Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Wednesday, August 12, 2009

ORANG UMNO BERDEMO

Bismillahirahmannirahim..


oleh Na'im Nikmat

BS: Korang nilai sendiri laa.. aku malas nak tulis panjang2..


UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

9 comments:

Na'im Nikmat said...

Pelik aku Bujang Susah bab UMNO halalkan arak diaorng diam,bab UMNO rasuah diaorg diam,bab Teoh kena bunuh diaorg diam,bab UMNO hina Ulama' diaorg diam& bab UMNO xnk laksanakan hukum Islam diaorg diam tapi bab ni bukan makin lantang lagi suara diaorg siap mencarut xingat dunia......

BUJANG SUSAH said...

Biasa la tu.. tengok kat sebelah bawah banner dia org tu dah tau.. semua mengampu nak dapatkan projek la tu .. nak apa lagi.. ni la namanya syitan bertopengkan manusia...

GayaPeneroka said...

Salam singah
Blog saudara cantik dan kemas
izinkan saya ambil sedikit artika ..

salam...

BUJANG SUSAH said...

Wassalam.. Silakan bang ambil la apa nak ambil mbik pun.. semoga ilmu yg baik dapat disebar2kan insyaAllah..

Kojack de Alloohaa said...

adoyai..banner 2 pon da jtuhkan maruah dia sbgai sorg ISLAM...

ish3..macam2 la

intel_Inside said...

diorg x bwat demo pun xpe. bwat pun bwat geram aku je. agak la mncarot tp ckp psl islam plak. @#$%^&

ZOOL@TOD said...

Sekalipun mereka ni ikhlas berdemonstrasi (kerana DAP mengutuk Islam), saya masih tidak setuju dengan "banner" yang menulis perkataan alat sulit ibu mereka sendiri. Sesuatu yang hina.

CUPING MERAH said...

MAKI SAH DISISI UMNO..

DASAR NGOKKK..

BUJANG SUSAH said...

Biasa la kojack... adakah dia org betul2 ikhlas memikirkan ttg maruah islam? klau dia ikhlas pk ttg maruah islam xkan la dgn cara x bermaruah mcm tu?

Relax the last samurai.. ko ni aku takut sikit.. sbb ko tu ada katana sword. tu yg aku cuba sabarkan ko tu... hahaha..

Cikgu zool... betul tu.. kita x dpt nak mengukur keikhlasan siapa2.. cuma semenjak dua menjak ni keikhlasan dia org ni menjadi2 nampaknya.. barangkali sudah insaf mereka ni semua.. Alhamdulillah.

Cuping merah.. sah x sah nak kena tanya mufti mereka laa.. kebetulan kejadian ni kat perak.. dan tepatnya kena tanya mufti perak laa.. x tau la pula klau terkena pada batang hidung sendiri semuanya jadi harus sana sini.. hahahaa

Thanks 4 all my friends.. Aku selalu melawat blog korang semua. sorry klau x sempat nak tinggalkan komen pada blog korang. Bukan aku xnak, tapi kadang2 internet ini begitu menjengkelkan.. nak load satu-satu page tu sampai dkt setengah jam. klau bukak banyak2 page x gerak langsung. Dengan kerja2 yg terpaksa aku kejar, x dpt aku nak menunggu kelembapan internet ni. Dapat buat posting ni pon dah kira bagus. InsyaAllah aku x lupa pada korang semua. I luv u full all of u... hahahaha....