Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Monday, February 1, 2010

' MAK JAN ' JAJA TUBUH MONTOK

بسم الله الرحمن الرحيم

Mak Jan oh Mak Jan

KUALA LUMPUR: Kelab janda bergetah! Itu jolokan diberikan kepada sebuah pusat karaoke terkemuka di ibu kota kerana kebanyakan pelayannya terdiri daripada kumpulan janda warga tempatan yang masih muda dan mempunyai bentuk badan menggiurkan.
Difahamkan, kebanyakan pelayan di premis terbabit digelar ‘mak jan’ selain dikatakan mampu mengaut pendapatan mencecah RM15,000 sebulan.

Tidak cukup dengan itu, kebanyakan ‘mak jan’ cuba menggoda pelanggan untuk mendapatkan pendapatan tambahan RM200 dengan menawarkan khidmat seks dalam tandas bilik karaoke berkenaan.

Berdasarkan siasatan wartawan Harian Metro, tandas terbabit turut menyediakan sebuah kerusi panjang yang digunakan sebagai ‘katil’ untuk melakukan seks.

Selain itu, sebuah laluan kecemasan turut disediakan dalam tandas itu sebagai lorong rahsia sekiranya premis terbabit diserbu pihak berkuasa.

Turut menjadi tarikan pelanggan apabila lampu bilik karaoke itu akan ditutup sebaik menghampiri waktu kemuncak sebagai isyarat membolehkan pelanggan melakukan pelbagai aksi terhadap pelayan terbabit.

Malah, kumpulan ‘mak jan’ itu juga bersedia mengikut pelanggan mereka ke rumah untuk menjadi teman sepanjang malam dengan mengenakan bayaran berasingan RM500.

Selain kebebasan yang ditawarkan di premis berkenaan, pusat karaoke itu turut diberi jolokan sebagai ‘syurga karaoke’ di kalangan pelanggan kerana kekebalannya menjalankan aktiviti haram itu biarpun premisnya berhampiran sebuah balai polis.

Itu kehebatan ‘syurga karaoke’ yang dikatakan sudah beroperasi sejak beberapa tahun lalu selain memiliki ratusan pengunjung saban malam.

Difahamkan, premis terbabit beroperasi bermula jam 8 malam hingga 3 pagi dan kebanyakan pengunjung pusat berkenaan terdiri daripada warga emas berpoket tebal-HMetro


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

4 comments:

munir ardi said...

di Indonesiapun banyak macam nih ncik betul-betul dunia sudah penuh dengan maksiat

~UmmU SoLehah~ said...

errrr T____T nape polis tu diam je???

dah dkt ngn balai polis..xkanlah x taw kot..ape je y polis buat???

inilah antara tanda kiamatT___T..bila zina semakin berleluasa dan dianggap perkara biasa!

fndrocka said...

memang cemerlang lah dekat dengan balai polis..senang polis nak berkaraoke

Latest Entri : Peristiwa Subuh

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om