safely

Anonymous said...

buy tramadol ultram tramadol withdrawal - tramadol no prescription needed

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#fda tramadol hcl for cats - tramadol online with no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online usa - buy tramadol online no prescription needed

Anonymous said...

tramadol online tramadol interactions - buy tramadol with cod delivery

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#59473 tramadol ultram dosage - order tramadol for pets

Anonymous said...

buy tramadol tramadol zoloft drug interaction - next day tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online no prescription cod - order tramadol online no rx

Anonymous said...

buy tramadol tramadol mg get high - tramadol for dogs dosage

Anonymous said...

buy ativan online ativan overdose quantity - ativan anxiety

Anonymous said...

lorazepam mg lorazepam 1 mg withdrawal - ativan vs xanax dosage

Anonymous said...

buy xanax online xanax and alcohol teenagers - xanax you buy online real

Anonymous said...

http://staam.org/#74560 buy tramadol online overnight delivery - tramadol hcl good

Anonymous said...

online xanax no prescription xanax street price australia - xanax for anxiety during pregnancy

Anonymous said...

is it illegal to buy xanax online xanax 4mg - xanax overdose much

Anonymous said...

where to buy tramadol what is ultram tramadol hcl 50 mg - buy tramadol soma

Anonymous said...

order tramadol overnight buy tramadol online usa - tramadol trip

Anonymous said...

buy xanax online pictures generic xanax 1 mg - xanax 2mg mylan

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg nhs - taking 5 50 mg tramadol

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 get prescription xanax online - buy xanax online with prescription

Anonymous said...

buy tramadol online get rid tramadol withdrawal - tramadol buy no prescription

Anonymous said...

purchase xanax xanax to order online - xanax online legal

Anonymous said...

bukan 100% btol.. ni sorang je ni doktor.. filem blue ad lh mcmni..