Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Tuesday, February 2, 2010

NI PUN KAT MALAYSIA NI BUKAN KAT US

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum. Perkara ni berlaku damansara pada 24/10/2009. dah lama dah pun. dan dan banyak dipostingkan di blog-blog lain. Cuma ada member yang email minta hamba postingkan di blog hamba. Jadikanlah ini renungan kita semua yang dok mengarak banner "JANGAN PERMAINKAN ISLAM". Lihat saja warna kulit awek-awek serta penonton tu semua. Hamba tak nak menuduh mereka itu islam atau bukan. Persoalannya kini ialah kenapa kita tidak turun berarak bila begitu jelas islam dipermainkan. Adakah kita hanya akan turun berarak hanya bila ada pihak politik yang suruh kita turun saja? Anda jawab la sendiri.

Untuk renungan semua.. jangan ada yang buat modal nafsu sudah...
















UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

18 comments:

arryani said...

Dah tak paham plak Den...

Gilo ko apo bebudak nih??

Me, Myself and I said...

Anak dara saper la tu kan.....

~0~ said...

tahniah la...

~0~ said...

bro..mintak kebenaran amik gambar...

~UmmU SoLehah~ said...

mn pegi maruah???
mn pegi harga diri??

astaghfiruLLaH..

sedihnye tgk pmpuan2 akhir zaman ni.. semakin murahan.. T________T

cikTi said...

bodoh punya manusia!!!(harap maaf,,.bhasa kasar)

kelompen said...

salam tuan hamba
kebanggaan kepada sesetengah orang
adalah keaiban kepada dirinya sendiri..keaiban adalah sesuatu yang tidak perlu dibanggakan.
kemana maruah harga diri hilang ke mana entah

syauqahwardah1209 said...

Jika mereka sendiri sudah merelakan perbuatan tersebut, apa lagi yang bisa kita katakan..

Jika mereka sendiri rasa bangga jadi bahan tontonan mata2 yang tidak halal, apa lagi yang bisa kita katakan..

Jika mereka sendiri sudah tidak takut kepada Tuhan, hanya ini bisa kita katakan..

"Ya Allah, Tuhan yang membolak-balikkan hati, tetapkanlah kami dalam jalanMu, dan jangan Kau tarik nikmat iman dan Islam dari hati kami setelah Kau beri petunjuk, dan berikan kami petunjuk andai hati kami sudah lalai dari jalanMu.."

Nauzubillahi min zalik.. inilah sebabnya mengapa ramai wanita nabi saw lihat di dalam neraka..

Taufiq Rusli said...

isk2 sedih nye tgk anak melayu sanggup buat mcm tuh.. x de maruah langsung...

Hajib said...

apa la diorang ni.. ingat ni negara yahudi ka? huhh!

Tunsiber said...

sedih

MADU said...

sepatutnya betina2 jenis ni la yang patut kena rogol,,,bukan budak2 pompuan kecik tak sampai 12 tahun yang tak tau apa kena rogol,,,tapi kalau jenis2 betina macam ni memang sengaja cari jantan yang mahu merogol depa ni....isyhhh,,sorylah kalau ayat aku tak sesuai.

myra-honey said...

Nauzubillahi min zalik..

pelik kan xde sorg pun brader2 yang kat belakang tu nak bagi teguran. siap amik gambar lagi ade..

Nauzubillahi...

LOT501.COM said...

Best Giler Lagu UMNO atas belah Kiri Kena Dengar tu...hihihi

Mariah Binti Abd Rahim said...

astaghfirullah..
nak menangis tngok..
Ya Allah.........

Anonymous said...

Semoga ALLAH membuka pintu hati mereka untuk bertaubat..amin

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om

Fazlina Zahari said...

Astaghfirullahaladziimm.. teruknya, nampak serupa nak meniru gaya omputih, tapi kulit hitam, sawo matang, kikikik.. tak sedar diri..