Bismillahir-Rahmanir-Rahim.. Assalamualaikum... Kepada para pengunjung. Tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk berkongsi ilmu dan maklumat. Posting-posting dari blog ini tidak terbatas pada satu-satu bab. Ia lebih kepada mengikut citarasa hamba sendiri. Harap maaf jika tidak memenuhi kehendak jiwa serta keselesaan para pengunjung yang berlainan idealogi. Namun hamba tetap menyediakan berbagai label infomasi ( scroll down pada sidebar dibawah dan lihat pada "LABEL" ) untuk dimanfaatkan bersama. Semoga dapat memberi manfaat pada kita semua insyaAllah. wassalam.

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK SUPAYA SENANG AKU NAK MELAWAT DAN FOLLOW KORANG BALIK.. INSYA ALLAH.

Thursday, August 13, 2009

18SX ... SONY V8 CAMERA

Bismillahirahmannirahim..

Ni bukan cerita blue.. Aku dapat info ni dari sini. Kemajuan teknologi yg terlalu canggih. Berkenaan Sony V8 Camera.. Camera ni boleh buat image x-ray. Benar atau tidak aku x pasti sbb aku pun x pernah guna benda ni. Pesanan buat semua, terutamanya wanita.. berwaspadalah.. klau pakwe anda nak ambil gambar anda . Takut jadi mcm image kat bawah ni.





Skrg ni Camera.. Sudah tentunya sikit hari lagi HP pun ada yg mcm ni. So berjaga2 lah..
Kat mana ada jual ek camera ni...? hahaha....

UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGERS YG MELAWAT BLOG INI, TINGGALKANLAH SEPATAH DUA KOMEN UNTUK DIJADIKAN PERINGATAN AGAR AKU X TERLUPA UNTUK MELAWAT BLOG KALIAN KEMBALI.. INSYA ALLAH. I LOVE YOU FULL.. HA..HA..HA..HA..

19 comments:

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam..mcm2 teknology skrg ni...makin tinggi teknologi makin rosak akhlak manusia..

ijoks2009 said...

Macam-macam hal..Tak ada penyakit cari penyakit.
Nak tanya sikit sahabat.Macammana nak buat link berkelip macam kat blog ni
http://loveperak.blogspot.com/

cahaya malam said...

salam..

x berkelip mata..

hehehe iluv u full!!

salalm..;)

BUJANG SUSAH said...

Diaorg guna photobucket rasanya. Saya pun x expert guna benda nih.. sikit2 boleh laa.. nak kena tried n error la.. nak reg photobucket boleh click >>>DISINI

zai said...

SALAM..

ADEEIYYY....SAKIT BIJI MATA AKAK..

TAK SENONOH LANGSUNG..
LAGI CANGGIH TEKNOLOGI LAGI JAHANAM MAKHLUK YG DOK ADA....

abghalim said...

salam bro

Ini dah lebih 5 tahu diperkenalkan
tapi sampai sekarang aku tak cuba lagi...
Dulu banyak artis kita kena ganyan

CUPING MERAH said...

puhhh!!nak kena sambar sebijik ni..
he..he..he..

ummi humaira said...

masyaAllah ,, ni bkn sakit mata lagi , terus sakit hati , jantung , jiwa n raga sekali

miji said...

thanks info ni berguna, tapi teknologi camni yg tak guna hahahaha....

WAFDA said...

salam. ;)
ade jugak insan yg bernama bujang susah?
hek3..
takpe2..
berakit2 ke hulu,berenang2 ketepian.bersusah2 dulu.bersenang2 kemudian. (aik,mcm dah tuka je peribahase nie) huhuh...
sy terkejut melihat entri yg nie..
dan disebabkn nk sebarkan sekali.
sy pun entri gak informasi nie.
buat bujang susah,jgn marah yek !
klu marah ke terase hati ke,,
sy minta ampun awal2 nie..
tp xslhkn bukan berkongsi informasi bersame2 yg len?
k,semoge allah merahmatimu !

cookie devine said...

xminat sehhh..tp klu amik pic laki ok x?

hang nadim said...

salam..sangat menarik laa kamera ni, tapi kena Scan pulak lepas tuu kot.. tak lama lagi ada laa dalam Hp..Aku rasa dah ade pun tapi belum sampai ke malysia lagi

Na'im Nikmat said...

Dunia dah nak Kiamat....

NooR AzNa AwAng said...

salam...
uish bahayenyer zaman skang..
makin cerdik manusia, makin pelik bende yang keluar...

naputra said...

menurut aku tergantung aja deh ma yang punya ....hehehe tar lok di protes gak maju maju deh tekhnologinya ......Maaf cuma coment ko salam Forbiana

imHepPie said...

salam..
adeii..ada gak techno camnih ek..bahaya tol..pepon, thanz 4 sharing dis info k..

Nur Fadiah said...

betul ke da de teknologi cam nie???
bace kat mane???
ke edit dlm photoshop ke Illustrator ke prgrm yg baru...
edit dlm transparent...
macam real...
tp mcm x
sbb....
perempuan je yg mungkin akan tahu sbb nyer, bile perhatikan betul2..
hahaha
dan satu lg kenape yg org yg kat blakang tu x nampak pon dlm baju tu??? (*.~)+

BUJANG SUSAH said...

Belakang tu bukan org kot..

khaira said...

Katne nk cari camera ni??
Berminat dgn camera ni..
Harap dpt beri maklumat..

TQ!