Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Saturday, February 6, 2010

KENAPA SAIFUL SIMPAN KY JELLY ?

بسم الله الرحمن الرحيم


"Selain itu, beliau juga menyerahkan baju kemeja biru lembut jenama Ralph Lauren yang juga dipakai pada masa kejadian dan cecair pelincir KY Jelly kepada pegawai penyiasat kes itu di Hospital Kuala Lumpur (HKL) pada 28 Jun 2008, dua hari selepas kejadian.

Mohd Saiful juga berkata beliau turut menyerahkan sehelai lagi seluar dalam berwarna kelabu jenama Levis yang dipakainya semasa membuat laporan polis pada 28 Jun 2008, yang diambil di tepi mesin basuh di rumah tunangnya." - Bernama.

Hmmm... gua cuma terfikir beberapa perkara saja dari keterangan budak sepol ni...;

1) Kalau Anwar yang menutuh Sepol, sepatutnya KY Jelly itu pasti berada dalam simpanan Anwar, dan polis kena rampas dari Anwar bukannya di ambil dari Sepol. Kenapa pula Sepol yang simpan KY Jelly.... dan berikannya pada polis.... he..he..he.... kepala otak gua mula negatif ni... adakah dia gunakan KY Jelly tu untuk ..... lu orang tafsirkan sendiri....

2) Kenyataan keduanya pula, " seluar dalam berwarna kelabu jenama Levis di ambil di tepi mesin basuh di rumah tunangnya". Ha..ha..ha... baru tunang beb... seluar dalam dah ada di rumah tunang..., kalau dah nikah tu lain lah ceritanya..., ini pun lu orang tafsirkan lah sendiri... - ISA


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH.. ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..ASTAGHFIRULLAH AL-AZHIM..

67 comments:

محمد فردوس سعد said...

ermm...fikir2kan..ligat otak ana memikirkannya..hehe =)

Amar Amirah said...

betul jugak ehhh...hahaha

greenhall said...

haha.. lawak btl si saiful tu.

~UmmU SoLehah~ said...

ermT___T kalo dah darah daging tu 'penipu'..'penfitnah'..mmg ckp putar belit cmtu..menimbulkan bnyk kesangsian.

ijoks2009 said...

Ky jeli ni selalu digunakan oleh pemangsa bukannya mangsa.apakehalnye mangsa yang nak kena simpan benda tu kecuali dia mmg jenis suka diperlakukan begitu.
Kalau Anwar yang selalu buat kerja tu ,sepatutnya Ky jeli ni ada dlm simpanan Anwar bukan Saiful.hahaha

Ada satu lagi berita lawak nak kongsi mlm ni.Tad,ustaz yang selalu mengajar kat Masjid saya tu bincang pasal cara2 bersalaman mengikut sunnah Rasulullah dan termasuklah org yang diharamkan bersalam.

Ustaz sy kata(bukan saya kata dia kata,hehehe)antara orang yang diharamkan lelaki bersalam selain dari perempuan bukan mahram,ialah lelaki lembut seperti Saiful.
habis satu masjid gelakkan saiful.hehehe..
tapi fatwa ni memang betul bukan main-main ulamak silam dah buat fatwa macam tu.Malam ni sy baru tahu ada fatwa macam tu.

MOBYDICK said...

Sepol but gappo denge KY JELLY royat wi betol jange pelawak tuhe marah wey....

Briged Akhdor LR2 said...

aper yg si saifool tue buat pasti ader yg terkantoi ..dah bender ikut skrip pasti ader cacat nyer..sy pun br tau pasal hukum salam sebegini ..

Anonymous said...

sepol saja simpan buat kenang2an.. sebagai sentimental value...

phoenix90 said...

adess.. xlogik anwar liwat sepol nie! dh tu dia xlwn?
-singa diterkam kucing- pikir-pikirknlah..

Hasan said...

rasa2 mcm nak tanya sisaiful sikit...
luas sgtkah lobang b****t dia....
senang2 b****g umur 60an pun boleh masuk...cayalah....

Khun Pana aka johanssm said...

Saifool kata bukan kali pertama diliwat.
Saifool kata dia dah diliwat all over the world!
Dari HK ke Singapore ke Tokyo ke Bangkok ke Medan ke Jakarta dan KL.
Dan munkin banyak tempat lagi.
saifool dah semacham mangsa rogol !


Masalah sekarang ialah kalau dah diliwat atau rogol dan di entot berulang kali ialah kenapa kesemua Dr. yang periksa lobang IndahWater kepunyaan Saifool tak jumpa sebarang Wear & Tear .
"Wear and Tear" haros berlaku walaupon pakai KY jel.
Diliwat berkali-kali dan tak ada kesan Wear and Tear pada sphincter si Saiful.
Ajaib lagi hairan !
KY jel bukannya Mobil 1 Engine Oil!

Kalau saifol kata ada pakai Mobil 1 Engine Oil untok diliwat maka wear and tear patutlah tak jumpa .

Kita tunggu giliran para doktor naik jadi saksi nanti.

鯛魚燒Star said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5 mg tab - xanax blue pill

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol ultram eq 50 mg - buy tramadol online mastercard overnight

Anonymous said...

tramadol 50 mg tramadol overnight shipping no prescription - buy-tramadol-overnight

Anonymous said...

xanax online xanax xr dosage panic attacks - xanax drug flying

Anonymous said...

xanax without prescription xanax small white pills - xanax side effects diarrhea

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg white pill - tramadol online no script

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage dental pain - tramadol high many

Anonymous said...

generic xanax xanax u94 - xanax withdrawal from .25

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl tab 50mg side effects - order tramadol online from usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage for dogs by weight - tramadol online pharmacy usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol england - buy tramadol no prescription mastercard

Anonymous said...

xanax cheap buy alprazolam .5 mg - does generic xanax work

Anonymous said...

buy tramadol online order tramadol online with cod - tramadol many get high

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg dosage - flumazenil reversal of carisoprodol (soma) intoxication

Anonymous said...

order tramadol taking 3 50mg tramadol - tramadol 50 mg for back pain

Anonymous said...

carisoprodol buy carisoprodol 350 mg contraindications - soma = carisoprodol tablets 350 mg

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol jittery - tramadol hcl for dogs dosage

Anonymous said...

cialis online order cialis on the internet - canadian cialis reviews

Anonymous said...

xanax online buy alprazolam online mexico - xanax 0.5 overdose

Anonymous said...

cialis online cialis 5 mg best price - buy generic cialis online australia

Anonymous said...

cialis online cheap cialis usa pharmacy - going price cialis

Anonymous said...

buy cialis online cialis quick delivery - cheap cialis rx

Anonymous said...

cialis online canada safest place buy cialis online - cheap cialis usa

Anonymous said...

cialis drug cialis make you last longer - buy cialis daily dose

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 que es tramadol hcl - cheap tramadol/pharmacy

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol recreational dose bluelight - tramadol withdrawal brain zaps

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription for tramadol - tramadol dosage for 20 lb. dog

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 100mg buy - buy tramadol in usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 tramadol 100mg wikipedia - buy tramadol online australia no prescription

Anonymous said...

buy tramadol tramadol overdose alcohol - cheap tramadol online no prescription

Anonymous said...

tramadol 100 mg tramadol withdrawal day 1 - buy tramadol online mastercard overnight

Anonymous said...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#40751 tramadol overdose time - where can i buy tramadol online usa

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol hcl 93 - buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol for dogs tramadol 50 mg kaufen - tramadol 100 mg ratiopharm

Anonymous said...

tramadol online pain killer tramadol 50mg - tramadol no prescription needed

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage chihuahua - buyer tramadol online

Anonymous said...

buy generic tramadol no prescription tramadol and high blood pressure medication - where can i buy tramadol over the counter in the us

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg back pain - tramadol hydrochloride capsules 100 mg

Anonymous said...

ways to buy ativan online happens overdose ativan - ativan side effects in pregnancy

Anonymous said...

buy tramadol 100mg tramadol withdrawal no sleep - tramadol hcl 50 mg what is it for

Anonymous said...

cheap ativan ativan classification - ativan withdrawal in neonates

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol faq - tramadol withdrawal long does last

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol dosage and side effects - tramadol for dogs and humans the same

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage options - xanax class of drug

Anonymous said...

buy tramadol online xanax tramadol overdose - tramadol 50 mg many get high

Anonymous said...

http://staam.org/#41652 tramadol 50 mg how strong - tramadol 50 mg side effects

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol generic ultram - buy tramadol online without script

Anonymous said...

buy xanax online xanax withdrawal how long - get high xanax xr

Anonymous said...

buy xanax online amount for xanax overdose - where to buy xanax online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50mg get you high - buy tramadol online in usa

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax cost - what does xanax and alcohol do to the body

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 generic xanax onax - xanax and percocet

Anonymous said...

where can i buy xanax online legally buy xanax online india - xanax generic no prescription

Anonymous said...

http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#7009 tramadol overnight shipping - buy tramadol with paypal

Kanya Kulap said...

[-] Cerita Sex Dewasa - Malam Ultahnya Dewi
[-] Cerita Sex Dewasa - Sempitnya Memek ABG SMP
[-] Cerita Sex Dewasa - Adik Qu Merenggut Perawan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Anak Pembantu Qu Yang Memuaskan Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Gara Gara Hujan Mendadak
[-] Cerita Sex Dewasa - Gadis SMA Berjilbab Dengan Pembantunya
[-] Cerita Sex Dewasa - Akibat Obat Perangsang
[-] Cerita Sex Dewasa - Nikmatnya Teman Catting_Qu
[-] Cerita Sex Dewasa - Tante IVONE Yang Janda
[-] kata kata
[-] Cerita Sex Dewasa Gadis SMA Berjilbab
[-] Cerita Sex Dewasa - Bidan Muda Yang Cantik
[-] Cerita Sex Dewasa - Tubuh Tante_Qu Memang Nikmat
[-] Foto Bugil - Gadis Bule Mandi Telanjang
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Berjilbab
[-] Foto Bugil - Belahan Dada Tante Nissa Hot
[-] Foto Bugil - ABG Cantik Di Kolam Berenang
[-] Foto Bugil - Memek Anak SMP Belum Berbulu
[-] Foto Bugil - Tante Silvia Di Grepe Memeknya Sebelum ML
[-] Foto Bugil - Cewek Arab Lagi Pamer Memek
[-] Foto Bugil - Tante Sexy DI Kamar Mandi
[-] Foto Bugil - HOT dan Terpanas
[-] Foto Bugil - Pantat Montok
[-] Foto Bugil - Anak SMP Dengan OM om